Timisoara, Impreuna! (64)
Raspunsuri - Pagina 8
alinush_77 spune:
Multumesc pt recomandari.Poi cred ca asa o sa fac cu soacra, o sa ii stau si eu in gat
.
Cat despre bebe ,sper sa ma ajute Dumnezeu sa fac unu si sanatos.
alinush_77 spune:
Am vazut ca va pregatiti de chef, ce fain de voi, eu nu am mai iesit la o petrecere de ceva vreme ,distractie maxima
Doris-Alina spune:
Bey...l-am vazut pe Petre Roman dansand Tango...
Ce faceti, dragelor?
V-ati dus la nani?
Alinus, lasa ca la vara vii si tu acasa, si sa te tii chefuri in Unirii la terase...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
danitin spune:
Apoi io ce mai bantui. Acum e totul ok. Am fost la denist, m-a lasat maseaua
sunt fericita. Am inceput sa primesc deja cadouri pt ziua mea, o pereche de blugi negrii super misto, o carte pe care mi-a doream demult si de la body shop un dus gel exfoliant si o crema de corp cu aroma de afine .
Maria 

super ok si titulatura si modelu.
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Trezirea sa vedeti cum ninge...![]()
Gata cafelutza...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
neatza! m-as uita eu cum ninge dar am o problema majora: nu pot sa-mi deschid ochii de somn. m-au ucis teroristii azi-noapte, acum amindoi sunt fresh si sunt singura cu ei, si trebuie sa fac mincare etc.etc.etc.etc.etc
doris, sar'na de cafea! am nevoie de o cisterna!!!
katik spune:
danitin, tare imi place cum a sunat ultima ta postare! bravo fata!!!!si la cit mai multe cadouri frumoase!
katik spune:
mariaa, tare imi place titulatura ta! ti se potriveste ca o manusa!!!!
hai ca va dau o tema de casa: vreau si eu o titulatura dar nu stiu ce, deci, idei va rog!!!!!!
Mariaa spune:
ningeeeeeee 

Katik, ma gandesc...
aseara am adormit eroic la tv. am scos parleala de noaptea trecuta cand postam aici cu noaptea-n cap
asa ma bucur ca ninge!!!
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
katik spune:
si eu am adormit la 10.30 dar la 12.30 am primit prima pauza, apoi la 2 apoi la 4.30 apoi la 7 apoi la 8, iar acum toata lumea e fresh, mai putin eu
. de oboseala n-am mai mincat nimik de la ora 3 dupa masa, am si uitat.