Aspirante optimiste > 20 (210)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Doar o usoara durere de burta. Atat. Luna trecuta ma dureau de nu puteam merge dar luna asta nimic. Si nici scurgerile maronii nu au aparut inca.

http://tt.lilypie.com/ueAAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Medeea nu dispera si nu te mai lua dupa simptomele altor fete ca nu se potriveste. Mie de ex mi s-a pozitivat ffffff slab cu 2 zile inainte de CM, dar atat de slab ca ma intreb ce-am putut sa vad cand ma uit acum la test. Si simptome nimic nimic. Am avut o balonare dar nu i-am dat importanta pt ca sunt balonata de obicei. Sanii am inceput sa-i simt mai sensibili abin in ziua testului pozitiv dar nu cu mult. Facusem vreo 4 teste inainte si toate erau negative. Nu mi-am pierdut speranta si uite ca a fost pozitiv. Hai curaj si optimism
Kitsy nu pui niste poze cu burtik?

bujo 4+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Medeea acuma fiecare organism e diferit. Pe mine de exemplul nu ma dureau foarte tare sanii, au inceput sa ma doara la ceva vreme dupa ce-am aflat ca-s insarcinata, am avut si dureri de burta, de fapt mai mult o jena, petele maronii nu-s musai sa apara. Eu tin pumnii sa fie bb la tine

16+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Bujo ma abtin sa pun poze
Nu mai stiu care a zis ca a pus poze cu burtica si s-au facut tot felul de comentarii obscene pe seama lor, asa ca nu ma risc. Dar va zic ca a inceput sa se rotunjeasca.

16+ cu posibil

Mergi la inceput

Multumesc fetelor de incurajare. Am sa mai fac un test sambata daca nu apar rusii vineri.

Mergi la inceput

Bujo, dar burtica te-a durut sau te doare ca la CM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by kitzy

Bujo ma abtin sa pun poze
Nu mai stiu care a zis ca a pus poze cu burtica si s-au facut tot felul de comentarii obscene pe seama lor, asa ca nu ma risc. Dar va zic ca a inceput sa se rotunjeasca.

16+ cu posibil

hai mey ca exagerezi,ce comentarii se pot face pe seama unei burtici sau pe nishte echo cu bb-ei?eu nu cred in chestii d;astea

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
8+ sper la o!!!AMR 32sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb

Mergi la inceput

buna dimineata fetili!!
azi noapte am avut numai vise erotice!!!ciudat!!tare ciudat,m-am si speriat de dimineata!!!
La multi ani ANCA!!!!

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina22 spune:

Buna fetelor si la multi ani sarbatoritei si nu in ultimul rand felicitari noii gravidute!
Am si eu o intrebare daca poate cineva sa-mi raspunda ii multumesc: in cazul unei posibile sarcini are ceva daca iau paracetamol. Ca nu stiu daca sunt sau nu insarcinata, e prea devreme pentru test, dar am avut febra si nici la medic nu pot sa merg pana maine.

Karina22

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Karina22

Buna fetelor si la multi ani sarbatoritei si nu in ultimul rand felicitari noii gravidute!
Am si eu o intrebare daca poate cineva sa-mi raspunda ii multumesc: in cazul unei posibile sarcini are ceva daca iau paracetamol. Ca nu stiu daca sunt sau nu insarcinata, e prea devreme pentru test, dar am avut febra si nici la medic nu pot sa merg pana maine.

Karina22

poti lua paracetamol dar nu sinus
dar sa shtii ca febra nu suna deloc bine pt bb

proiectul bebe pink

Mergi la inceput