*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (169)
Raspunsuri - Pagina 12
roxisialexia spune:
LA MULTI ANI, ALBERT!
Sper ca esti mai bine azi, pupice
[red]xandra, mada multam de raspuns.
de tine xandra mi-e jena de nu iti mai spun, merit numai rosii.
promit ca sapt viit iti pun cd-ul prin posta, imi pare rau de patamnia ta cu inundatia.Nu puteti pleaca de acolo? Poate gasiti ceva mai bun
mictului schumi.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
anda77 spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
incep cu ranjete...ca moare si capra vecinului...ca romanu', asa![]()
pai bre, ma faceti sa rad, ce nenorocire ca nu va mai mananca copiii salata. ete na. fiu-meu n-a mancat NICIODATA salata. adik tot de mine e mai bine, ca de-acu' incep sa am bucurii, cum el n-a mancat mare lucru pana acum, n-are la ce renunta
, deci nu voi avea dezamagiri. deci suntem pe ascensiune.hi,hi. de exemplu mananca soldatei cu sunca de o saptamana, deci la varsta de 2 ani am reusit sa introduc sunca, si asta pacalit, ii dau dumicatul cu sunca in jos, sa n-o vada, sa vada doar painea. in conditiile in care imi amintesc cum papa ana lui ripley soldatei la cina cand fiu-meu mergea in 4 labe. rosii? legume crude? Doamne, nu stiu despre ce vorbiti...inca.
singurele lucruri pe care le mananca cu placere sunt : painea, biscuitii si dulciurile. adik ce-i mai prost. desi nu vreau sa manance dulciuri pana se definitiveaza a 2-a dantura, cum m-a sfatuit dentista in privinta lui (imi mosteneste mie dintii, din pacate, nu p-ai lui taica-sau, ceea ce echivaleaza cu o tragedie, la 25 de ani aveam toata gura in portelan- mi s-au dat tone de ciocolata in coplaria, by the way, din bucuria alor mei ca-si pot permite si-au batut joc de mine), ma fenteaza toti cu asta: bunicii, educatoarele la gradinita si ta-su. numai eu nu-i dau dulce, restul nu respecta regula.
la filmuletul cu ilinca care inteleg ca mananca singura la o lady nici nu indraznesc sa ma uit. fiu-meu nu nimereste singur gura si nici macar prin apropiere de ea.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Vecina, sa vezi acum curse prin casa! Adio rafturi de rigips!
Silvia- hi hi hi, chiar ca e figura piticul tau! A mea zice "purtzi-purtzi" cand scoate basinute, iar cand ragaie zice imediat "pardon".![]()
Roxi- deci e clar. Io am baiat.Deci asa se explica multe...

Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Anda ,eu la capitolul dulciuri sint o norocoasa ,fi'miu nici nu vrea sa le vada ,nu mai zic sa guste dar in rest cam prost cu toate stam ,ai vazut ce greutate are fi'miu??12300 ,asa ca nu te mai ingrijora cu poetul ,e perfect normal ,al meu nu arata slab deloc desi cintareste atit si in comparatie cu Nighita din cite ai spus al meu maninca mult mai mult ,noi am introdus sunca de mult ,d'aia imi cere zilnic dar nu-i pot da .
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
maria_alexia spune:
Ca veni vorba de sunca, tot vroiam sa va intreb: voi luati mezeluri de vreo firma anume, stiti vreuna de incredere?
Eu pana acum i-am mai dat sunca, de porc
caci cea de pui mi se pare prea plasticoasa si condimentata, de la firme locale cat mai mici. Ii iau din alimentara ce mi se pare mie ca arata mai natural si mai "a carne" asa... M-am uitat o data pe ambalajul unor cremwursti "pentru copii" si m-am ingrozit cate puteau sa contina - asa ca puiul inca n-a gustat asa ceva...
De altfel si noi am taiat de multisor mezelurile de pe lista de la alimentara, mai iau uneori muschi afumat de la macelarie si il fierb ![]()
Dulciuri... stie si e topit dupa ele.
Vrea ca mos Craciun sa-i aduca bobo si un brad mic (!!!), asa ca am planuit sa aiba parte de primul lui Kinder cu surprize cu ocazia asta.
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
silvia_d spune:
Anda,subscriu:biche(biscuiti),pine(paine),cocoata(ciocolata din cand in cand,cate-un cub Milka):altfel,daca e suc natural-cica-Mac do's,ar bea si 3 tone, dar daca-i fac in casa mar cu morcovi si porto-bleah,il scuipa.
Ii place supa de galushte,o sorbecaie de nu se vede...pilaf...piure cu gratarel,para,mar.Dar,ATAT!!!
Kiar,Anda,ai incercat sa-i dai intr-un bol de supa,doar supa calduta,s-o bea?
ce legume sote,ce sosuri,ce legume crude-NIMIC!!
are 13.800 la 94 cm.
catutza spune:
Raluca , ce facei mama treaza la ora aia matinala rau? sper ca e bine Mariuca si nu din pricina ei erai treaza atunci, un
la frumoasa mica de la noi
Joy , am vazut pozele de la botez , e mare deja baiatul vostru e cresti de acum... am vazut-o si pe Ela care sa vopsit acum si pe Dariuca care plangea la biserica dar dansa acasa, iar Vladut cu pituetele lui a fost mortal.
Hele , am vazut si poza cu tortul de anul trecut, si asta a fost o minunatie, foarte priceputa prietena ta. Voi ce mai faceti? Cand vii in tara, sa facem si noi iar o intanlire mare.
Noki , am vazut si poza ta i-ti sta bine creata.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
canuta-om-sucit spune:
Doamne ajuta cu mancare nu am probleme, baga al meu la ghiozdan orice, mancare sa fie dar sa aibe gust. E foarte pofticios.
Ieri vreau sa va spun ca m-a iubit atat de mult cum nu a mai facut-o niciodata pana acum. Stateam si asteptam liftul, el in bratele mele, si ma ia cu manutele lui si imi strange capul la pieptul lui ocrotitor si ma mangaie, apoi ia si ma pupa. Mia dat vre-o 7 pupicuri. M-am topit toata.
La culcare in patut nu se mai satura de pupat strans in brate si mangaiat pe cap. El ma mangaia protector pe cap, de parca ar spune ca el e barbatul si are grija de mine. Doamne ce sentimente ma cuprindeau, mi-au dat si lacrimile. M-a pupat non stop pana sa adoarma. M-a mirat, el nu e un dragastos, nu e tandru. El te pupa din proprie initiativa foarte rar, nu stiu daca a facut-o de 6 ori maxim. De strans in brate la fel. Deci nu e genul si ieri....

Lavi multa sanatate tatalui tau!
mirabilis spune:
Silvia ma bucur sa te vad din nou pe aici. Mersi de info cu Luivacul, chiar nu stiam daca e eficient...O sa incerc si cu Ribomunyl, dar poate nu va mai fi nevoie..
Noi suntem mai bine, azi chiar am iesit si am facut o plimbarica. S-a dat pe leagan dupa 2 sapt...Era f fericita.
Acum fug la cumparaturi. Va pup.
Noki_Lara spune:
Noi nu servim dulciuri...ceea ce a ff bine, dupa parerea mea de dependenta de dulce.
Sunca, rarisim cumpar de pui, pentru ea.De regula mancam sunca de Praga, care e de porc...ii place, dar nu trepideaza dupa ea si nici nu-i dau zilnic.
Mandy- mi-am amintit...ziceai ca ai glicemia la limita inferioara. Atentie cu chestia asta! Nu trebuie sa deduci neaparat ca trebuie sa mananci mai mult dulce. Ba chir trebe sa fii un pic vigilenta, nucumva sa te apuce stari d elesin sau de slabiciune. Daca e asa, e nasol, ca o glicemie redusa indica tocmai semn de doabet! De fapt, boala cam asa debuteaza...cu hipoglicemii, nu cu hiperglicemii! deci atentie sportita. Daca e vorba doar de nivel redus fara slabiciuni, e ok, daca nu si ai asemenea stari, problem!
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!