*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (169)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Noki ,unde te vad si io creata???

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Tamia,mersi pt urarile de sanatate,suntem mai bine
ce enotionant tb sa fie sa-l vezi pe Stefan cum o mangaie pe micuta Ana ,cred ca sunt asa scumpi .Distractie placuta la intalnire,da de ce zici ca esti baba???

Madutza,si Sorana e fan mamaliga
http://good-times.webshots.com/photo/2766506630101878452OjIOjj
mamanca singura , nu ma lasa sa-i dau eu ,dar carne deloc,si daca o tai marunt marunt o mesteca in gurita si porma o scoate .

camelia ,si a mea poceste o groaza de cuvinte: bacanda-telecomanda

canuta,emotionanta povestea ta, te cred ca ti-a cresciut imina de fericire,atata de scumpi pot fi uneori ,au crescut deja copilasii nostri sunt mai intelegatori ,afectivi .
pe mine cand ma pupa si mangaie Sorana ma topesc ca o inghetata (mama ce pofta mie de una).

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

soanso,ce tare e pitica ,uite-l si p-al meu mincand mamaliga tot singur ,e singura mincare pe care nu ma lasa sa i-o dau eu :http://s211.photobucket.com/albums/bb185/Madutza10/1%20an%20si%207%20luni-2%20ani/?action=view¤t=DSC03440.jpg

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Salutari si de la noi...io prestez niste "gogoasha", Miruna bantuie pe langa mine, nu vrea sa se bage in pat

Lavi prin ce clipe ati trecut, Doamne ajuta sa fie bine in continuare!

Madutza hai ca incet=incet o sa fie bine, ai sa vezi.

Xandra sa stii ca am dat sfoara-n tara cu ce m-ai rugat, cum aflu ceva, te sun. Nasol cu ap, n-ati fost sa le spuneti?

Roxi la mine "it'a girl"

Anda las ca stiu eu ca vrei sa-l faci pe Nic model....

Dulciuri Miruna e mare fan, nici nu se putea altfel intr-o casa in care n-au lipsit niciodata prajiturile, rontonele, fursecuri, etc...eu ii iau de la Kinder - Pingui sau Milchsnitte, cioco nu are voie ptr ca nu doarme...in rest baloteaza cu drag prajiturele, chec, orice fac in casa. Ca dovada, azi am ordin de la "stapanire" - sa fac gogosi

Mezeluri nu vrea, nu-i plac, nici noi nu ne omoram foarte tare, rarissim cumpar cremvusti, in rest doar sunca de Praga si salam de Sibiu, altceva nu prea gasesti prin frigider

Ma duc sa bag maimutza in pat ca e deja tarziu..revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ieri i-am dat lui Cristi in premiera rodie - succes nebun!!! Drept care i-a si invatat numele din prima, dupa ce si-a terminat de ciugulit portia imi tot cerea "iodie"
Sper sa fie ok si output-ul de azi, le-a mancat cu samburi cu tot, evident...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Maria ti-am dat idei cu rodia..si la noi are succes nebun. Incearca musai salata aia, mie mi se pare excelenta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

buna!
Nu pot particip momentan la discutiile despre mancare, ca mi-ar lua prea mult timp si nu am. In mare, pot spune doar ca Bogdan nu mai vrea sa pape de la mine decat ocazional (iar atunci imi cere), altfel doar singur. Papa destul de curat, nu grozav, dar e ok. Diversitate... nu prea, din cauza mofturilor lui si a lipsei mele de imaginatie.

Roxi, mi-am facut testul pentru ambii copii si a iesit corect.

Silvia, ce bine imi pare sa te mai vad pe aici!!! Chiar ma gandeam ce mai faci, ai conceput si tu schimbul doi?

Lavi, bine ca ati depasit cu bine momentele cele mai grele! Sa va intoarceti cu bine ACASA!

Acum ma intorc la treburile mele, ca maine avem musafiri. Va pupam si ne auzim... cam pe luni, asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

madau, multam. om vedea cum om drege-o. evacuam copilul la cta cred si ne-apucam sa dam cu solutii anti-mucegai si sa lasam deschis sa se aeriseasca. asta e.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Salut! Astazi, Albert s-a simtit mai bine, am iesit putin la cumparaturi si s-a entuziasmat asa de tare incat i-a sarit somnul. Inca "bantuie" pe langa mine, nu a dormit de amiaza.
In privinta mancarii stam binisor. Mananca crenwusti de pui si sunca de pui si de Praga. Dintre fructe prefera merele si bananele. Uneori vrea suc de portocala, alteori nu (mai ales acum ca este racit, ce bine ar prinde sa bea, dar aseara m-am rugat de el si nu a vrut).
In privinta predictiei sexului, la Albert s-a potrivit, baiat, si la sora mea s-a potrivit, fata.

Adelina si Albert Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor....

Va multumesc din suflet pentru urari si imi cer scuze ca nu am putut raspunde dar nici acum nu am net si cred ca pana de sarbatori tot asa o sa fiu...fara net. De la servici abia am timp sa intru dar....asta e.
Va poop pe toate si am sa revin in fortza cand imi voi pune net!

Despre burtica va spun ca e ok, creste avem maine 16 saptamani...deci e ok deocamdata. Am un picutz colul deschis dar...nu ingrijorator.

Va poop si sper sa mai intru curand!

Diana 15+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput