Casnicute sexy (146)
Raspunsuri - Pagina 3
soni spune:
Sint dor tare trista! stiu ca la voi e mereu motiv de bucurie dar----im-mi revin!
Monica 27 martie! si----doua extrauterine! cu doua operatii de 19 puncte una!
dar am multi "nepoti " pe DC si toti baieti! Ceea ce i-mi doream eu!Va mai spun , daca vreti sa stiti! Nu e un secret, edoar o mare ---tristete!!
Pup toate!
monica-elizabet spune:
apai eu mama omida prezic ashe
nasti atunci cand te-a chemat dr-ul la cezariana
si pe fii-ta o cheama simiuc
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween
monica-elizabet spune:
soni, gata am trecut la listutza off...imi pare sincer rau ca am rascolit sufletelul tau bun
din pacate stiu ce-nseamna 2 SE, mama mea a avut aceste doua sarcini dar dupa ce m-a avut pe mine...insa si ea si tata plang si acum cei 3 copilashi, 2 gemeni si un baiat
insa eu stiu o fata care venea in parc si mi-a spus ce desi avusese 2 SE acum avea un baietel, Fiv la giulesti parca...sper sa nu vb prostii, Dumnezeu este mare si face multe minuni.
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween
mariussimiuc spune:
Soni,nu fi suparata! Dumnezeu e mare si poate se va intampla minunea pana la urma.Sa-ti traisca nepotii.
Monica,le-ai "prezis" ca o adevarata Mama Omida!
Miha si Robert
monica-elizabet spune:
e si vreun premiu ceva? daca castig
eu va servesc cu o felie de Salam de biscuiti
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Danelutza spune:
Soni si Doamne ajuta !
Liana si tu esti trista, vad mesajele care le schimbi pe mess si nu-mi plac deloc. Fruntea sus si multi -ici de la mine.
Cuscra ai avut o tentativa si cu Teodora, o fi, n-o fi... sigur n-am ghicit
Monica ce-mi faci tu cu salam de biscuiti, postesti sau nu pina la urma, ca te laudai ca nu mai faci dulciuri pina la Craciun.
Doina petrecere frumoasa, vad c-ai disparut din spatiu, cred ca deja sinteti foarte romantici la ora asta.
monica-elizabet spune:
zisei ca nu mai fac dulciuri din alea da' din astea de post fac vrei sa-mi scada glicemia si mai rau sa slabesc cumva
de tinut post ma straduiesc, insa eu am tetanie cronica, lipsa de fier si magneziu...si anul trecut cand am tinut m-am simtit tare, tare prost...iar dr-ul mi-a spus sa nu mai fac asa ceva...acum iau suplimente si sper sa-mi ajute Dumnezeu sa reusesc...daca nu...oi tine miercurea si vinerea fara lactate si in rest...o sa adaug la legume si fructe doar lactate...deocamdata...sa vad cum ma simt...
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
soni spune:
Scuzati, am mai scris un mesaj si dupa am facut o depilatie! Cind sa-l trimit nu era accesibil forumul.
Va multumesc de incurajari
dar destinul a facut sa am un ginecolog linga mine (fara vina lui) dar nu s-a putut face nik. Acu am 26 ani de Italia! Dupa 50 ani ce mai fac!?
Sper sa nu va shochez ca sinteti mai tinere si aveti "bondareii " pe linga voi1
Eu m-am obisnuit, forumul m-a ajutat imens ----nu ai mei dar se pot ajuta altii!
Decit depresiune si nebunie mai bine activitate!
Voi ce ziceti??
acu ma chinui iar si va dau cina!
Liana30 spune:
Alina la multi ani si casa de piatra
soniiiiii io te ubec asa cum esti cu nepotiii ..cu..cu..si cu sefu cu tot
Danelutzooo nu's mama trista..fac probe sa vaz care rezista mai multii fac in ambitie lu grasudaca nu ma lasa pe net..atunci trebe sa ma lase sa pun titluri
mihaaaaaaaaa io cred ca o va chema"forumica"manacaoar mama pe ea ..
georgiii daca spui ceva te manc..hai indrazneste ..indrazneste..ca imediat il sun pe mustatzea
Putin cu putin se aduna marea...
Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"