Casnicute sexy (146)
Raspunsuri - Pagina 16
Danelutza spune:
La multi ani, Robert ! 
Sa cresti flacau mare si frumos, asa cum de fapt esti, sa devii mai indraznet, sa-i dai multi pupici Isabellei, asta data viitoare, sa ai grija de surioara ta, care va aparea cit de curind, sa fii norocos si voios !
http://good-times.webshots.com/photo/2484764810080132939UGLiWw de la Isabella pentru Robert ![]()

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mikiriki
Hai mäi somnoroaselor, trezireeeeeeeeaaaa![]()
Miki
Prezent

mikiriki spune:
Multumesc pt urari.
Miha inca o data La multi ani lui Robert, multa sanatate si bucurii. Nastere usoara si refacere rapida. Mii de pupici
Danutza multumesc pt ca nu m-ai lasat singura azi ![]()
Va pup pe toate. O sa-mi fie foarte dor de voi. Cand am timp liber o sa intru la povesti
Pupici. Aveti grija de voi si bbici
Miki
gabitz78 spune:
miha - la multi ani lui robert, sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa aiba parte de o surioara dulce foc. multi pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
slimatei spune:
inca o data robert iti urez sa cresti mare si frumos si DD sa-ti ajute-n viata
na... sa va arat ca mi-a reusit papanasii...ura
si sunt tare mandra drept pt. care am incercat s'0 imit pe daniela cu zaharu' pe pahar la suculett da' tb sa mai exersez..![]()
www.flickr.com/photos/13068460@N06/2042088339/in/set-72157603221179062/" target="_blank">papanassi www.flickr.com/photos/13068460@N06/2042326771/in/set-72157603221179062/" target="_blank">suculetz...
o duminica placuta!
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
Danelutza spune:
Stefania papanasul arata foarte bine, cit despre suculet... umezesti un pic paharul, pui intr-un fund de castronel apa, pui paharul cu fundu-n sus apoi tot asa il bagi in zahar si iese la fix. Moama ce explicatie inteligenta am dat ![]()
Io am invatat sa bucataresc mai mult, dupa ce am nascut si cu ajutorul culinarului si al altui site italian, ca eram ... afoana rau in materie de bucatareala ![]()
Helouuuuuuuuuuuuuuuuu 

monica-elizabet spune:
Buna sexoaselor,
mama...vad ca a fost activitate intensa pe-aici
Miki, cred ca deja esti in zbor...Doamne ajuta sa ajungi cu bine
abia astept sa ne zici cum au reactionat ai tai cand te-au vazut ![]()
Stefania, mmmm...ce bine arata papanashul mai ca m-as baga si eu... ![]()
Daneluta, azi ce mai facusi bun pe-acolo?
bey da miha nu dadu nici un semn...io sper sa fie la petrecere ![]()
o sunam...no sunam...o mai lasam
...daca nu apare pana diseara bagam tzarul ![]()
va pup pe toate
sa aveti o Duminica placuta
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
alexa si mami spune:

LA MULTI ANI ROBERT!
miha, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii din parte copilasilor 
cami, meritam
, LMA MAIA!
miki, drum bun si distractie faina acasa!
ange spune:

nu stiu daca-mi acceptati scuzele dar jur ca nu am timp nici sa respir.am deschis gradi si bag hei-rup la greu
.inca suntem in perioada de acomodare dar totul e super ok.imi place de mor,copii ma adora,eu la fel,parintii sunt in extaz.o sa va pun foto sa vedeti ce gradi bengoasa am![]()
Nu am avut timp nici sa-mi sarbatoresc copila
Abia sambata viitoare facem chef.sper sa ma tina balamalele sa-i pregatesc petrecerea.Sambata facem chef cu romanii si duminia cu colegele de clasa ale Maiei.Va fi nebunie totala la mine.deja ma gandesc daca voi fi in stare sa fac fatza situatiei
Merg sa va citesc putin din urma pana mi se trezesc copii.Apoi imi incep ziua.azi am hokey cu Robert.Numai hokey nu am jucat in viata asta ca in rest le-am facut pe toate
o duminica faina
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
ange spune:

hai ca am citit o tzara din urma.sunteti de beleaaaaaaaa!!!
faina confuzie.Ziua lui robert a fost de Mihail si gavril.nu i-am facut petrecere.l-am sarbatorit doar la gradi si in familie noi si nasii.
Maia a implinit 9 ani vineri.tot asa am suflat in tortulet vineri seara in familie si sambata viitoare bagam cheful si urarile cu strigaturi![]()
miha,nastere usoara si un bebe frumos si sanatos ca si mama lui.
si La multi ani Robertzelului cu multa sanatate!
trimiteti-mi adresele voastre pe pm pt cartile postale de Craciun.Le vreau pe toate,de la absolut toate sexoasele.
tzuc.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."