LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (111)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by Dorsilia

buna !

ma bag rapid cu o intrebare: dati CARNE de pui/vita din comert fulguletilor? si daca da e din aia pe care scrie ca e din animale crescute numai cu chestii organice?

o zi buna!

In general primesc pui, de la tara, dar cand se termina am piept de curcan, din comert...scrie in ungureste pe eticheta, asa ca nu stiu cum e crescut

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dorsilia, din pacate carnea pe care o consuma copiii mei este cea din comert. Am grija sa nu cumpar decat carne provenind de la ferme din tara, pentru ca am observat ca este mai gustoasa. Cat despre etichete, nu scrie nicaieri ca e produs bio.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

nu scrie nicaieri ca e bio. dar stiu exact la ce ferma sunt crescuti puii care ii mancam noi in familie. macar stiu ca nu sunt umflati cu hormoni.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

din comert, obisnuita; nu am vazut carne bio, as lua, dar tot nu ii cred 100% ca nu pun si alte alea.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Mirona-am inteles cum sta treaba inca nu ne-am hotarat nu vrea tasu nici eu nu as vrea dar e asa rar si pufulet, stiu ca nu are nici o treaba tunsul cu indesitul dar poate ii creste tot odata si mai mult

Dorsilia-noi papam carne din comert

Flore-noi am luat nr 22 la ghetute nu scrie cum se cheama

fug sa pregatesc papa

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

roxanica , doamne ajuta ca e bine david , m-ai facut sa ... welcome home :)

dorsilia, carnea de vitel o luam de la tara , iar puiul din comert, rar gasesc sa-i iau de la tara (dar de multe ori ni se spune ca si la tara le dau tot felul de chestii-hormoni, ca altfel nu cresc) ... deci puiul din comert, cvaut sa iau bio, dar nu gasesc intotdeauna

fetelor, vreau si eu un sfat pt cizmulite pt oana .. de care? cum ? eventual fetele din germania/austria recomanda o marca anume, ca tot e sotul pe-acolo acum...

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

revin cu cizmulitele, daca tot ma lasa oana :)
eu cred ca tb cizmulite din fas, sa reziste la - x grade (ca ne tb si pt munte), impermeabile, si sa aiba siret, sau clape, ca avem unele complet inutile (dar f frumoase de piele, cu fermoar, cu care nu poate umbla ca merge ca motanul incaltat :))
alte detalii la care sa fim atenti?
si inca o intrebare: dc oana are marimea 21 la papucei, cat ii tb la cizmulite???

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Flore - noi i-am luat fetei cizmulite de guma - sau din ce-or fi pentru iesit prin balti. Numarul - 22.
Pentru dintr-astealalte - inca mai negociem. Sunt scumpe tare - cele de calitate.

Dia - mie imi recomanda nasa fetei cizmulitele de la Elefanten, in general pantofii de la ei sunt super. uite un www.elefanten.de/catalogue/catalogueSearchByProperty.do?act=search&action=page&page=5" target="_blank">link.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Iarasi am citit doar ultimele 2 pagini..
Roxanica, bine ati revenit acasa.... si eu am citit cu lacrimi in ochi despre analizele puiului tau cei frumos; tare ma bucur ca este bine
Si eu sint interesata de cizme de iarna...... chiar nu stiu ce sa-i cumpar lui Luca.... am primit o pereche de ghetutze imblanite de la o mamica prietena, dar nu-i plac
De dimineata era ca in povesti la noi... acum s-a topit toata zapada si e plin de noroi

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

m as baga la capitol dar se tot agita in somn si mi-e ca va las cu treaba nefacuta.

vazut poze din iasi. am innebunit. toti sunt atat de frumosi..si de mergatori la bucuresti nu se prea poarta . mortali toti, si toti seamana leit cu mamicile

roxanica doamne prin ce ati trecut...am plans de m-am topit toata...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput