Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 18
virgo spune:
Asa ... sa inteleg ca saptamana viitoare ma prezint la AMR !????
IMPORTANT : saptamana viitoare MA MUT din casa , deci net - nexam . Sa nu intrati in panica daca nu ma mai vedeti asa de des !
Se pare ca m-am adaptat la pozitia "cu burtoiul jos" , ligamentele s-au mai relaxat . Am inceput , usor , usor si stand pe pat , sa impachetez niste lucruri . Porkul - doarme dus . I-a trecut zbenguiala .
29 fix
Ellenuta spune:
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Ginette , felicitari pentru bubulina grasutza si pentru vestile bune. Se pare ca problemele de coagulare nu influenteaza irigarea placentei , pt ca va d ca IR-urile tale sunt OK. Tu ai luat Aspenter pana acum ? Ai grija totusi la tensiune , ca e un pic cam mare...incearca sa nu te mai superi
Vad ca ai DPN-ul cu 2 zile inaintea mea, deci eu sa ma astept ca nasc de Sf. Stefan , daca tu nasti de Craciun ? ( Sara Eliza - Sara Stefania , care va place mai mult ? ) Nu vreauuu ...la fel ca Ellenuta , vreau bubulina cu an de fabricatie 2008.32+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
GATTA .. stam cuminti si tinem picioarele stranse sa nu scape bebe .. eu vreau fabricatie 2008!

32+
EVA MARIAAMR 8 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Ellenuta spune:
quote:
Originally posted by darene
Creato eu gandesc altfel.Daca o luam de la inceput,prima sapt de sarcina se incheie in a 7-a zi de sarcina.Deci atunci se zice ca ai o sapt fix si in ziua urm incepe sapt a 2-a,deci esti in 1+.
Anyway fiecare numara cum vrea.
Mai am o intrebare fetelor:care termometru e mai bun,cel rectal sau cel pt ureche?
Poze
Elena33+
AMR 7 Sapt
eu o sa iau ptr bebe din ala ptr frunte si ureche .. mi-e sa nu-l ranesc pe bebe cu ala rectal .. daca se foieste si il ranesc ..
32+
EVA MARIAAMR 8 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
LaLa_20 spune:
fetele va rog lamuriti-ma si pe mine ce inseamna repausul asta la pat...am voie sa ma ridic cat sa fac si eu man care sa intind rufele si sa calc strictu necesar....sau pur si simplu nu am voie nimik...
Cea mai optimista gravidutza!
28s+
Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
laura_dimitris spune:
Anandrei, sa stii ca si eu am dansat toata sarcina trecuta iar Dimitris este mare dansator si cantaret in prezent...![]()
Stii ce este culmea... ii place la nebunie Vank. Vank este formatia pe care o ascultam de "n-spe" mii de ori atunci cand eram gravida...
Si acum, in fiecare seara avem program de o ora, o ora si jumatate de cautat muzica pe youtube.... si dansaaaaam!!!
Este o terapie foarte buna fetelor contra stresului si gandurilor negre!
Ascultati muzica ce va place si dansati !!!
Va pup.
Plec si eu spre casa!
Laura
28+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Ven spune:
Fetelor scumpe
mersi de incurajari. Sunteti o comoara la casa omului, sincer, chair ma incurajeaza vorbele voastre. Plus ca ajuta la psihic sa citesc ca nu sunt singura cu pb. asta, si ca speram cu toate sa fie bine pana la capat. Incerc sa nu ma panichez, dar recunosc ca nu reusesc intotdeauna foarte bine.
Si Lala20, tocmai s-a incheiat si la mine mai inainte o "sedinta" in care socrela si bona lui Markus imi explicau cum exagerez eu aiurea, si pe vremea lor nu exista ecograf, si nu-ti masura nimeni tensiunea, si ce minunat nasteau ele bebelusi frumosi si sanatosi!
Pfuai, noroc ca mama mea e o femeie normala, care n-are texte de genu "pe vremea mea..." si care nu mi-a iesit din cuvant niciodata, in ceea ce priveste crestrea si ingrijirea lui Markus, chiar daca l-am lasat la ea 2-3 sapt, adica la 300 km de Bistrita. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere sa ma mai ajute.
Venera
33 sapt. , mama lui Markus
Bebe Mathias, te asteptam!
Markus e mare!
zeririlouiza spune:
Gatta si eu la parul crezt sau ondulat mai sper ca e din neam, si eu il am ondulat-cret, la ochi noi amandoi ii avem caprui, as avea sperante din neamul lui mama dar nici la noi nu s-a lipit doar soramea are ochii verzi ca ai bunicului din partea tatalui
Louiza
30s + Yasmin 
mai avem putin
AMR 10 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
ginnette spune:
Subscriu la ce-a scris Laura_D; eu in perioad asta (oribila, prin care trecem) ascult seara cam 2 h Vanessa Mae - am un DC si numai p'ala il ascult; si se linistete bubulina (si mai dispar si gandurile negre).
Roxana
32+ 
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
AMR 8 SAPTAMANI!
Anandrei spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
stiu louiza ca tre sa stau la pat...da nimeni in afara de sot nu ma intelege...sora mea s-a suparat k e ziua ei sambata(majoratu)si i-am zis k o sa-i trimit un cadou...dar ca nu voi fi prezenta...pt ca tocmai pozitia in sezut trebuie s-o evit...si nu intelege...la fel si mama k sa nu ma iau dupa doctori ca asa a patit si ea cu mine la 7 luni si k ea nu a stat la pat si eu am iesit la termen....pai cum sa nu ma iau daca colul e deschis pe interior si bebe e coborat in bazin....of...nimeni nu ma intelege...
Cea mai optimista gravidutza!28s+
Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
Lasa-le sa zica si tu fa ca tine! Nu te mai necaji! Asa mai zice si mama cateodata, ca pe vremea ei nu se mai bibileau gravidele atata si tot ieseau copiii sanatosi!
Asa ma infurie cateodata! Zici ca daca au facut si ele copii chiar le stiu pe toate! Tu vezi-ti de treaba ta si stai linistita si stai in pat. Cateodata zici ca nu sunt rudele noastre, asa-s de egoiste! Chiar m-am infuriat!Later edit: Lasand la o parte situatia ta, urasc cand se trezesc anumite femei destepte care dau sfaturi: ca inainte nu mai existau atatea pastile, ecografe, controale, analize, etc. O mai apuca si pe mama cateodata si maica-mea e super tanara, are 38 de ani! Chiar week-endul trecut facea soacra-mea pe desteapta (aia naturala, ca eu am doua!)" vai cum, n-o sa tii tu macar 2-3 luni copilul infasat? Ca o sa iasa cracanat!" si-mi venea sa-i zic daca i-ar placea si ei s-o leg, sa vedem cat de comfortabil s-ar simti!
Si soacra-mea cealalta n-a nascut niciodata si tot se da si aia rotunda! Ii zic ca nu mai pot sa ma odihnesc ca lumea noaptea si ea imi zice ca sa dorm pe-o parte! Pai si cum credea ca dorm? pe burta? Of Doamne, soacrele astea!Unde mai pui si ca fiecare sarcina e diferita. Pentru Dumnezeu, nici macar la aceeasi femeie nu se intampla ca sarcinile sa fie identice!
Ana-Maria
31+ cu David Andrei
AMR 9 SAPTAMANI!
hainele lui Iepurica http://good-times.webshots.com/album/561345697PdZhXN?vhost=good-times
poze cu mine gravidutz http://good-times.webshots.com/album/561416928AggxGo?vhost=good-times
poze cununie si nunta http://good-times.webshots.com/album/561419169ULrLZD?vhost=good-times
creata2008 spune:
Pe principiul "like mother, like son!"...
Foarte tare, imi place! E... altfel!
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Creata, asa am sa-l trec in acte pe bebe, Viktor cu k, pentru ca daca maica-sa e in acte Kristina cu k sa fie si el cu un k.