Piticlonti de iulie-august 2004 (238)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Noi sintem la a doua noapte de "singurus"..mi-e cam mila de el..Ieri dupa citit povesti iar am inceput cu ..esti baiat mare acum...Numai ca ieri avea sub birou un schelet si o vrajitoare ..Am lasat lumina aprinsa..Dupa 10 minute a venit la noi..cica uitasem perna :)..eu eram la baie..cind am iesit sotul era triiiist..i se facuse mila de Uka..
Dupa alta 1.5 ore..a venit din nou..l-am convis..si pina dimineata a dormit singurus ..
Alice si noi la fel dureaza si 1 ora procesul de adormire...Stiam ca esti vinovata de incalzirea globala..tu nu ?
Irina ,Raducu cum mai sta cu tatosenia?
Cristalinule..viata bate filmul..clar!
Andrea se vede ca esti relaxata, si-mi ma bucur...Si noi am lipit stele..demult..lampi..acvarii..deci avem toto felul de tricuri ca sa le spun asa..Nu mai tunde fata!
Adela.. La multi ani !!!!!Petrecere frumoasa!!
Ioana,la voi cum a fost azi noapte? Lasa ca trece si suptul degetelor..toate trec...
Daria, ce raspunsuri are Giulia! Misto pretul!

edit Andries vad ca esti optimista! Deci este de bine:)) Figura este si baietelul tau! Am zis ca i-am vazut in poze? Mircea nu pare asa de mic ..cum ma asteptam..
De Felicia stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Cristalina, jos palaria, ce mai! Io am ras, da tu, prin ce-ai trecut...

Vad ca si Andries are ceva peripetii. Pe mine ma incuraja un taximetrist: lasati, doamna, ca primii 70 de ani sunt mai grei

Amironeanu, si eu am dus-o pe Mara la coafor sa-i tunda bretonul, dar n-am stiut cum sa fug mai repede de acolo, ca a urlat de le-a speriat la aia clientele. Si n-ai vazut ca se poarta bretonul asimetric, cui te intreaba, ii spui ca asa-i modelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, felicitari pt realizare ! Luca e baiat mare :-)
Amironeanu - pune poze cu tunsalicea si n-o mai tundeee ! Va accepta si brizbrizurile ! Ca va fi printesaaa ... Pupam copiii cuminti ! Foarte frumoasa ultima ta fraza !

O seara frumoasa tuturor !
O zi cu spor schimbului 3 !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Roxana spunea ca vrea si ea bebe2, oare se mai gandeste mult?

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daria..merci..dar eu nu o iau ca o realizare..Luca este mai incapatinat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

La Multi Ani Mara! Sa fii sanatoasa si sa asculti de mami si de tati :)) mitzu, sa va traiasca copiii!

Blue_angel, felicitari pentru samburei ! (sper ca am inteles bine ca sunt doi..)
Pana la urma s-a confirmat, e si rain cu burtica?... ca eu retin doar faza cu intepaturile sub buric

Olivia, noi dormim cu ea, efectiv nu am nervi sa o conving sa doarma singura, de fapt doarme singura juma de noapte, apoi la primul tipat unul dintre noi e in picioare si ia directia spre camera ei .. acu trebe sa recunosc ca sunt si un pic egoista, ca mie imi convine ca dorm cu ea 2 zile pe saptamana, restul le doarme taica-su .. si saracu ia la picioare sau capete (depinde cum se roteste donsoara in timpul somnului) de nu se vede
Si nu ii cumpar pat nou ca raman cu banii dati si ea tot cu noi va dormi..

cristalina, mai rezista un picut ca vine tati in curand..

Marina, tu esti alta mama eroina..

Lia, mi-a placut cum ai incheiat ultimul mesaj, asa te vreau !

Andreea (philip), succes cu loan-ul!

Va pupic pe toate!

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

Uite ca semnez condica, a patra noapte a fost mai cu peripetii, ca m-a sculat la ora 3 sa suga si la ora 7 dimineata iar a vrut sa suga (de fapt el dorea mancare, eu i-am dat sa suga) si totul de la un parlit de catzel de ustoroi pe care nu m-am putut abtine si l-am mancat ieri dupa masa, rezultatul a fost ca suptul de ieri seara a fost compromis laptele s-a dus siroaie prin pat si el a halit biberon, dar se vede treaba ca a ramas omu' cu o nostalgie de s-a trezit el la 3 sa-si ia portia.

Plus ca am un mos nebun la etajul 3, ieri noapte s-a uitat prea mult la OTV si dupa emisiune a deschis geamul, a scos capul si a inceput sa racneasca un discurs despre masoni, zidul nu stiu care, patriotism, lupte si ca or sa-l omoare dar el nu se lasa!! Cred ca azi are niste galci de toata frumusetea, adica sper ca le are sa nu mai iasa si la noapte, o ora a urlat...frateeee...

Andries

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Cine vine la un ceai buuun de piersici ?
Andries - tre` impuscat vecinu` ! Cu usturoiul te`nteleg, rezista la muuulte, dar la o bruschetta cu muuult usturoi never :-) Pupam Mirciulica papaciosul ! Mai povesteste-ne despre Vic, cum te ajuta cu bb ?

Restul de gagici ... la semnat condicaaa, e vineri, beeem !

Rox- esti bine ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!

La Multi Ani de Sf. Matei tuturor copilasilor care se serbeaza astazi! (nu se putea sa uit tocmai eu de ziua asta )

Copilul meu se sarbatoreste astazi la gradi, chiar m-am emotionat, e prima data in viata lui cand merge cu preajituri si suc sa serveasca copiii de ziua lui.
Din pacate, dupa amiaza e doar cu tati, eu plec in team building la Dorna Arini, langa Vatra Dornei, nu va spun ce fericit e sotul meu...

Cam atat, poate reusesc sa mai citesc din urma ceva...

Va pup!

Mergi la inceput

La multi ani tuturor Mateilor !

Roberta - spor la munci, cred si eu ca te-ai amotionat pt gradi
Si eu astept prima ocazie, tre`sa ma uit in calendar ...

Mergi la inceput