Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Lala20 de ce nu stai tu cumintica ar fi trebuit sa vina nasii la voi te inteleg ca vrei sa mai si iesi dar incearca sa stai la pat ca-ti faci rau

Ginnette felicitari pentru bubulina sa creasca mare

Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin

AMR 10 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

quote:
Originally posted by darene

Acum o intrebare pt burtici mari ca a mea si mamici:voi aveti dureri ca de ciclu cateodata?Eu aseara am avut timp de vreo ora si jum,la inceput erau cam la 4-5 min si tineau ceva,poate chiar 1 min,dupa vreo jum s-au rarit pana s-au oprit de tot.Bebe misca intre perioadele de dureri.or fi fost contractii dureroase?

Pupici.

Poze
Elena
33+
AMR 7 Sapt

Darene , din ce zici tu acolo , as zice ca este vorba de contractii dureroase....eu n-am avut , insa asa mi le-a descris doctorita. Daca nu cedeaza la nospa si sunt dese , e bine sa vorbesti cu doctorul , pt ca pot deschide colul .

32+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Daca ai in acelasi timp senzatia de burtica pietroi, dureri de sale sau dureri inghinale timp de minim un minut sunt contractii dureroase .
Dr mea mi-a spus ca in momentul ala intrerup orice, i-au un no-spa si stau intinsa .

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Adriana eram singura, ma-m dus dupa serviciu sa iau cate ceva, si daca era sotul ar fi tinut el cousul si daca i se intrampla lui il alergam prin tot magazinul i-am povestit acasa

Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin

AMR 10 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Danybv , acum v-am vazut pozele...ai un pitikutz scump foc , in poza aia imbracat in mariner e bestial...se poate sa-mi dai si mie reteta de ochi albastri , imensi ...ca vad ca te pricepi bine !

32+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Venera, linisteste-te. nu are rost sa-ti faci atatea probleme, poate e doar ceva trecator. Si daca te superi tensiunea creste si mai rau. Uite, eu tot timpul am tensiunea mica, 9/7, 10/8 si cand am fost sapt.la control mi-a iesit 13/8. si am zis... ooouuu... dar doc m-a linistit sia spus ca a crescut din cauza ca m-am agitat sa ma dezbrac.

Gina, felicitari pt.nepotica. nu-i nimic ca s-a nascut mai mica, o sa recupereze in cateva saptamani.

Mari 29+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Saru'mana fetele, pt urarile de bine, pt bubulina - intra in clubul "uriasilor".

Gatta,

Pai dak ar fi dupa mine si eu vreau un capricorn:pur-sange" - adik intre 1 ian si 6 ina; dar dak nu mai vrea sa astea?!

Chiar dak buburuza ta vine de Sf Stefan, tot SARA ELIZA imi place!

Roxana 32+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 8 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Ginnette, felicitari pentru rezultatele foarte bune de la eco!!! Ai vazut ca toate se rezolva spre bine ?!

Ven, eu nu prea ma pricep daca este mare sau mica tensiunea... Stii tu mai bine si fetele ti-au raspuns deja. Vreau doar sa-ti zic sa nu te mai panichezi ca atunci chiar ca-ti va creste... Hai, stai linistita si vei vedea ca totul va fi bine !!!

Laurici, vreau si eu putina a zapadaaaaa..... Dar nu acum... Oricat de dor imi este de zapada... si imi este !, va fi infernal in trafic in bucuresti daca apare si zapada!!

Fantastic... oare poate fi infernul mai mare decat este deja??? Ce spuneti voi fetele care aveti "placerea" de a conduce in bucuresti...?? Se poate si mai rau ???

Cretulina, ti-am spus ca vrea o colega sa mearga la studioul vostru pentru niste fotografii ... Are o printesa de 5 ani tare cocheta si cred ca-i place la nebunie sa pozeze.. Si mama trebuie sa-i satisfaca placerea...Din pacate am pierdut pliantul pe care-l luasem atunci... Nu stiu sa-i spun nimic de preturi.. Eventual trimite-mi aici sau pe PM adresa site-ului vostru !

Laura 28+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

GINA FELICITARI PENTRU NEPOTICA SA VA TRAIASCA SA CREASCA MARE SA FIE CUMINTE SI MANCACIOASA

Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin

AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

Ven, nu e dreaq chiar asa de negru.
1. o tensiune punctuala mare nu vrea sa insemne nimic. gandeste-te bine ce-ai halit inainte, ce miscari ai facut.
2. sansele unei preeclampsii la al doilea bebe sunt infime, egale cu zero chiar. inutil sa te amarasti cu asta.
3. avui si eu pb cu tensiunea la bruno. am luat bumbi sa ma tina sub control. au zis ca e chestie de sarcina (evident) si ca atata vreme cat n-ajung la 160-180 constant si regulat (aia mica nu era interesanta) nu are rost sa imi bat capul.
4. cu cat iti faci mai multe ganduri, cu atat iti dai mai multe motive sa suprasoliciti activitatea inimii. deci, relax, si mai lasa articolele fataliste de pe net in doamne-iarta-ma!
5. muuuuuuuuuuuuuuuuuuuah!

miri_mik 30+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Tocmai am scris un mesaj lung si l-am pierdut ca nu eram logata.Imaginati-va ce nervi am!Si in plus imi sare cursorul de pe un rand pe altul mereu.
Sa vad daca imi aduc aminte tot.
Multumesc Louiza,Gatta si Lala_D pt raspunsuri.Durerile erau cum le-ai descris tu Louiza exact si Lala imi simteam burta pietroi,dar dureri de sale parca nu erau.Oricum m-am pus in pat si nu m-am ridicat decat dupa ce au trecut.
Virgo,dupa calc de pe net azi esti fix in 29 sapt,adica ai incheiat sapt 29,maine vei fi in prima zi din sapt 30,adica 29+1.Eu azi sunt 33+4 si ma semnez 33+.
Lala_20 stai cumintica vreo 2 sapt macar,ai timp dupa pt cumparaturi..
Gina felicitari pt nepotica!Sa fie sanatoasa si mancacioasa iar mamicii recuperare rapida!

Poze
Elena
33+
AMR 7 Sapt

Mergi la inceput