Cum fac o schema?

Cum fac o schema? | Autor: dicirstea

Link direct la acest mesaj

Am nevoie sa fac un plan de evacuare a unei cladiri. La ora asta, eventual pana maine la pranz. Nu ma mai duce capul si nu stiu cum sa fac sagetile pe dupa colt, ca sa arat iesirea in caz de incendiu. Am incercat cu "insert" si de acolo "arrows nu stiu cum" cand le maresc arata ca naiba. Nu seamana nici de frica cu ce am eu de model. Ma poate ajuta cineva???

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Foloseste visio, nu word in crearea schemei.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Initial creeata de dicirstea

Am nevoie sa fac un plan de evacuare a unei cladiri. La ora asta, eventual pana maine la pranz. Nu ma mai duce capul si nu stiu cum sa fac sagetile pe dupa colt, ca sa arat iesirea in caz de incendiu. Am incercat cu "insert" si de acolo "arrows nu stiu cum" cand le maresc arata ca naiba. Nu seamana nici de frica cu ce am eu de model. Ma poate ajuta cineva???

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Font Wingdings, gasesti acolo tot felul de semne si dai o marime mare, de cateva sute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Ma scuzati....(nu-s chiar asa inapoiata, doar depasita ) dar ce e "visio"; iar windings imi spune ca nu e valabil in my sistem, oare de ce??

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Gata, am reusit cu windings. Ma intreba daca vreau sa use it anyway, si am recunoscut sincer ca da. Si dupa un oarece timp au aparut niste semne alambicate pe pagina si asa am vazut ca sunt multe multe, si pana la urma am vazut si sagetelele pe dupa colt.

Dar, totusi.... ce e visio?

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Visio este un program din Microsoft Office Profesional, care e destinat crearii de scheme. Asa cum Word e editorul de text, Excel e pentru calcul tabelar, Access e baza de date.
Lucrul cu el e destul de intuitiv si schemele ies chiar bine si rapid, nu te chinui ca in word sa le paginezi, sa le grupezi, sa le mermelesti.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Senchiu, senchiu, am reusit.!!!!
Si de fapt am reusit cu Visio ( cu ajutor la descarcare free), ca fonturile nu erau bune la ce-mi trebuia mie.
Dar sunt super incantata de VIsio, e ca pentru ametiti ca mine, maine cred ca o sa ma dea sotu la o parte sa faca el planurile, ca s-a plictisit de impuscaturi, si a adormit asteptand sa vada primul plan

MINUNEA MEA

Mergi la inceput