Piticlonti de iulie-august 2004 (238)
Raspunsuri - Pagina 20
alice2004 spune:
Dana, ![]()
!! Imi pare asa de rau ... eu citisem mesajul tau si vazusem ca scriai inca de sarcina ta si am dedus ca toate sint bune cu simburelele !! Of .. draga mea !!
leeloo2004 spune:
Oh, acum am citit Dana...nu am cuvinte...imi pare tare rau de absolut tot! Multa sanatate lui Ricu si tie multa tarie
Sper totusi ca sarcina e ok - ai fost si pentru tine la doctor???
Acum imi dau seama ce norocoasa am fost cu asistenta care ii facea masaj lui stefan cind era bb - ea l-a decalotat incet, incet si nu a avut nicio problema, nici nu am stiut ce inseamna!
Alice - mersi de intrebare, Stefan e bine, ma bucur mult ca a inceput sa manince singurel si asta e doar meritul gradinitei!
Mi-a spus mama ca tocmai a fost tehnicianul sa-mi repare masina de spalat vase la care nu se mai inchidea usa (evident din cauza lui Stefan pe care l-am gasit o data cocotat pe usa larg deschisa...
) - cica a reparat-o si acum e ok, pot spala linistita
!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Andries spune:
Imi pare tare rau ca ai pierdut sambureii... uff ce pacat...
Mai dar docorii aia sunt nebuni nu i-au dat nimic de durere? Un calmant ceva...Ce dreaq ii trateaza mai bine in romania decat acolo? uite chiar o sa intreb medicul ce se poate da in situatii din astea.
Andries
Dorsilia spune:
hello!
am promis poze cu maimute, iata-le:
http://community.webshots.com/album/561509008pMgDro
revin later, sunt prinsa rau acum, am intrat doar pt ca promisese
Dorsilia spune:
Ema, imi pare rau, nu intelesesem de la inceput decat ca Ricu are problemute cu decalotarea, apoi....imi pare rau pt samburele:(
Nu vreau sa te pisez la cap dar ce se intampla cu decalotarea asta? sau fara de ea? s-a infectat? Danut are asa o putzica mica de nici sa-l decalotez nu pot, chiar ma intrebam daca e normal la 3 ani si ceva sa aiba asa putzi mica, parca e de bb
Marina spune:
dana, si mie imi pare asa de rau. Sa stii ca suntem alaturi de tine si iti dorim multa sanatate si forta sa treci peste asta
g_ioana spune:
Dana,of prin ce puteti trece
,sanatate si multa putere!!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
rain spune:
Dana, sanatate multa pentru tine si Ric, va pupam si va uram sa treceti peste toate problemele, imi imaginez ca nu iti este usor, insa tu esti puternica si vei trece peste toate!
astazi n-a venit nimic
, se pare ca i-am fentat si ne-a iesit figura din prima
, de dimineata am mai facut un test, a doua liniuta f palida, dar mai vizibila decat aia de aseara
, Alex deja zice sa ne gandim ce nume ii punem ...
ai dreptate Gabi, liniutele au iesit f palide, ieri nu era nici macar ziua in care trebuia sa-mi vina, mai fac maine inca un test si gata, ma opresc, la Andreea am facut doar doua teste si m-am convins
Olivia, mi-am adus aminte, zici ca l-ai convins pe Luca asa repede sa doarma singur??? cum ? inainte dormea cu voi toata noaptea?
de ce te intreb, avem si noi o "problema" si nu stiu cum s-o rezolv ...moatza adoarme la ea in camera cu unul dintre noi, ca trebuie sa-i spunem povesti, dupa ce adoarme ramane singura la ea in camera si doarme, nu stiu pana la ce ora, dar in fiecare dimineata cand ma trezesc, Andreea e langa noi si doarme, nu stiu la ce ora vine pentru ca n-o simt, nu zice nimic, vine ca pisica, iar noi dormim dusi si habar nu avem de mutarea ei, nu imi convine deloc situatia ...dar nu stiu cum s-o conving sa nu mai vina ...tu cum l-ai convins pe Luca?
Roxi, cu doi lei si un scorpion ...nu pot decat sa albesc
, deja am inceput, dar daca va fi ca Andreea ...as fi multumita, moatza e un copil cuminte si n-am de ce sa ma plang ...numai sa nu fie leu rautacios, sa ma faca zob
!
Papadiqu, pupacim Pescarushu' in special, dar si pe voi!
kim222 spune:
Dana sper ca deja Ricu este mai bine...si ca este pe antibiotice..
Andreea cit mai bucur pentru voi! Promit sa revin miine cu povestea despre dormit,da?
..Cert este ca aseara a fost prima noapte cind Luca a dormit 10 ore..fara intrerupere, singur, prima data in ultimii 2 ani si 7 luni!

&andreea