Casnicute sexy (146)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ce-i cu linistea asta p-aici???cand am si eu un pic de timp..nu e nimeni
asta e.
va pup.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monica felicitari ai cistigat concursul urecheat

Iote aici dovada :

AVEM UN CASTIGATOR! ESTE VORBA DE RASPUNSUL LUI MONICA ELISABET CARE A CASTIGAT 370 DE EURO:
"este vorba de un tub cu ata dentara, se deschide capacul, se desfasoara ata dentara, se "taie" in lamela, apoi se inchide capacul"
--------------------------------------------------------------------------------
Concursul s-a terminat! In curand un concurs nou pe aceiasi tema! O rugam pe Monica sa ne contacteze la florin@desprecopii.com pentru a aranja intrarea in posesia premiului.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Soni multumesc , spaghete ii fac in toate modurile, dar pe mine ma interesa sa zici ce fripturica ochioasa aveai tu acolo, ieri

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

ok.
Felicitari Monica!
Danelutza eu zic ca tigaile mele fac singure de mincareAi vazut cit de cit marimea. Aia vezi tu in functie de citi sinteti. In general eu fac asacopnele de pui, pui intreg, copanele de curcam da atunci am gasit 2 cotlete de porc frin frizer si---le-am aranjat!!
In general uzezce am prin casa.
!. poti sa le faci aparte punind mirodenii oleaca ulei 1 pahar apa unu vin alb,sau 2 cum vrei si eu pun si o bucatica de dado de la knoor. Si aparte faci pure sau verdeturi si pui scul dupa.
2.daca e mai mare tigaia, puo carnea si verdetzurile impreuna, tot cu ingredientele de mai sus. Secretul e ca eu acopar bine cu aluminiu, bag cuptor, pun ceas si-mi vad de treaba. cam 140-150 grade(al meu e pe gas). peste juma de ora, ridic incet aluminiu si intorc carnea, verdeturile nu ca se coc si asa. Cind e gata scot aluminiu si las 10 min sa prinda culoare! Se topeste in gura, costa mutin, si minci de----rupi! Pofta buna!

Dac e ceva necalr intreaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mutumesc fetelor,
chiar nu-mi vine sa cred...am crezut ca glumeste sotul ca el a deschis pc-ul si erau lasate mesaje de la fete pe ym
va pe toate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MONICA felicitari!

Moaaaama ce de bunatati am vazut...ma inebuniti fetelor!

fug la scoala!!

la toata lumea!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

felicitari monica...trebuie sa faci cinste!
noi asteptam....

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fac, fac
multumesc fetelor,
mai am tot raspuns numai aiureli pana cand sotul meu tot zicea...nu stiu de ce dar eu cred ca aud sunetul asta in fiecare zi eu am o cutiutza fara capac si el una cu capac

sa nu va imbatati
da pe unde sunteti?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Io sint aici, am bagat la cuptor sa fac friptura de iepuras cu masline. M-am dus sa iau un borcanel cu masline ca nu-mi ajungeam si cind m-am intors Isabella se prapadea de ris si infuleca maslinele din tava

Soni si eu tot asa pun la friptura tot ce se gaseste pe linga mine, ma refer la legume, vroiam sa stiu ce carnita era. Am aflat ca era purcelus

Mirela spor la invatat, sau ma rog, succes la scoala.

Mai care stiti, Miki a plecat deja spre Romanica ?
Restul ?

Mergi la inceput