antibioticele

antibioticele | Autor: ixxi

Link direct la acest mesaj

asa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

si eu am luat antibiotice si nu stiam ca sunt gravida culmea si la prima sarcina si acum la a doua, baiatul meu are acum 6 ani si s a nascut perfect; po sa vezi starea sanatatii lui pe tot parcursul sarcinii la un ecograf medicul a zis ca nu e nici o problema maine ma duc pt prima data la medic sa l vad pe bebe2 cere si o alta parere pt linistea ta mult noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

La 4 zile de la conceptie ORICE medicament, nu numai Klacid, daca e sa fie nociv, duce la distrugerea oului. Daca asta nu se intampla, nu exista aproape nici un risc de malformatii, la acel moment nici macar nu e bine stabilita circulatia materno-fetala. Poti verifica ce-ti spun citind articole inclusiv de pe acest site (medicamentele si sarcina). cat depre Klacid in particular, utilizarea lui in sarcina e controversata, in trimestru 2 se permite dar...mai bine sa nu fie nevoie.
asa ca stai linistita!

naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by natynic

La 4 zile de la conceptie ORICE medicament, nu numai Klacid, daca e sa fie nociv, duce la distrugerea oului. Daca asta nu se intampla, nu exista aproape nici un risc de malformatii, la acel moment nici macar nu e bine stabilita circulatia materno-fetala. Poti verifica ce-ti spun citind articole inclusiv de pe acest site (medicamentele si sarcina). cat depre Klacid in particular, utilizarea lui in sarcina e controversata, in trimestru 2 se permite dar...mai bine sa nu fie nevoie.
asa ca stai linistita!

naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

natynic are dreptate

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marya_d spune:

draga mea,poate mesajul meu o sa ajunga prea tarziu,dar vroiam sa-ti spun ca am fost in aceeasi situatie.anul trecut am facut o infectie urinara si am luat ciprofloxacin -7 zile.in acest timp am ramas insarcinata fara sa stiu,deci in momentul conceptiei si in urmatoarele cateva zile am fost sub tratament.din partea medicilor am primit 3 pareri:sa fac avort,sa tin sarcina ca e ok si unul zicea ca o sa fie totul la risc ,sansele de a fi sau nu ceva rau fiind 50-50.nu stiam ce sa fac.a fost ingrozitor.nu intelegeam de ce mi se intampla tocmai mie asa ceva.dupa multe framantari am facut avort.nu stiu nici acum si nu cred ca voi stii vreodata daca am facut bine sau nu.ma chinuie inca gandul acesta.acum mi se pare ca m-am speriat si m-am pripit.trebuia sa cer mai multe pareri,sa ma documentez mai mult...eu atat pot sa ti spun:gandeste ti bine inainte de a lua o decizie

Mergi la inceput