TEO la Prima TV
Raspunsuri - Pagina 2
belutza spune:
am urmarit-o cand era la pro tv cand nu aveam ce face . la romantica nu m am uitat deloc, la prima nici atat n-o sa ma uit. s-a cam saturat lumea de genul asta de emisiune. poate incearca si altceva..
oricum fatza de romantica , cred ca la prima va avea mai multa audientza.
belutza
http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html -- votati-l pe mitzu pagina 49
catutza spune:
Cred ca a facut un pas inainte cu plecarea la Prima tv, aici cred ca va face ceva audienta ca la Romantica...
cea mai mare greseala a ei a fost ca a plecat de la Protv
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
ellinia spune:
Mie imi place Teo, ma mai uitam dupa amiaza, cand faceam de papa prin bucatarie. La Romantica ma mai uitam doar la inceput, eventual sa vad ce invitati are. Mi-ar placea sa aiba emisiunea la o ora mai devreme, pe Prima, o aud cand trebaluiesc prin casa . Ma mai uitam la Manuela Fedorca, dar ma cam enerveaza. Mai degraba la ea toate discutiile se reduc la sex, parca numai atata stie.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
iuliana_2007 spune:
Ma uitam la emisiunile ei destul de des dar in ultimul timp cand era la protv devenise plictisitoare si preferam sa ma uit in alta parte.
POate ca la primatv o sa-i fie mai bine dar nu o sa mai aiba audienta pe care o avea la protv in nici un caz.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
antosit spune:
Devenise plictisitoare (ca sa nu zic altfel!), dupa mine a cam pierdut trenul.
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
Edessa spune:
Trebuie sa schimbe neaparat formatul de emisiune. La ProTv, in ciuda audientei pe care o avea, emisiunile erau din ce in ce mai slabe. Si atmosfera creata in acel studio nu mai avea nimic din ceea ce era specific ei odinioara. O sa radeti de mine, dar mie imi placea de ea cel mai mult la <<DIMINEATA DEVREME- cu Teo si Mircea>>. Atunci m-a convins ca este o femeie foarte desteapta. Dupa aceea, cu celelalte emisiuni a virat-o prea tare spre ...comercial.
ella_72 spune:
Asa este.....si eu cred ca gloria ei a cam apus......
Sa speram ca va iesi cu ceva nou pe piata....
Ella
dana d spune:
Calitatea umorului ei a inceput sa scada cam de cand a inceput colaborarea cu Protv, de asemenea si inteligenta ei. Imi amintesc de ea cand facea emisiunea aia matinala cu Mircea Badea la A1, atunci chiar imi placea, era tonica, era sclipitoare, faceau o echipa buna amandoi. Apoi calitatea prestatiilor ei a inceput sa scada cand a inceput sa promoveze subcultura si sa urmareasca popularitatea si audienta cu orice pret. Poate popularitatea si audienta a continuat sa-i cresca dar deja se adresa altei clase de telespectatori, majoritari ce-i drept.
Am sa arunc un ochi sa vad ce mai poate dar daca vad picior de manelist la ea in emisiune sau orice alta promovare a subculturii in orice fel atunci, gata, m-a piedrut definitiv, eticheta e pusa din partea mea.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
ralnied1 spune:
Teo Trandafir 'sparge gheata' la Prima TV. Incepand de maine, ora 16.30, vedeta revine pe micile ecrane cu un show de prima clasa: 'Teo Live'. Show-ul va fi compus din interviuri cu celebritati, segmente axate pe perfectionarea de sine si implicarea caritabila in evenimente. In plus, saptamanal, la 'Teo Live' este invitat si un medic care abordeaza subiecte precum pierderea in greutate, invatandu-ne cum sa ne pastram sanatatea
Foto Ralu