Contractii nedureroase(4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by aurel_cris

Buna dragele mele eu tot cu contractii merg inainte dar ma bucur sa vad ca restul fetelor o duc bine.Incet,incet mergem si noi mai departe avem 32 de saptamni implinite,pe 31 ian.mergem la ultima echografie,dupa aceea la alte 2 sapt. imi scoate firele de la cerclaj.Bebe este in grafic creste mare,acum misca mai puternic,nu mai dorm,toaleta as tine-o dupa mine tot timpul,avvem greturi si ameteli de la anemie.Cam atat despre noi va pupacim pe toate fara exceptie
32+Bianca Maria

Hai ca pericolul cel mare a trecut ,de acum sunteti in siguranta amanadoua.
Sa ne mai dai vesti

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna, fetelor,

si eu sunt o viitoare mamica si eram tare ingrijorata ca de 1 saptamana tot am contractii, sunt zile in care am 4-5 pe zi si sunt alte zile in care le am mai dese. Mi-au dat niste pastilute, si vad ca au ceva efect, nu mi le opresc de tot, dar le mai raresc. Ma gandesc chiar sa merg din nou la servici de saptamana viiotare.
Am un baietel de 7 ani (martie) si sunt de 24 de saptamani. Sper sa nu fie nici o problema si sa merg pana la sfarsit cu sarcina.

24+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello
ce mai fac fetele?
Ginger felicitari!!!

Cris mai ai putin.tinem pumnii sa ajungeti cu bine pana la capat.

onyx iti doresc o sarcina cat mai usoara.

noi suntem bine, mancam mult si crestem mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

intru si eu sa felicit mamicile g24hit, ginger, danonique, lumsta! sa va bucurati de minunile voastre!

va urez si voua, celelalte fete, contractii putine, optimism si putere. sa stati cumintele, fara eforturi, sa va luati antispasticele, sa va relaxati, sa beti lichide si sa va ganditi la bebeii vostri din burtici. perioada asta trece, desi e grea, si va veti bucura de gandaceii vostri!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Aylin ce mari v-ati facut !!
Alma este superba

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Aylin ce mari v-ati facut !!
Alma este superba

poze

povestea nasterii

anca, ma bucur sa vad ca esti la fel de activa pe forum. eu cu greu reusesc sa tin pasul, desi suntem destul de maricei acum. dar primele 4 luni au fost cumplite.

am admirat-o pe gagalicea ta. este o dulceata. si seamana cu mamica ei! si mi-a placut ca pare calma. alma era 99% din timp vinetie de plans. cum tacea un pic ii si faceam poze
ne-ati luat-o inainte. voi ati si papat suculet de morcov.
am mai vazut niste cercelusi frumosi, niste ochisori albastri sau verzi si un halatel de baie dragut. te dulce

si si fetele contractoase

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

aylin intr-adevar este linistita ,nu plange decat daca are ceva si asta f rar.
Tu nu i-ai dat suc de morcov inca?
Eu ii dau la 4 zile ca ii place si nu a avut probleme de la el.
Va pupam si mai tinem leagatura.
Contractoaselor unde ati disparut?

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

aylin intr-adevar este linistita ,nu plange decat daca are ceva si asta f rar.
Tu nu i-ai dat suc de morcov inca?
Eu ii dau la 4 zile ca ii place si nu a avut probleme de la el.
Va pupam si mai tinem leagatura.
Contractoaselor unde ati disparut?

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

anca, nu nu i-am dat nimic inca in afara de lapte. o sa incepem si noi probabil curand cu cereale si apoi morcov si toata cele. dar incerc sa o mai lalaiesc macar pana la 5 luni jumate. de ce te-ai grabit sa ii dai morcov?

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

BUNA la toate fetele,

Am si eu intrebare daca nu e cu suparare. Deci sunt in 18 s. Azi....si nu numai azi.....mi s-a mai intamplat inca de 2 ori....am simtit partea dreapta a uterului tare si mai sus decat partea stanga. Adica, vedeam cu cohiul liber cu partea dreapta era mai sus decat partea stanga. Partea stanga era moale fata de partea dreapta. Nu ma durea. Sa fie oare asta o contractie sau era bb care isi gasise loc acolo? De frica am luat scobutil......dar cam in 20 de minute uterul si-a revenit. Acum nu stiu daca eu am avut o contractie si de la scobutil uterul si-a revenit......sau era bb.....ca in aceste 20 de minute l-am simtit ca s-a miscat de vreo cateva ori........stiti ceva???PLS..

mult asteptat

Mergi la inceput

Dana de obicei la contractii toata burta este tare si nu este ridicata intr-o parte,deci eu zic ca este bb

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput