Cum v-a schimbat viata in strainatate?
Raspunsuri - Pagina 33
Guestus spune:
Nu comenteaza nimeni daca vin cei din afara si povestesc ceva gen "lucrez cu marie curie in lab" .."lucrez doar 4 h si am timp sa fac surf..sau sa-mi cresc crocodilii...sau copii" sau "am invatat o limba straina"....dar la stupizenii gen "ma uit pe forum si ma satur de Ro" atunci sorry ...asta e deliciu deja...si de aici vin si micile rautati romanesti gen "a schimbat canapeaua din ro cu cea din vest si e mai desteapta, vezi draga"
Guestus spune:
quote:
Originally posted by mariamunteanu
La "canapeaua din RO" se da telenovela la pachet.
da....si canapeaua din "vest" e la pachet cu dr phil + Internet + forum ...
maru spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
look who's whatching Dr Phil! :))
Doamne'ajuta!
POZE
elyda spune:
quote:valeeeeu ...mai guestus ce "acid" esti!tu vrei sa stai pe canapea in bucuresti si sa citesti pe forum ce viata plina de placeri se duce pe alte meleaguri ,in loc sa-ti intimzi oasele pe o plaja ...sa zicem in bahamas cu un cocteil in mana si sa te doara-n... papucii de plaja de amarastenii din RO.daca aici pe forum se spun doar lucruri negative despre tara asta ,ce-ai vrea sa citeasca oamenii?! ca nimeni nu are un subiect de cata fericire curge pe strazile patriei ...si atunci asta se citeste,asta se stie!
Originally posted by Guestusquote:
dana
Guestus spune:
lasa eloydia...ii mai enervez si yo un pic ...ca cica prea o duc ei bine....parca era cineva din "vest" ce-si aprindea trabucul cu niste derizorii de hirtii de 100...unde a disparut?
Llaura spune:
Pai voi v-ati luat de noi ca cica de ce ne luam gipane cand dormim prin canale dar nu vrem sa recunoastem.
Ma duc sa muncesc nitzel, ca n-am ceas de aur si-mi trebuie
elyda spune:
quote:???????cu mine vorbesti????????M-AI BOTEZAT ELODIA???te uiti prea mult pe otv!si crezi ca i-ai enervat suficient sau ai reusit tu sa te nervozezi ca lor ...cred ca le este bine!
Originally posted by Guestus
lasa eloydia...ii mai enervez si yo un pic ...ca cica prea o duc ei bine....parca era cineva din "vest" ce-si aprindea trabucul cu niste derizorii de hirtii de 100...unde a disparut?
dana
elyda spune:
quote:ti-l dai io p-al mieu ca io mai am fo doua!ca noi muncim aici nu ...facem misto de altii.
Originally posted by Llaura
Pai voi v-ati luat de noi ca cica de ce ne luam gipane cand dormim prin canale dar nu vrem sa recunoastem.
Ma duc sa muncesc nitzel, ca n-am ceas de aur si-mi trebuie
dana