al doilea CIC

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tedita spune:

Buna,
Eu sunt in cic1 pana in data de 8 februarie2008 cand bb va face doi ani. Pe data de 20 martie 2008 se va naste bb2. M-am intersaat la servici si au zis ca pot intra de pe data de 8 februarie2008( cand se termina concediu cic1) in prenatal. Intrebarea mea este: este adevarat ca acest prenatal va fi platit cu 85% din salariu pe care l-am avut in momentul in care am nascut primul copil ( de altfel ultimul salariu din cartea de munca) sau mi se dau 85 % din salariu minim de econimie????multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Scuze, nu am mai intrat demult. Tocmai am vorbit cu o prietena aflata in aceeasi situatie ca mine, dar din alt oras si nu i-au acceptat intrarea directa in al dilea CIC. Deci a trebuit sa se intoarca la servici, sa-si ia concediu medical, etc. Asa ca cel mai bine interesati-va la primariile locale de 100 ori pana depuneti dosarul.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Stefan - primele zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

quote:
Originally posted by tedita

Buna,
Eu sunt in cic1 pana in data de 8 februarie2008 cand bb va face doi ani. Pe data de 20 martie 2008 se va naste bb2. M-am intersaat la servici si au zis ca pot intra de pe data de 8 februarie2008( cand se termina concediu cic1) in prenatal. Intrebarea mea este: este adevarat ca acest prenatal va fi platit cu 85% din salariu pe care l-am avut in momentul in care am nascut primul copil ( de altfel ultimul salariu din cartea de munca) sau mi se dau 85 % din salariu minim de econimie????multumesc

ai mai aflat raspunsul la intrebarea ta ?pt ca ma intereseaza si pe mine.as vrea sa mai fac un bebe pana face andrei 2ani dar nu o sa reusesc ,o sa depasesc si atunci trebuie sa iau prnatal daca imi da.la mine e problem pt ca m-a obligat sa imi dau demisia in alb si poate oricand s-o foloseasca.

diana,mama lui andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by ioana_77

Scuze, nu am mai intrat demult. Tocmai am vorbit cu o prietena aflata in aceeasi situatie ca mine, dar din alt oras si nu i-au acceptat intrarea directa in al dilea CIC. Deci a trebuit sa se intoarca la servici, sa-si ia concediu medical, etc. Asa ca cel mai bine interesati-va la primariile locale de 100 ori pana depuneti dosarul.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Stefan - primele zile

Logic, cum sa intri in CIC 2 daca nu exista copilul nr.2? Poti trece dintr-unul in altul doar daca la 42 de zile (obligatorii de postnatal) dupa nasterea celui de-al doilea copil nu ti-ai terminat inca CIC 1.

Mergi la inceput