*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (169)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

urgent cu ce pot da pe arsuri?
pt copii? ce sprei? rypley, daca esti pe faza spune-mi ce ati folosit voi pt ana?

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by negaracristina

urgent cu ce pot da pe arsuri?
pt copii? ce sprei? rypley, daca esti pe faza spune-mi ce ati folosit voi pt ana?

Cristina & Elise-Stefania

mie mi-a dat la farmacie pt arsuri Panthenol,am dat-o cu el pe Sorana la 6 luni .

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bioxiteracor sau Oximed

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

xandra conform testului Ilinca e baiat Si la toate testele cica e baiat...

Noki eu vreau sa fac experimentul, sa vad cum fac un bonsai acasa. Si nu numai ala, le-as lua pe toate, sa fac acasa un vulcan, cutremur

camelia asa e, nici eu nu cred ca e Joy in vreuna din poze.

madutza si tu inca te mai duci la vestitul dr Da-l incolo (a sa nu vb urat...

Mandy noi 2 cred ca avem acelasi tip de metabolism, ca si eu slabesc repede, mananc dulciuri cu tonele si tot mi s eface rau ca am glicemia la minim. Asa credeam si eu ca n-am CA, MG, dar apoi mi-a zis dr sa mananc ceva dulce si am vazut ca are efect. Deh, pielea rea, nu se pune carnea pe noi

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

anda- mi-a adus aminte cum ii dadeam eu carne celei mari - ii faceam paste ,taiam carnea foarte marunt si stingeam lumina in bucatarie sa nu vada bucatele de carne si o tineam de vorba cat manca.
madutza - poti sa incerci unt de alune pus pe bucatele de fructe,legume ...e posibil sa-l pacalesti.
toate cele bune la toata lumea.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Silvia rusinica, mey, mai sunt si altii oameni cu serviciu si tot fac prezenta aici Hai, ca mai avem si noi nevoie de sfaturi tale, uite cate probleme sunt...

Maria Ili nu papa mezeluri.
Kinder va primi de Craciun. De ceva dulce are nevoie, de e-uri nu!

Dordia cu apartamentul, lasa ca revii tu, pana atunci te asteptam cu drag

Sa va zic de Ilinca: nu mai vrea sa stea FARA scutec. Ba chiar si baie ar face cu el. Evident ca nu o lasam, asa ca dusu se face cu plans in hohote. Ce-o fi oare asta?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

quote:
Originally posted by pumba

anda- mi-a adus aminte cum ii dadeam eu carne celei mari - ii faceam paste ,taiam carnea foarte marunt si stingeam lumina in bucatarie sa nu vada bucatele de carne si o tineam de vorba cat manca.

asta n-am incercat, sa mancam in bezna

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Feli poate ii e rusine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:
Originally posted by anda77

quote:
Originally posted by pumba

asta n-am incercat, sa mancam in bezna

cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

...se uita fii-mea la mine si nu stie ce am.

pumba nu ii simtea gustul? alexiei cand nu ii place ceva scuipa cu mare gratie.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

roxi-pai de ce crezi ca o tineam de vorba?

Mergi la inceput