LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (111)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Am dormit amandoua pana la 10.30 a papat la 5.30 si apoi somnic suntem fresh amandoua dupa bauta de ieri

in Iasi e o vreme

Roxanica-ma bucur tare mult ca David e ok

Dandusa-poze cu tortul eu nu am apucat sa fac si nici laura poate a facut lavinia

Ktrinel-ne e dor de Julia ceva poze?

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

roxanica,
vaaaaaiiii, chiar ca ai un dar...
am asteptat cu sufletul la gura, parca era povestea nasterii
doamne ce bine ca ai scapat de nelinistea asta. macar sti clar ca e sanatos. doamne-ajuta sa si pape cat de curand.
vei urma cu strictete sfatul dr-ului privind mesele? (adica poti?!)

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Roxanica

sunt la birou dar mi-au curs cateva lacrimi cand am citit povestea de la cluj.
ma bucur mult ca sunteti ok.

va pupam.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

roxanica, ce ma bucur!
e clar ca David face parte dintre acei copii care sunt prea incantati de lumea din jurul lor ca sa mai aiba timp si de mancare!
e un copil foarte activ...cred...
asculta-l pe dr si sa nu te mai apropii vreodata de butoiul ala ca nu ai motive!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

ROXANICA ma bucur tare mult ca sunteti ok...cand povestesti tu , nu ai cum sa ramai indiferent ...si, la fel ca sotul tau, Nicu meu, de fiecare data cand Alessia plange mai tare ( la vaccin, consultatie, ...) are si el lacrimi in ochi...Va pup, si bine ca sunteti in regula, cand va vine pofta de mancare sa trimiteti si la noi .

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11

IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Pentru tema JUCARIILE, ca am uitat ieri: cel mai mult ii place sa se joace cu nervii mei , adica tipa daca nu/i dau ceva ce vrea ea, daca nu fac ce vrea ea, daca nu o las unde vrea ea, ..., dar jucarii preferate nu avem, orice e nou, e interesant cateva minute, apoi revenim la telecomanda, celular, imprimanta. Orice jucarie ii place, daca se joaca mami sau tati cu ea. Singura nu se prea joaca.

Si acum intrebare : ATI CUMPARAT GHETE IMBLANITE LA COPII? CU CATE NUMERE MAI MARI? VREO FIRMA ANUME?

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

io - ca de obicei pe fuga.
vazut multe multe poze - placut mult fulguletii chefuitori si mamicile aferente . Ii pupam pe toti. Am vizionat filmuletele impreuna cu kara si radea la copii de numa - la faza cand a inceput Dani sa faca ca indienii - hop si Kara ca indienii - a fost un moment fain.

Roxanica ma bucur ca sunteti ok.

Alex noi am cumparat o crema de la tipa din germania pentru vant si vreme rece - e de la HIPP - azi am testato prima data - zic eu ca e ok. si nu esti invizibila - asta sa fie clar.

Bambo mi-am adus aminte de o intrebare pe care mi-ai adresato - vis-a-vis de tunsoarea Karei. Eu nu am maisina cu numere - a mea e cu mm. Are pipteni ce se pun pe cutitele taietoare si astfel tunzi la 3 mm, la 6 mm, la 9 mm si la 12 mm.
Pe Kara am tunso peste tot cu 12 mm - si in spate am mai luato nitel cu cea de 9 mm.
Procedeul - am puso la joaca cu ta-su pe un prosop mare - si el ii prezenta jucariile si eu imi vedeam de treaba. In prealabil am obisnuito pe Kara cu zgomotul pe care-l face masina - da e tare silentioasa. -ici si scuze de intarziere.

Dandusa hop si eu in prelungiri : la noi difera jucaria preferata - de la caz la caz - cand ne e somn - ne place pisica alba - si o dragalim mult. Inainte de asta fu bursucu.
In rest - depinde de ce are in fata - ii plac si culorile colorate, si girafa de la Fisher Price, si un broscoi care danseaza, casuta de la quelle - in general jucariile care fac ceva - cele statice - sunt pe placul ei fff putin timp. oricum - ideea e ca are prea multe si nu le apreciaza. tot mama e jucaria (daca de accepta) cea mai preferata.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

e urat afara si nu imi arde sa ies din casa...

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

DESPRE LIPSA POFTEI DE MANCARE
INAPETENTA

Scaderea sau pierderea poftei de mancare (inapetenta , anorexic) se poate datora unor obiceiuri alimentare gresite (mese la ore neregulate, gustari intre mese, consumarea dulciurilor etc.).

Primul pas esential in cazul inapetentei este stabilirea cauzei si
inlaturarea acesteia. Pentru restabilirea, respectiv stimularea poftei de mancare, sunt utile urmatoarele masuri igienice: servirea mesei la ore regulate, abtinerea de la gustari intre mesele principale, servirea mesei intr-o ambianta placuta, grija pentru aspectul atragator al mancarii, miscare regulata in aer liber.

De mare ajutor pot fi condimentele care in majoritatea lor sunt pe drept considerate plante medicinale. Dintre numeroasele plante care stimuleaza pofta de mancare, de obicei folosite in amestec, amintim: tintaura, coriandrul, papadia, coada-soricelului, anasonul, maghiranul, anghinarea, cicoarea, cimbrisorul, gentiana, lichenul-renului, obligeana, schinelul.

Un ceai combinat recomandat in situatii de scadere a poftei de mancare se prepara amestecand urmatoarele plante, astfel:
Albastrele 2 parti, varfuri inflorite de pelin - 2 parti, schinel - 2 parti, fructe de coriandru - 1 parte si macese - 2 parti. Se infuzeaza 2-3 lingurite din amestecul uscat de plante la 1 cana cu apa si se administreaza 2 linguri cu 30 de minute Inainte de masa.

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna !

ma bag rapid cu o intrebare: dati CARNE de pui/vita din comert fulguletilor? si daca da e din aia pe care scrie ca e din animale crescute numai cu chestii organice?

o zi buna!

Mergi la inceput