Bani pentru facultate - de pe acum?
Raspunsuri - Pagina 2
ni-na spune:
Mi-ati dat de gandit.Si eu am Academica,la ING,insa tanti care ne-a prezentat-o ne-a spus ca daca la 18 ani copilul nu vrea sa mearga la facultate sau doamne fereste se apuca de droguri,noi suntem cei care gestionam suma.Stiu ca seamana grija mea cu drobul de sare sau mai rau ca nu am incredere in baiat,insa exemplul cu drogurile ea l-a dat si acum trei ani,cand el copilul avea patru ani mi s-a parut deplasat si l-am retinut.
gabib spune:
La banca Tiriac (acum Unicredit) exista un instrument de economisire- se numeste cont junior, in care se depune lunar o suma ( poate fi in lei sau alte valute), care se acumuleaza (primesti evident si dobanda)si de care poti dispune dupa un an de la deschiderea contului, sau copilul, la majorat.
katty spune:
quote:
Originally posted by ni-na
Mi-ati dat de gandit.Si eu am Academica,la ING,insa tanti care ne-a prezentat-o ne-a spus ca daca la 18 ani copilul nu vrea sa mearga la facultate sau doamne fereste se apuca de droguri,noi suntem cei care gestionam suma.Stiu ca seamana grija mea cu drobul de sare sau mai rau ca nu am incredere in baiat,insa exemplul cu drogurile ea l-a dat si acum trei ani,cand el copilul avea patru ani mi s-a parut deplasat si l-am retinut.
Si noi am facut Debut 18, tot la ING, si tot asa ne-a zis doamna care ne-a incheiat contractul. Ca la 18 ani noi decidem ce se intampla cu banii.
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
clarrice spune:
Iata un motiv pentru care nu am vrut sa inchei o astfel de asigurare. Ne-am zis, eu si sotul meu, ca nu e prea sanatos pentru copil sa incaseze deodata o suma destul de maricica. Nu poti sti sigur, daca e suficient de copt la minte pentru a administra cu folos acesti bani. Mi-a fost teama sa nu-i facem mai mult rau decat bine. Noi asa intelesesem, ca el e cel care gestioneaza suma.
ni-na spune:
Poate e cineva pe forum care chiar se pricepe....nu de alta,dar ii dau dreptate clarrice-i,daca nu-i facultate,macar un avans pt o locuinta,dar noi am depus banutii astia,noi hotaram unde merg.....