Contractii nedureroase(4)
Raspunsuri - Pagina 5
micsunea spune:
Si eu o pup pe Ginger!
Doctorul ei a spus ca daca naste la 32 de saptamani e bine, si ea e deja la 32 de saptamani.
Dar orice zi in plus e buna, doar ca sper ca nu o chinuie la spital!
Mii de pupici pentru ea si pentru cei doi baietei!
Danonique, ce departe ai ajuns si tu cu atatea contractii!!! Sper sa va urmama exemplul si noi contractoaseele mai micute...
Micsunea
30+
danonique spune:
Micsunea eu sper sa ajungem toate cat mai aproape de termen.Eu nu am crezut ca voi reusi sa trec de 32 sapt asa ca ii multumesc lui DD in fiecare zi.Stiu ca nu e usor dar trebuie sa stam in pat.Eu as vrea sa nu fie nevoie sa stau mai mult de 5 zile in spital ca mai am acasa o fetita de 1 an si 7 luni si m-ar durea inima sa nu o vad mai multe zile.Va pup pe toate si sper sa aveti cat mai putine contractii.
danonique
34+
lumsta spune:
Bafta Ginger! iti tinem pumnii stransi tare!
Micsunea, si eu sunt mai speriata la inceputul saptamanii, iar la sfarsit cand mai bifam o saptamana...e super....asta daca ma simt bine. daca doctorita ta era optimista inseamna ca avea de ce....si eu stiu ca e normal sa se mai scurteze colul in perioada asta. Hai ca nu mai e mult! Stai cumintica.....iar daca se declanseaza travaliul mai devreme ai vazut ca se poate face ceva sa fie oprit! Dar eu sper si cred ca va fi bine! Bafta!
Sa dea Domnul sa ajungem unde trebuie cu bine! Ne trebuie rabdare! Mie acum mi-e teama ca din cauza Gynipralului sa nu se mai dilate colul bine in timpul nasterii. Ce fricoasa sunt!!!!!
LUMI
32+
lumsta spune:
Danonique, chiar ai ajuns departe! mai ai putin putin! iti doresc sa fie totul bine!
LUMI
32+
g24hit spune:
salutare
am intrat scurt sa va anunt si pe voi ca mica mea minune a aparut in 13 noiembrie, 02.30, 2600g,51cm.( 38sapt+2zile).
a fost f greu dar rezultatul conteaza.
nu am citit din urma , sper ca sunteti toate bine, voi reveni zilele urmatoare.
va pup.
ENI si IULIA
lumsta spune:
Felicitari ENI!
Sa fiti sanatoase amandoua! Multa multa fericire si impliniri!
Multi multi pupici! Sa te refaci repede!
LUMI
32+
danonique spune:
Eni felicitari si sa ai parte numai de bucurii alaturi de fetita ta.Refacere rapida.
danonique
34+