Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mai fetelor, ce nu inteleg mamele si/sau soacrele noastre e ca pe vremea lor nu erau atatea probleme ca acum, nici cu tensiunea nici cu stressul, nici cu grija zilei de maine, nici cu mancarea toata plina numai de chimicale, si din cauza asta se nasc si atatia copii cu probleme, mult mai multi decat "pe vremea lor" si din cauza asta au si mamicile mult mai multe probleme de genul tensiune, sistem imunitar scazut, anemie, debilitate osoasa etc, etc. E cu totul altfel acum decat era atunci!!! Ca sa nu mai vorbesc de poluare care ne afecteaza groaznic!

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Lala nu te supara dar mama si sora ta merita ca ar trebui sa inteleaga, ca si mie mama imi spunea chiar daca nu are decat 46 de ani ca ea cu noi nu a avut atatea restrictii si interdictii ca prea exagfereaza doctorii de azi, dar i-am inchis eu gura si i-am zis ca nu e vorba numa de doctori e vorba cum ma simt eu, ca ea a fost caznica a duruto in a dormit cand a vrut s-a trezit cand a vrut a mai fost si bunica mea din partea tatalui cu ea ca statea la noi, si in plus mama m-a facut pe mine la 18 ani si 2 luni, nasterea vreau sa zic si corpul era mai altfel decat la 28 ca l amine, of important e sa nu te superi tu sa va fie ok si vina bebe cand trebuie si ele tre sa inteleaga

Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin

AMR 10 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

LaLa...tu esti sora mea in materie de ..repaos..
Deci..stat la pat..inseamna..23 de ore la orizontala..si 1 ora..pipi, kk, dush...deci..fara mancare, calcat, alte de astea..
Dupa o perioada mai indelungata..in care pericolul imediat a trecut..mai poti face plimbari scurte..de 30 min..Sa stii ca mancarea si spalatul vaselor, sau calcatul..sunt foartte nocive..poti sa iti dais eama singura.,...sa vezi ce pozitie are burtica ta..sigur e incordata cand vrei sa faci lucrurile astea...ceea ce inseamna ca pot fi stimulate contractiile...nedurerose...Deci...Stiu ca suna destul de aiurea..dar la pat..inseamna..exact asta..la pat..orizontala..si..cred ca am mai zis o data..scuza daca ma repet..poti face in asa fel incat patul sa stea mai sus acolo unde esti cu picioarele...

Cat despre cei care nu te inteleg..as avea eu niste vorbe...Gandeshte-te ca cei mai importanti pentru tine acum sunt bebe si tati lui bebe..si daca el intelege..nu mai trebuie sa inteleaga nimeni..SI ce daca e ziua surorii tale..va mai avea multe alte aniversari..dar tu o singura data il ai pe bebe...apoi...da...pe vremuyri nu erau atatea monitorizari..dar...se poate si mai mult.e...fetele noastre or sa fie monitorizate in sarcina dublu cat noi...asta e ...civilizatia avanseaza..ce atat ..pe vremea mea...Atunci se traia intr-o bezna generala..nu numai mediacal..si ...nu a fost deloc bine...poti sa le spui ca ecografia era de prin anii 70 ..si ele nu au beneficiat de asta ...pentru ca asa era sistemul.l...ceea ce nu inseamna ca era si bine..SI sa le mai spui..ca inainte de 89 mortalitatea perinatala..era uriasa..tocmai din cauza asta..se nasteau mai multi bebei...si..natalitatea..parea ca e in crestere..dar..ce sens are sa ai 3 bebei din care numai unul nascut ok...mai bine..unul..si bun..suna aiurea ce zic..dar e adevarat..femeile nu faceau asa tragedii la pierderea colpiilor..pnetru ca li se parea firesc...asa a vrut Dumnezeu...nu e chiar asa..sunt sigura ca El ne da mare ajutor..dar nu sa ii pierdem..si sa ii avem sanatosi..dar Dumnezeu,...iti da..nu iti baga in traista..e de datoria noastra sa facem tot ce ne sta in putinta sa fie bine...
Hai...fi barbata...de fapt..fii mamica..."Zoe"...trecem noi si petse asta..

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 27 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Gatta am tot uitat sa zic, mie imi place mai mult cu Sara-Eliza

Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin

AMR 10 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Doamne fetelor.....credeam ca nu mai termin de citit! M'am speriat cat ati scris. Aseara pe la 10 am inceput sa citesc din capitolul trecut si azi din cel nou.

Iulia fata frumoasa cu burtika cu tot. Ai ales niste lucrusoare minunate pt Iris. Sa le purtati cu placere.Carutulo e MORTAL
te imbratisez cu drag si vreau sa te vad numai vesela si optimista.

Angelique, Ellenutza si Ginnette felicitari de grasani si grasane. Sa fie sanatosi , cumintzi si frumosi!

Matzulica imi pare rau ca te doare piciorul. Stai in patutz la odihna si sa treaca durerea cat mai repede

Miri ce mai fashion show o sa traga Sascha cand o sa'si faca aparitzia. Frumoase hainutze sa le poarte sanatos si voios.

27+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Fetelor...eu m-am indragostit de lucrusoarele de pe siteul Laredoute..serios..abia astept sa ..imi fac un c ard special pt cumaraturi online..ca sunt paranoica si nu vreau sa le dau cardul meu de salarii..si cumpar cate ceva..sunt superbe..si super ieftine..pe bune

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 27 si Stefania

Mergi la inceput

Am uitat sa o felicit pe GINA M pt nepotzica. Sa'ti traiasca!

Doculetz hai mai repede cu prenatalul ca mie mi'e frica sa nu nasti pe drumuri. N'am vazut burtika mai activa si plimbareata ca tine.

Acum sa va zic de mine. Nu mai sunt asa bolnavioara...doar mai tusesc. la munca nu ma duc pana luni si asta ma incanta cel mai tare.

BBlusa Pipe e tare activa de 2,3 zile....dar ceva e CIUDAT.
Misca si in stanga si in dreapta cam spre coaste. Ce'o fi?
Sa aiba cumva capul intr'o parte si piciorusele pana in partea cealalta intinse? Niciodata nu a miscat in 2 partzi ca acum. E senzatia ca si cum ar fi 2 bblusi. Ceea ce e imposibil.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gatta

VOTEZ PTR SARA ELIZA!!

32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

lala20, daca mamele noastre ar fi medici, n-ar mai treubi s amergem sa le facem vizite. daca medicul a zis "pat", te executi, indiferent de ce zic ceilalti. fii egoista, un piculets, de data asta tu esti singura care conteaza, nu restul! ca e mama, ca e sora, ca e vecina sau bona!

anandrei, ce costumashe frumoase ai gasit pentru iepurica! grozave!

mi-ati facut pofta si-am coborat in pivnitsa dupa doi saci de haine de bebe sacha mostenire d ela printsul mostenitor de vilvoorde, bruno adica:) si-acu ascult colinde, va citesc cu un deget, cu celalat sortez:)

miri_mik 30+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Creatza draga mea, adica daca eu implinesc 28w acum sa pun 29+?
Sau mai bine ma lamuresti tu dupa Um?
UM 10 mai dar ovulatia mult mai devreme. Bb a venit cam in a7a zi a ciclului...altfel poate singurica sa'o fi facut'o. Doct mi'a calculat dupa prima ecografie la 12w ca zi de conceptzie 17mai.
De aici ma poti lamuri tu cu saptamanile?

Gugu ce faci? Ce e cu tine? Mai baga caputzu si pe aci si mai da o veste.

27+

Mergi la inceput