* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (45)
Raspunsuri - Pagina 12
Stefanna spune:
Catrinutza.... hai sa inventam o puscarie pt soacre.Cred ca Alorea ni se va alatura cu drag![]()
In rest, asa de supor si de intelegere mii de

Gabi-fer ce baiat maaare ai.Si iti seamana asa de bine.pupa gamalicea si de la noi.
Aalina mi-ai aminit de ceva amuzant cand ai scris Bia-Nicola.Fireste cand o intrebai cum o cheama zicea Bia.Si la fel de firesc, ca o mama tacanita ce sint, eu mereu completez Bia-Nicola.Am terorizat copilul cu Bia-nicola si a priceput ea ceva legat de doua nume.Si acum cand o intreb cum o cheama( dar numai la mine face asa), se uita ii ochii mei si imi spune ratoit BIA-BIA.Deci e clar?!
In rest pupici.
Stefanna si Banca-Nicola (22 martie 2006)
gabi_fer spune:
Buna ziua,
Multumim fetelor care s-au uitat la poze
.
Ciuf, chiar ai tras cu ochiul la decor
si eu trag, de regula
. Chiar, poze de la petrecerea lui Luca nu ne arati? Bravo mamei tale, asa vrea sa spun si eu acelasi lucru despre a mea. Nu ma pot plange dar nici f multumita nu-s.
Stefana, multe stie Nicola! Eu am citit ca bb nostri la aceasta varsta pot invata tot ce li se spune, tb multa rabdare si timp si nu tb sa-i subestimam iar faptul ca nu vb nu inseamna ca nu stiu.
Sa va spun si eu povestea lui Alex cu olita. Am cumparat olita la 8 luni stresata de soacra si nasa. Cum baiat mare nu face la olita? a stat pana la 10 luni, au urmat crize de credeam ca-l va prinde 4 ani cu pampers. Am luat capac la WC 2 in 1 ridici cel mic, ptr Alex si ramane cel mare. I-am aratat si eu si tati cum facem pipi iar acum sta la wc oricand si oricat. Ii place sa traga apa dar nu are voi decat at cand face ceva la wc. Ideea e ca dc cineva s-ar ocupa intens de asta, sa-l puna la wc din ora in ora, intr-o sapt am scapa de pampers dar.... eu nu am timp, mama uita, nu-si da interesul si tot asa. Griji nu imi fac, sunt sigura ca pana la 2 ani va invata singurel, e baiat destept
.
Acum urmeaza povestea cu tarcul: Tarcul nostru a fost strans din luna oct 2006 pana in nov 2007. Dupa cum v-am mai spus iarna trecuta Alex a fost racit non-stop iar tati nu a avut inima sa-ml mai lase in patut, sa nu-i fie frig iar cand am vrut sa-l mai pun in patut...nu s-a mai putut, deja era invatat la caldurica, intre mami si tati. La inceput lui nov 2007 am fost acasa la cel mai bun prieten al sau, Luca unde, Alex s-a indragostit de patut. I-am scos si noi patutu si acum doarme, se joaca si sare in patut ca Luca.![]()
Fetelor acum ies ca a intervenit ceva treaba, revin.
Stefanna spune:
ce mai poate sti un copil de aproape 2 ani.....
http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=4023?
Delia21 spune:
Stefana,tare impresionanta micuta din filmulet si cate stie;tare nu as vrea sa ma interpretezi gresit,fiecare parinte are dreptul sa aleaga ce crede el/ea ca e mai bine pentru propriul pui.Ziceam de 2 cazuri de copii foarte precoce.Unul am fost eu si ai mei parinti m-au bombardat cu informatii nonstop exact ca cei din filmulet,drept pentru care eu am dezvoltat o repulsie pentru acest stil;asta pentru ca imi amintesc exact cum ma simteam.Eram mandra tare de cate ori aveam raspunsurile corecte....si doamne ce dezamagire pe toata lumea cand greseam.Aveam impresia ca.....trebuie sa lupt continuu pentru dragostea si aprecierea parintilor....si ca iubirea lor poate oricand....sa depinda de un raspuns corect.Traiam intr-o continua tensiune,lucru pe care nu-l doresc nimanui..La ce a folosit ca eu stiam la 2 ani si 5 luni sa numar pana la 100,recunosteam toate cifrele pana la 100 si stiam si tabla inmultirii de la 1 la 9?Sau ca la 7 ani cand altii invatau sa tina creionul in mana eu deja ma jucam cu sisteme de ecuatii cu 2-3 necunoscute.Daca-ti spun ca era atat de obsedat de ma trezea si noaptea la 1 cand ajungea el acasa de la schimbul 2 ca sa ma intrebe te miri ce.....poate ca nu ma crede nimeni,imi pare si mie incredibil.Ca sa nu mai spun cat de incredibil imi pare ca mama....nu intervenea si il lasa pe tembel sa se comporte in halul asta.Eram deja maricica,11-12 ani si efectiv nu-mi amintesc vreun moment,sincer....un moment in care taica-meu sa nu ma bombardeze cu intrebari de genul :ce s-a intamplat la rascoala din anul cutare,cine era ipsilanti,si alte tampenii.....fara de care daca nu le stiam......parca degeaba ocupam un loc sub soare.Si asta tot timpul....tin minte ca o data,prin clasa a 8-a,nu m-a lasat sa ma uit la televizor de revelion si m-a trimis singura in camera pe motivul ca nu am stiut nu stiu ce tampenie.Tata intr-adevar avea cunostiinte din toate donemiile,avea pur si simplu o memorie fenomenala,plus viteza de calcul,de reactie,l-am admirat enorm intotdeauna.Dar....nu a fost nici o distractie sa-l am ca tata si cand veneam acasa cu nota alta decat maxima sa-mi faca niste teorii cat casa,sau in vacante cand,la sf de clasa 2-a ,in timp ce alti copii se jucau in voie eu....trebuia sa invat pe derost cate o poezie de Cosbuc sau Eminescu.....ca sa se poata el umfla in pene....ca uite domnle ce copil destept a produs el.Deci....eu,ca parinte imi propun sa-i dau copilului meu ceea ce eu nu am primit in familie,IUBIRE NECONDIONATA.Si o sa-i spun ca-l iubesc la tot pasul.Il vreau om normal,echilibrat,optimist,orientat spre a face bine de dragul binelui.Va stii ca avem si asteptari de la el,dar nu exagerate pentru varsta lui, precum va stii ca are si drepturi,precum dreptul la intimitate,la a alege el ce vrea sa faca in timpul liber,etc.No....sper ca m-ai inteles....
Noi am fost la Zoo si tare s-a mai distrat printul meu.O sa pun pozici curand.Acum e la somnic.
Irina71 spune:
Stefanna, da, stiam de clipul acesta, l-am mai vazut. Wow ! Impresionant ! 
Delia, impresionanata si povestea ta. Chiar stiai tabla inmultirii la 2 ani si 5 luni ? 
Cred ca ai dreptate, si nepotica mea stia pe dinafara o poezie "Degetica", de fapt, o poveste in versuri, o am filmata pe caseta video cum la aniversarea de 5 ani o recita pe dinafara (dureaza cam o jumatate de ora !). Si totusi azi, la 13 ani, e un copil normal, cu rezultate bune la invatatura, dar nu e un geniu ....
A nascut nasa ta ? 
Hei, fetelor, pe unde sunteti ?
Poli, kim, mai scrieti si voi 2 randuri macar !
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
adar spune:
CATRINUTZA, la multi ani!!! Am auzit la radio ca azi e Sf. Ecaterina ... sa fii fericita si sa te bucuri de Atomel sanatos 
Ciuf, ce draguta esti, mereu intrebi de noi. Suntem bine, multumim. Cu joaca, lucrul de mana, casa ... toate vechi ...
Stefanna, puscarie pentru soacre?? Pai tie iti trebuie una numai pt a ta ![]()
Lasa-le mama sa se plimbe printre noi ....linistite ...
Andreea, cica erai prea departe draga, vroia dumana sa stati langa blocul ei
, mai bine ca n-a sunat!
Am vazut Thea si m-am imbolnavit. Frumoasa foc!
V-am pupat ca s-a trezit!
Polixeni spune:
Buna seara mamicutelor!!
Aici suntem...va citesc cat de des pot,dar ma credeti ca de cand a descoperit sotul jocul de table pe net eu nu mai am loc....mai ales ca grecii sunt ahtiati dupa table.
Am bolit 1 luna si eu si Nick...am luat si antibiotic,si eu si Nick.Mai intai a racit Nick,apoi am luat si eu de la el.Febra nu am facut nici unul din noi.Lui i-am facut masca cu spray si picaturi.In tre timp a terminat el cu mucuti si tuse.insa i-au aparut pe fata si pe manute(nu pe brate) niste bubite.Am crezut ca e varsat-de -vant...dar nu ...cica ciupituri de tantar.De fapt am si prins tantari in casa.Pe corp era "curat" nu ii iesise nimic.Ei si cand l-am dus la pediatru sa-i vada bubitele (nu mai tusea de o sapt.),imi zice pediatrul ca are rosu in gat si sa-i fac exudat.I-am facut si a iesit pozitiv la streptococ,asa ca am trecut pe antibiotic.Eu,dupa vreo 3 zile de antibiotic mi-am revenit,insa a4a zi iar m-a intors raceala desi antibioticul nu l-am intrerupt.
AM stomacul dat peste cap de la medicament...chiar azi am dat la rate.Oricum a mzis ca nu mai iau nimic...Am stat si acasa cu Nick sapt asta ca si soacra-mea avea febra 40.Cam cu alergatul la doctori ne-am ocupat noi saptamanile astea.
In alta ordine de idei sambata venim in Ro pana pe 13.De-abia asteptam!!!!
fetele care au intrebat de noi!!!
Referitor la operatiunea olita...pai nici noi nu facem pe olita.Pt ca olita ne "papa" de fundutz asa ca il mai pun pe wc dar nu face nimic.Oricum el nu-mi zice cand vrea sa faca kk deci clar nu m-ar anunta sa-l pun pe wc in timp util.
In ceea ce priveste mancarea,carnea inca i-o mai blendez insa restul papa pasat cu furculita.Aaa si fructele le papa crema.(ca asa papa mai multe fructe deodata si-mi convine).De mancat mananca cam tot ce-i dau inclusiv fasole.
Cine zicea de puscaria pt soacre....mai aveti loc pt una bucata soacra asa-i???
Urmeaza sa ma uit si eu la pozici cu pitici ca mi s-a facut dor de ei.
Ce am retinut... Miha baietel e???Bravo!!Oricum ce mai conteaza SANATOS SA FIE!!!!!Iti dai seama ce zarva osa fac cu Cristi prin casa????![]()
Si nu in ultimul rand vreau sa urez LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor lunii acesteia!!!

Acum dau fuga sa ma uit la princhindei.Va pupicesc pe toate si va doresc sanatate si numai bine!!!
Stefanna spune:
Adar la puscareala merg numai cele cu documentatie serioasa....![]()
Da acum faptu ca mai sint unii care voteaza negativ cu ideea mea, inseamna ca "esita" pe lume si oameni fericiti.Pupa si Maia dulce.. terminasi
?Pupiiiiici
Poli te-as face mama fericita daca as putea... dar se pare ca si io si tu o sa ramaneam asa cum sintem, impartind povesti care mai de care mai enervante depsre soacre.Sanatate muulta pt voi amandoi.
catrinutza spune:
Adar...saru'mana de urare....

Si le zic si la fetele cochetele de Catrinel si Cat la fel...La multi ani fericiti alaturi de boboceii lor...
Poli, deci sunteti mai bine acum??? si mai dai un vant lu' sotu' din fata calculatorului pentru ca treaba ta e mai importanta 
...si sa nu indraznesti sa te fofilezi de la o intalnire cu Mariucu dupa data de 13, clar????!!!!!
Irina...ai facut cel mai bun rezumat al portretului nepotului pe care si-l doresc socrii mei...le mai zic uneori ca sa isi cumpere o papusa...se apropie de idealul lor...
Stefanna...subscriu...dar in celule separarte ca sa nu comploteze vreo evadare...
...si chiar asa, ce ti-e neclar????!!! e BIA...clar????!!! si atata....desi o mai strig si Ruxi sau cand face vreo pozna Maria-Ruxandra, totusi ea e Mae (Maria in traducere)....si punct...
Gabi....gata ai baiat mare care doarme singurel....
...si ce as vrea si eu sa fiu la fel de increzatoare ca pana al doi ani scapam de scutec...macar de suzi sa scapam...

revin...fug scurt la trebi
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
ameluta spune:
Slutre drgi mmici si pitici!
Mi rr prem si noi, dr v citim ct de des putem.
Gbi, condolente pt ttl tu..Dumnezeu s-l odihnesc in pce.
Andree G, viziont tote pozele.E super frumos pustoic t.Si lui Mihit l meu ii plc iurtele le de cre mncti si voi.
Ctrinut, imi pre ru pt Mriuc.sntte mxim! S v fceti repede bine!
Ciuf, dc veti junge prin Criov, tre mult mi-r plce s ne intlnim.
Noi suntem bine.Mihit este cs cu socr-me, eu l scrbici.
E bine si nu pre cu socr-me pt c nu reuseste s-l culce.Prin urmre, puic me dorme l 14, se trezeste l 18, ir ser fcem lobby pt -l duce pe mos ene pe l gene mi repede.Dr bineinteles c nu ne merge si uite s eu fc nni dup 12 nopte, lucru cre nu e tocmi plcut, credeti-m.
De vorbit, zicem nu pre multe: mmi, b = p, miii=miu, min = msin, d = d, bb = tt, mmie = mmie.
Se inchin, dnsez, plud, rt nimle, d pup, m jut s scot rufele din msin s le pun pe usctor etc.
Avem 12 kg si 85 cm.dn dr zis c stm bine.
V pupicim pe toti si tote si v urm sntte si multe zmbete!