Contractii nedureroase(4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Ai perfecta dreptate. Obiectivul principal la mine este sa am o stare emotionala cat mai buna pentru ca asta e foarte importanta in producerea contractiilor, si cu puterea mintii noastre care este inimaginabil de mare sa reusim sa tinem bebelusii cat mai mult in burtica. Daca am reusit pana acum inseamna ca functioneaza si imi doresc sa mai rezis cel putin 3-4 saptamani.
Si baietelul meu se pare ca e suspect de DSA (defect de sept interatrial), dar ca vom vedea mai sigur dupa nastere daca mai are gaurica sau daca se va inchide in caz ca exista, si eu am facut ecografii si la Iosup si la Herghelegiu pentru asta.
Ieri am fost la medicul meu si mi-a zis despre col ca e la fel, scurt si deschis. nu stiu cat are ca mi-a facut control pe masa, dar zicea ca nu e sters de loc si ca asta e foarte bine si ca el zice ca n-o sa nasc prematur, drept pentru care nici nu a vrut sa auda de injectii pentru maturarea plamanilor...vom vedea
multumesc mult si felicitari si tie, putem sa si batem din palme

Felicitar

32+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Salut! As vrea sa stiu daca cineva dintre voi urmeaza tratament cu Nifedipin pentru prevenirea contractiilor si a tensiunii de sarcina. Mie mi-a prescris dr. mea, dar am citit tot felul de articole care il dau drept medicament controversat.

THEA2224+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melisa_30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Salut! As vrea sa stiu daca cineva dintre voi urmeaza tratament cu Nifedipin pentru prevenirea contractiilor si a tensiunii de sarcina. Mie mi-a prescris dr. mea, dar am citit tot felul de articole care il dau drept medicament controversat.

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Salut! Eu nu am mai auzit de acest medicament pentru contractii. Poate e ceva nou si o fi mai bun. Eu ma chinui ca si multe altele cu no spa si gynipral, care e tratamentul clasic pt contractii, la care fiecare medic mai adauga de obicei cate o "floricica" gen magne b6, scobutil, usconsin..cam asta ar fi pt contr., din cate stiu eu. Eu avand de la 17 sapt m-am tot informat si de acest medicam pt contr chiar nu am mai citit pe nicaieri. Dar daca dr ta ti l-a dat...probabil k stie ea de ce. Daca nu ai incredere in ea, mai cere inca o opinie, decat sa stai asa indoita. Sau sun-o si spune-i k ai indoieli si sa iti explice, k sa poti sta linistita. In fond si la urma urmei, le dam o gramada de bani si la ctrl si la nastere, deci daca nici acum cand e f important nu ii deranjam cu intrebari, atunci cand? Bafta!

32+ cu Casian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Ti-am urmat sfatul, Melisa, si i-am scris un mail dr mele in care-i ceream lamuriri. Astept raspuns, mai cer parerea altui medic eventual si numai apoi iau decizia. Mersi!

Mergi la inceput

Schimbare de semnaturaaaaa! Ieri am implinit 33 de saptamani! Sper sa o tin tot asa pana la 40 si bb meu sa cresca maaaare si sanatos la mine in burtica. Azi am avut contractii k la nebuni si am mai si reusit sa racesc; incerc sa reduc la minim nr de stranuturi si sper din suflet sa nu ma apuce tusea...k am deja o experienta nefericita de acest gen si mi-e frica sa nu fortez colul din nou.
Grischa, ce mai faceti? sunteti bine?
Thea, daca ai vesti de la medicul tau sa ne spui si noua.

33+ cu Casian

Mergi la inceput

Schimare de semnaturaaaaaaa! Am implinit 33 s! La mai multe si tie Melisa.
Ai grija cu raceala. Si eu cand am racit am baut ceai de lamaie cu multa miere,am mancat si multa ceapa si usturoi, am luat vitamina c Redoxon, si am supt pastilute Homeogene 9, in cateva zile mi-a trecut. Medicul mi-a zis atunci ca pot lua si Paracetamol dar eu nu am considerat necesar.
Contractiile sunt si la mine la locul lor.
Acum mai am o grija. I-am propus medicului meu sa fac si eu injectiile acelea pentru maturarea plamanior lui bebe si mi-a zis ca nu e nevoie ca nu nasc prematur (nu stiu de unde e asa sigur).
Melisa tu ai facut injectiile astea?

33+ Tudor

Mergi la inceput

Eu vineri am control si o sa il intreb atunci, deja mi-am facut o lista de intrebari, ca nu vreau sa uit nimic. Asta cu plamanii o aveam deja si eu pe lista de framantari, iar acum ma ingrijoreaza si altceva: bb nu prea mai e la fel de activ...mai mult se intinde si se foieste, dar nu loveste..mi se pare ca este cam letargic de cateva zile...Vineri am numai control de col, pana mai ajung eu la eco, o iau razna. Parca de cand mi-a intrat asta in cap, nu imi mai pasa nici de contractii, nici de col..desi nu duc lipsa deloc. Eu tot ma gandesc, k e o mare realizare k am ajuns totusi pana aici cu sarcina, ne apropiem de linia de finish si pe cuvant k dupa ce ma vad cu sacii in carutza, nu mai vreau sa vad NO SPA ever!

33+ cu Casian

Mergi la inceput

Salut! am fost la medic dar nu am reusit sa discut cu el ce mi-am propus, nici control de col nu am facut, in schimb m-a chemat la el cd e de garda, pe 26 si discutam atunci. Maine dimineata merg sa fac analiza de streptococ B, care e analiza de secretie, si mor de frica. Ma gandesc cu groaza k o asistenta o sa ma umble acolo, sa imi ia secretie de pe col si mi-e frica sa nu imi deranjeze ceva pe acolo cu valvele alea si sa imi provoace contractii aiurea sau mai rau. Eu toata sarcina nu am facut analize de secretie...doctorul tot evitand sa ma zgandare suplimentar acolo...Imi vine sa nici nu ma mai duc...m-am gandit si razgandit de o gramada de ori...Grishca, tu ai facut aceasta analiza? Am ajuns atat de departe, la 34+ si nu imi vine acum sa risc...nu stiu ce sa fac...am un presentiment foarte ciudat..am intrat intr-o stare de panica...

34+ cu Casian

Mergi la inceput

Buna dimineata! Azi am implinit 34 s si sunt in saptaman 35!!!
Eu am facut de doua ori analiza pentru secretie vaginala, si o data culturile din col. Analiza pentru streptococul Binca nu am facut-o dar sper sa o fac saptamana viitoare cand merg la dr din nou. Eu stiu ca se rec sa se faca in perioada 35-37 saptamani. E f importanta analiza asta pentru ca prezinta risc mare pentru copil in cazul unei infectii neidentificate la timp. In ultimele saptamani eu am facut multe controale si de col si cu valvele si colul meu a ramas in acelasi stadiu si dr meu m-a asigurat ca nu reprezinta niciun risc aceste controale.
Eu cred ca asistentele care fac tot timpul astfel de recoltari sunt destul de experimentate si n-ai de ce sa te temi.
Saptamana trecuta la ultimul control colul meu era la fel dar copilul nu mai era chiar asa jos. Se pare ca a urcat un pic, ceea ce e minunat.

34+ Tudor

Mergi la inceput

Melisaaaaaaaaaaa, ce faci? Cum sunteti? Ai facut pana la urma analiza pentru streptococul B?

Noi suntem bine, abia marti merg la dr si parca mai e o vesnicie pana atunci

34+ Tudor

Mergi la inceput