Timisoara, Impreuna! (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza si de la mine...

Katik, merci de cafea...

Incerc sa ma trezesc, inca o sapt de munca...vreau vacanta...o sa am liber din 20 dec pana in 9 ian, ce fain!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

doris, pina incervi sa te trezesti, imi spui si mie chestia cu sampoanele, ca nu mai tin minte din ce fel de pom era samponul: plop, mesteacam, salcim, castan, arin, stejar...

Mergi la inceput

Katik, scuze de intarziere...www.naturaplant.ro/produse/1414/Sampon_antiseboreic" target="_blank">asta e...

Cu zinc, mesteacan, urzica si vitamina B6

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

doris, sar'na!!!!!!
si unde il gasesc, ca sa ma duc la sigur, ca sti cum e cu timpul

Mergi la inceput

Habar nu am de unde l-am luat, cred ca din dacia, de la naturiste, dar gasesti peste tot la naturiste.
Din cate tin eu minte, Enigma nu comercializeaza produse din gama asta.

POZE CU NOI

Mergi la inceput

sar'na!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! Vad ca ati fost matinale tare ...

Katik la mine asta cu harnicia functioneaza in hop-uri, ma paleste asa din cand in cand nostalgia dupa cum arata casa inainte de Spiridus. Cat despre conflict s-a aplanat detul de repede dar nu am reusit sa aflu de unde a deprins spiridusul chestia cu scuipatul, si ma ingrijoreaza...

Doris cred ca nu ai apucat sa vezi postarea mea anterioara.... Ce fain cu atata liber... nu mergeti pe undeva, poate la munte?

Aida sper ca esti bine, m-ai cam speriat cu anuntul ala categoric in leg cu intalneala...

Sa-mi tineti pumnii astazi. Mama are intalnire cu rudele cu care a avut probleme pentru mostenire si daca toate merg bine poate ca ajungem la liman cu problema asta. Ar fi super pt ca am investit o gramada de bani in ea si in plus o simteam mereu ca pe drobul de sare....

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Danitin, ma intereseaza poze cu casa de ponei, ca de ponei e plina casa...
Eu am gasit casutza de ponei, la 135 lei.

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Neata si de la mine si TKS pt

Bey si Emma ma inebuneste ca a vazut ea la Metro un matz mareeeee care costa clar 77 lei. Asa ca a avut taica-su ideea sa isi ia din banii din pusculite. Noroc ca am dat atacul acum 2 saptamani in ea ca altfel trebuia sa ma duc sa ii cumpar.
Asa ca mai are de strans 5 lei si trebuie sa ii iau matza.
Azi am schimbat tot maruntul care il avea + prin portofelele ei + ... si are 72 de lei ... daca stiam mai bagam o labutza

Si cand te gandesti ca eu acum 2 saptamani am luat 60 lei

Trebuie sa facem asa ca nu are idee de loc de puterea banilui si oriunde ma duc cu ea ma pune sa ii cumpar doar de dragul de a cumpara ... si husbantu e inebunit (si pe buna dreptate) ... ca el sta plecat atata timp si nu intelegem nimic din bani ... ca sa nu mai zic ca castiga suuuper ... dar la final suntem la big 0 ... asa ca de acum cand o sa vrea ceva o sa ii spun ca mai bine pune la pusculitza.
Voi cum rezolvati problema asta?

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

danitin, tinem pumnii sa rezolvati problema cu bine!
aida, pai noi acum am inceput sa lucram la faza asta. am inceput cu problema pitici. are alba-ca-zapada si printul si inca trei pitici. i-am promis ca la fiecare salar mai primeste cite un pitic, intre timp nu cumparam alte jucarii ca nu avem bani, ne trebuie pt. altceva. pina acum a mers, cind mai mergeam la cumparaturi ne intreba:"am primit bani?". cind aveam cumparam, cind nu, nu si pina acum a inteles. mai greu e cu reclamele de pe minimax cu noianul de jucarii de tot felul

Mergi la inceput