pilota de lana pura
Raspunsuri - Pagina 2
ina_nz spune:
Esti sigura ca vrei? Eu am pilota si doua perne da le-am exilat in camera de oaspeti ca put rau a oaie....musafirii sa se descurce....poate chiar ii determina sa nu se instaleze de tot la mine. Mie nu-mi place nici carnea de miel din cauza mirosului.
De ce nu incerci din fulgi de gasca? Sunt mai usoare si mai calduroase.
De unde sa cumperi nu te pot indruma pt ca nu cred ca ai drum prin zona mea :)
Ina
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by ina_nz
Esti sigura ca vrei? Eu am pilota si doua perne da le-am exilat in camera de oaspeti ca put rau a oaie....musafirii sa se descurce....poate chiar ii determina sa nu se instaleze de tot la mine. Mie nu-mi place nici carnea de miel din cauza mirosului.
De ce nu incerci din fulgi de gasca? Sunt mai usoare si mai calduroase.
De unde sa cumperi nu te pot indruma pt ca nu cred ca ai drum prin zona mea :)
Ina
Ina,sincer nu-mi dau seama cat de tare miroase.Cand am fost in State,acum mai multi ani,gazda noastra avea pilote de mohair.Erau atat de moi si de....confortabile!Si nu miroseau.
Dar atunci nu m-am gandit ca as vrea si eu pilote de lana,eu foloseam plapumi cu puf de gasca.Insa,m-am casatorit si sotul meu este alergic la acarieni.Iar pilotele si pernele din puf de gasca,retin umezeala,creaza un mediu perfect inmultirii acarienilor si mucegaiului.
Plus de asta, lana este un par natural,se poate spala usor,are foarte multe bebeficii.
Pilotele tale de lana,miroseau chiar si dupa spalare?
ladyJ
denizel spune:
Lady, a mea nu miroase!
Mirosea putin la inceput, dar am tinut-o la aer si a 'plecat' mirosul :-).
Am si un spray cu portocala care se da pe tesaturi si haine, am dat-o si cu ala si a fost ok.
Dupa ce am spalat-o, miroase doar a balsam de rufe :-).
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by denizel
Lady, a mea nu miroase!
Mirosea putin la inceput, dar am tinut-o la aer si a 'plecat' mirosul :-).
Am si un spray cu portocala care se da pe tesaturi si haine, am dat-o si cu ala si a fost ok.
Dupa ce am spalat-o, miroase doar a balsam de rufe :-).Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Denizel,nu ma mai ademeni ca vin diseara cu catel si purcel si dorm la tine!
Si cand plec iau si pilota cu mine
ladyJ
denizel spune:
!!!
ina_nz spune:
M-am dus si am mirosit-o....parca nu mai miroase asa tare ca la inceput....poate asta a fost greseala mea ca am pus-o o noapte, mi-a mirosit si am dat-o in alta camera. Trebuia sa o aerisesc/spal/dau cu parfum.....i don't know
Ti-ai cumparat?
Ina
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by ina_nz
M-am dus si am mirosit-o....parca nu mai miroase asa tare ca la inceput....poate asta a fost greseala mea ca am pus-o o noapte, mi-a mirosit si am dat-o in alta camera. Trebuia sa o aerisesc/spal/dau cu parfum.....i don't know
Ti-ai cumparat?
Ina
Da,am pilota!!!
Azi a venit sotul meu acasa....cu o pilota de lana pura!
Nu mi-a venit sa cred.El nu face genul asta de cumparaturi,dar cred ca isi dorea sa scape de gura mea,ca prea l-am batut la cap de vreo luna de zile.
Nu miroase deloc deloc! E moale si pufoasa..pe ea scrie ´´merino superwash,100% wool,antialergica,termica,si mai scrie ceva dar e in germana si nu inteleg.
Lana asta se cheama camgarn.(definitia e in dex,e o lana de cea mai inalta calitate)
Are o culoare crem-auriu.
Abia astept sa ma culc diseara
ladyJ
b.nica spune:
Da,am pilota!!!
Azi a venit sotul meu acasa....cu o pilota de lana pura!
Nu mi-a venit sa cred.El nu face genul asta de cumparaturi,dar cred ca isi dorea sa scape de gura mea,ca prea l-am batut la cap de vreo luna de zile.
Nu miroase deloc deloc! E moale si pufoasa..pe ea scrie ´´merino superwash,100% wool,antialergica,termica,si mai scrie ceva dar e in germana si nu inteleg.
Lana asta se cheama camgarn.(definitia e in dex,e o lana de cea mai inalta calitate)
Are o culoare crem-auriu.
Abia astept sa ma culc diseara
ladyJ
[/quote]
De unde a cumparat-o si cat a costat?