scurgeri vaginale si mancarime

scurgeri vaginale si mancarime | Autor: roxxy_myself

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor.este primul meu mes p acest site si l am postat in speranta k voi imi puteti da vreun sfat util.am 22 de ani si mi am inceput viata sexuala la 17 ani.la aproximativ doi ani de la prima experienta sexuala am inceput sa am niste secretii vaginale de culoare alb-galbui, cu un miros destul de urat.aceste scurgeri sunt permanente, insa de aprox un an am inceput sa am si niste mancarimi in zona vaginului, care se transforma in mici rani.mentionez k am avut un singur partener sexual. inainte de a merge la un control ginecologic, sper sa ma ajutati voi cu un sfat. va multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Sa nu fie vreo condidoza. Oricum, examenul ginecologic si recoltarea unei secretii este cel mai indicat pentru a afla ce ai. Si ca sa poti avea parte de-un tratament cat mai tintit.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Draga mea,
imi pare rau ca ai asteptat atat de mult timp pana sa ajungi la un doctor si vreau sa intelegi ca noi aici nu putem face decat niste supozitii insignifiante,ceea ce s-ar putea sa te mai ingrijoreze mai mult decat e cazul.Asa ca da fuga si programeaza-te la un cabinet ginecologic.Eventual la un medic femeie,pentru inceput,daca ai retineri sa mergi la un barbat.........suntem in 2008!!! Nu mai sta pe ganduri si du-te! Sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

este f posibil sa fie vorba de o candidoza. sincer nu stiu cum ai putut sta atat cu mancarimi si rani. de restul nu mai spun. eu am avut o singura data candidoza, nu-i o rusine, am facut de la antibiotic f puternic, si m-a tinut vreo doua saptamani, dar in timpul asta am si facut tratament. am crezut ca ma urc pe pereti de mancarimi si usturimi.

nu mai sta nicio secunda pe ganduri, mergi la dr, de la sine nu trece, iar tratamentul este f simplu. ovule si/sau unguent.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxxy_myself spune:

Va multumesc mult pt sfaturi si pt opiniile voastre.Chiar daca nu credeti, mie mi-au fost de mare folos. Bineinteles k un medic e medic, iar internetul nu poate realiza ce face un doctor, insa, dupa cum v-am spus, aveam nevoie de mai multe pareri. Stiu k a trecut mult timp, o stiu mai bine decat oricine,credeti-ma,si nu stiu de ce am reactionat atat de tardiv.Poate de frica, acel sentiment de a tot amana ceva care pana la urma, inevitabil tot se va produce, insa nu mai conteaza acum asta. Voi merge la un medic,m-am programat si va voi spune si voua ce am facut.
Eu va multumesc inca o data si va doresc multa sanatate si tot ce va mai doriti voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Draga mea poate ai o infectie dar sa sti si tu ca bicarbonatul e sfant incearca sa mergi cat de repede poti la medic dar incearca sa lasi sapunul la o parte si sa te speli cu bicarbonat sa vezi ce bine iti face asta am invatat si eu de la dr. ginecolog asa ca e un sfat bun si credema ca de te gandesti ca poate miroase nui adevarat.
Ai grija de tine ca esti tanara

http://community.webshots.com/user/ramyteo
mona&teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112597

Mergi la inceput