Contractii nedureroase(4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Parca au mai plecat contractiile. Era si cazul.Dar cele care au ramas sunt cam dureroase, ori am devenit eu mai sensibila. Si eu il simt pe bebe si jos (in chiloti)si mai sus, cam peste tot si chiar in doua parti in acelasi timp, pare ca se intinde...

Marti merg la ecografia de trimestrul 3. Am niste emotii...
Melisa, baietii nostri sunt luptatori.

30+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melisa_30 spune:

Iti tin pumnii marti, abia astept sa imi spui cum a fost. Eu am abia vineri eco si numar orele pana atunci. De stres, am si uitat sa ma bucur k am intrat oficial in luna 8. Totusi e bine k am ajuns pana aici si desi nu e de dorit sa vina bb mai devreme, totusi eu zic k de acum riscurile pt baieteii nostri sunt minime. Contractiile mele dureaza mai mult acum...si ma apuca si noaptea...dar sper sa mai reziste colul meu 4-5 saptamani macar.

31+ cu Casian

Mergi la inceput

Am fost la medic. Situatia s-a imbunatatit fata de data trecuta. A ramas bebe numai cu circulara simpla fata de dubla cat avea pe la 25 saptamani, e dezvoltat comform varstei, are 1600 g,a ramas acelasi DPN, fluxurile pe vase sunt foarte bune, atat pe cele uterine cat si pe ombilicala (tinand cont de circulara e foarte bine), placenta e gradul 1-2, lichidul e suficient. Problema cu inimioara e inca incerta si trebuie urmarita dupa nastere. Colul nu l-a vazut prea bine la eco abdominala pentru ca sta bebe cu capul chiar acolo, iar eu n-am vrut sa imi faca transvaginala. Acum principalula fost bebe, martea viitoare voi merge la dr meu pentru col, asa ca nu avea rost sa nmai zgandar si acum pe acolo.
In concluzie pentru mine au fost vesti bune.
Contractii mai am,putine dar destul de intense si lungi.
Important e ca bebe e bine si creste ceea ce inseamna ca ii e bine acolo, si ca n-o sa iasa prea curand. El a crescut tot timpul constant, de la 5 saptamani nu a fost nici macar cu o zi mai mare sau mai mic.
Ca de obicei s-a miscat tot timpul ecografiei, a inghitit lichid, m-a inghiontit, ca pana la urma sa se intoarca cu spatele ca sa nu mai vedem nimic.
Are o fatuca mica si dragalsa de care ma indragostesc de fiecare data,si e luptatorul meu drag. Abia astept (dar in august)marea intalnire.

31+ Tudor

Mergi la inceput

Superrrr! Ma bucur f tare ca bb e bine, inseamna ca pastilele si contractiile nu l-au afectat si asta mi-a ridicat moralul pe ziua de azi! Abia astept si eu sa il vad vineri, am niste emotii...
Si la mine s-au mai rarit contractiile, insa tot asa..mai lungi (2 min. chiar) si mai puternice, uneori cu dureri de mijloc. Cu palpitatiile si bufeurile insa am ramas la fel, cand ma apuca, ma apuca..
Azi e o zi buna, mai ales k am vazut k si bb tau e bine! Bravo!

31+ cu Casian

Mergi la inceput

Multumesc mult.
Bafta multa multa maine la eco.
Te astept cu vesti bune maine!

31+ Tudor

Mergi la inceput

Avem 2 kg si am luat-o inainte cu vreo 4 zile, deci acum DPN este intre 27-31 iulie. Colul spre surprinderea mea este de 34 mmcu OI inchis si sunt f bucuroasa. Este cea mai mare lungime pe care am avut-o pana acum.
in schimb, evident k nu puteam sa stau absolut deloc linistita pana la sf acestei sarcini, ci trebuie sa fiu intr-un stres continuu. BB meu are un mic hidrocel dr si hipotonie pielocaliceala bilat si acum caut pe net ce inseamna asta. Cu dr meu ma vad abia pe 19 iunie.
Din cauza gynipral si stres avea o usoara tahicardie si ecografistul mi-a recomendat sa ma linistesc k il agit si pe el si sa beau mai multe lichide, desi eu chiar beau...
In fine, ideea este ca Iosup (ecografistul) mi-a spus ca totul e ok cd am plecat de la eco si habar nu aveam de hidrocel si restul, pentru mine neinsemnand nimic. Dupa ce i-am trimis scanat rezultatul medicului meu, acesta mi-a dat reply sa nu ma ingrijorez cu privire la hidrocel si hipotonie, k de obicei e ok si k se rezolva dupa nastere. Abia dupa reply a inceput stresul, pt k abia atunci am realizat k sunt niste afectiunisi eu nici nu le bagasem de seama din moment ce ecografistul a spus k totul e in regula.
De ieri am o cascada de contractii, nici nu pot sa mananc de ele, ca am minim 4 in timpul unei mese si imi vine sa urlu de nervi de cate ori simt una. M-am saturat de atatea contractii si pastile!
Voi ce faceti, Grischa? Sunteti ok?

32+ cu Casian

Mergi la inceput

e maricel si grasunel bebe al tau . eu spun ca ai primit vesti foarte bune la eco. si daca 2 medici buni ti-au zis ca nu sunt probleme nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. medicii nu au niciun interes sa ne menajeze daca e sa apara vreo problema. asa ca ideea e ca baietelul tau e mare, voinicel si ca sunt toate conditiile indeplinite sa stea pana la 40 de saptamani la caldurica.

noi nu facem foarte bine. am avut contractii de vineri seara pana azi la 5, multe dese si dureroase. de-atunci vad ca au mai incetat. eu stau numai in pat. cobor doar sa merg la baie si fac dus de 2 ori pe saptamana. in rest pat, pat, pat...

mi-e greu dar ma gandesc ca merita toate aceste eforturi.cel mai greu e cand imi vine sa plang si ma gandesc ca daca plang ma iau contractiile si incerc sa ma abtin si cu cat incerc sa ma abtin cu atat imi vine mai tare sa plang, si atunci plang numai putin si ma gandesc ca eu am ales sa vina bebe si acum el este aici si ii sunt datoare sa-i ofer liniste multa.

vorbesc cu bebe, ii pun muzica, ii citesc si cand e mai greu ma gandesc cum va fi cand il voi tine in brate, cand il voi hrani cand il voi pimba , si ce viata minunata ne asteapta impreuna.ma gandesc ca vom reusi si ca depinde si de mine ca totul sa fie bine si uite asa mai trece o zi , o saptamana...

31+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Melisa_30

Avem 2 kg si am luat-o inainte cu vreo 4 zile, deci acum DPN este intre 27-31 iulie. Colul spre surprinderea mea este de 34 mmcu OI inchis si sunt f bucuroasa. Este cea mai mare lungime pe care am avut-o pana acum.
in schimb, evident k nu puteam sa stau absolut deloc linistita pana la sf acestei sarcini, ci trebuie sa fiu intr-un stres continuu. BB meu are un mic hidrocel dr si hipotonie pielocaliceala bilat si acum caut pe net ce inseamna asta. Cu dr meu ma vad abia pe 19 iunie.
Din cauza gynipral si stres avea o usoara tahicardie si ecografistul mi-a recomendat sa ma linistesc k il agit si pe el si sa beau mai multe lichide, desi eu chiar beau...
In fine, ideea este ca Iosup (ecografistul) mi-a spus ca totul e ok cd am plecat de la eco si habar nu aveam de hidrocel si restul, pentru mine neinsemnand nimic. Dupa ce i-am trimis scanat rezultatul medicului meu, acesta mi-a dat reply sa nu ma ingrijorez cu privire la hidrocel si hipotonie, k de obicei e ok si k se rezolva dupa nastere. Abia dupa reply a inceput stresul, pt k abia atunci am realizat k sunt niste afectiunisi eu nici nu le bagasem de seama din moment ce ecografistul a spus k totul e in regula.
De ieri am o cascada de contractii, nici nu pot sa mananc de ele, ca am minim 4 in timpul unei mese si imi vine sa urlu de nervi de cate ori simt una. M-am saturat de atatea contractii si pastile!
Voi ce faceti, Grischa? Sunteti ok?

32+ cu Casian

eu zic ca ar trebui sa repeti ecografia la alt medic decat Iosup ,nu de alta dar a dat gres la Sonia(nascuta cu malformatie la inima si cu inima pe dreapta).Este bine ca ai colul inchis dar din pacate de la contractiile repetate se poate deschide

Asta am gasit despte hidrocel http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=50405

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Melisaaaaaaaaaaaaa ce faceti??? Sunteti bine???

32+ Tudor

Mergi la inceput

Acum...oricum nu se poate face nimic...indiferent cate ecografii mai fac. Cele 2 chestii nu se pot trata in sarcina asa k nu am ce face, decat sa sper k totul va fi bine si vor disparea dupa. Mai am una programata in iulie si sper sa ajung cu bine sa o fac si sa vedem cum evolueaza. Tineti-mi pumnii sa fie ok.
Din pacate sunt super-constienta ca acele contractii imi pot deschide colul chiar dc e inchis acum...tocmai faptul k stiu asta ma face sa stau vesnic ingrijorata.

Grishca, ai schimbat semnatura la 32+ Trebuie sa ne felicitam de cate ori facem asta si sa sarbatorim macar miscand degetele de la picioare daca altfel nu se poate. La cat mai multe schimbari de semnatura!

32+ cu Casian

Mergi la inceput