Informatie maternitatea Bucur
Buna ziua!
Am si eu nevoie de niste informatii. Urmeaza sa nasc la maternitatea Bucur cam in 2 saptamani. Stie cineva daca te lasa sa-ti imbraci bebelusul cu hainutele tale? Eu voi sta intr-o rezerva. A mai sta cineva in rezervele de la Bucur? Sunt bune conditiile?
Va multumesc. Bafta multa la toate burticile si mamicile de la odisee.
Roxxy 37+Matei
Buna Roxxy eu am nascut acum 3 saptamani la Bucur.Da te lasa sa-ti imbraci copilul cu ce vrei tu.Iar de rezerva i-ti pot spune ca am vazuto si arata bine este curat,poti opta si pentru tv in camera.....oricum merita dar eu m-am trezit prea tarziu si deja erau ocupate.Daca mai ai intrebari cu tot dragul i-ti voi raspunde.
Roxxy80 spune:
Bursucelu, iti multumesc mult pt raspuns. Eu voi naste prin cezariana si dr meu mi-a spus ieri ca acolo nu se practica anestezia rahiperidurala, ci ca imi vor face anestezie generala. Stii ceva despre asta. Inca ceva: cum sunt asistentele de la copii? Eu as vrea sa alaptez si nu as vrea sa primeasca biberon pana imi revin eu din anestezie. Te rog mult sa-mi spui cam tot ce stii. Daca consideri ca e cazul, putem vorbi pe PM. De asemenea, m-ar interesa si niste 'tarife' pt anestezist si neonatolog. Am multe intrebari si sper sa nu te stresez prea tare.
Roxxy 37+Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
dianocica spune:
eu am nascut acum un an.
-rezerva e f ok, curat, spala des, totul super
-cezariana nu se facea la cerere acum 1 an. sigur e ok? stiu ca depinde de dr, dar in principiu nu se face. vezi ca e un singur anestezist bun, intreaba-ti dr care (eu am uitat...)
-asistentele de la neonato sunt groaznica dar nu ii dau bibe copilului. nu te vor ajuta la alaptat dar macar nu fac nici rau. pt bb ti se da lapte intr un borcanel si lingurita.
-daca ai nevoie de ceva, orice, vb cu asistentele de la lauze. sunt mai de treaba si oricum stiu tot ce ai nevoie
-il poti imbraca cu orice, ti l aduc in camera f repede si sta cu tine in camera tot timpul.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
Roxxy80 spune:
Multumesc f mult pt raspuns. Eu nu fac cezariana la cerere, ci pt ca am bazinul f mic si se pare ca bebeul este destul de mare. Eu intrebam de tipul de anestezie folosit la cezariana: daca pot solicita altceva in afara de anestezie generala.
quote:
Originally posted by dianocica
eu am nascut acum un an.
-rezerva e f ok, curat, spala des, totul super
-cezariana nu se facea la cerere acum 1 an. sigur e ok? stiu ca depinde de dr, dar in principiu nu se face. vezi ca e un singur anestezist bun, intreaba-ti dr care (eu am uitat...)
-asistentele de la neonato sunt groaznica dar nu ii dau bibe copilului. nu te vor ajuta la alaptat dar macar nu fac nici rau. pt bb ti se da lapte intr un borcanel si lingurita.
-daca ai nevoie de ceva, orice, vb cu asistentele de la lauze. sunt mai de treaba si oricum stiu tot ce ai nevoie
-il poti imbraca cu orice, ti l aduc in camera f repede si sta cu tine in camera tot timpul.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
Roxxy 37+Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
dianocica spune:
aici nu te pot ajuta. am nascut normal. succes!
diana si david 03.12.06
bursucelu spune:
Da asa este se face anestezie generala,sieu am facut si nu am avut probleme,pot sa-ti spun ca durerile de burta au fost ca la ciclu (cand esti racita),si nu ma durut nici capul de la anestezie.Din pacate te va tine doua zile la terapie intensiva,asta este regula spitalului chiar daca tu te simti bine,iar bebelusul va fi hranit cu lingurita cu lapte praf Nan,daca nu face icter ti-l aduce in camera dupa ce iesi de la terapie,daca face este ta re greu pentru ca va trebui sa urci pe scari sa alaptezi copilul si credema ca nu este deloc placut.Asistentele de la copii sunt dragute unele....unele nu(dar din categoria asta fac parte f.putine),oricum daca le stimulezi cu o atentie sunt dragute.