Gravidutze si mamici de CLUJ-34

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Felicitiari Bex!!!!!!!!!!Sa-ti traiasca printzesuca, aiba astept sa ne pui poze cu ea. Vad ca rand pe rand va tot retrageti...

16+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATA FETELOR
IS asa de obosita ,sunt si racita ,sper sa nu ia asta mica receala de la mine

ma duc sa mai dorm un picutz

Fetelor voi nu v ati scos bebeii la mall ?
eu nu cred ca risc daca fac asta ,cand am dus o la POLLUS a fost super ,doar nu i ducem intr un mediu mizerabil si nici nu i pupaceste nimeni decat mami si tati
tin minte ca in State am vaz multzi bebelashi prin mall uri si locuri publice si chiar cunosc cazuri cand s a iesit cu bebele la mai putzin de o sapt de la nastere

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

nu pot sa mai dorm ,da vad ca slaba activitate in dimi asta

TU FETELOR am cumparat ieri "batista bebelusului"dar mi asa de frica sa o folosesc ,cum sa pun tubu ala in aspirator ?
bebeii vostri cum au reactionat ?

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

hai ca m am facut verde

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Bine ai venit micuta carina.Sa o faci pe mami fericita si sa fii sanatoasa. Felicitari Bex!!

Alex draga, David a fost foarte incantat prima data.Dupa am avut mici probleme, dar acum se sperie numai putin cand ii dau drumul la aspirator

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110740&whichpage=21
Aici a scris sotul lui bex

POZE

Mergi la inceput

Eu am dormit 3 ore noaptea trecuta. Nu mai stiu ce sa fac cu dintii astia. Azi vine mama iar la mine si voi dormi. Trebuia sa merg cu treaba in oras, dar un idiot mi-a luat oglinda masinii.E varza. Astept sa imi aduca sotul una de schimb si numai apoi voi putea merge.El zice ca daca ma vede politia ma poate opri.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ramonella, felicitari mami! bine ati venit acasa! te asteptam la schimbat de info despre bebici..:):) poza cu limbuta e mortala!

vai fetelor cta ma bucur ca doarme bebe meu noaptea, nici nu va inchipuiti!
am cump batista bebe...azi o sa incep sa o fol, ca e tare infundat saracu de el, de-abia respira..

uraaaaaaaaaa..chiar merge batista asta..si bebe nu s-a speriat si nu a urlat cum facea saracu la pompita..si era si degeaba..deci, fetelor, puteti lua. eu am gasit in cartier cu 35 lei.
deci, alex, foloseste=o fara frica..si eu eram sceptica..am batut-o la cap pe delia intr-o seara cu acest minunat subiect..:):) pupici delia..
deci,tubul ala mai mare, din plastic il bagi in furtun la aspirator.eu am scos teava aia mare de la aspirator, ca sa pot manevra mai bine.am pus aspiratorul pe minim..am pus si muzica sa mai atenuez zgomotul..si a fost f bine..:)
ce nu stiu eu acum..daca astupam sau nu cealalta nara..ca ma gandesc cum mai respira bebe..???

Co, felicitari si tie mamicule, sper ca nu a fost prea greu.
te asteptam cu povestea..:)

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex, eu l-am scos pe Patrick in lume, adica pe la magazine, (ca la plimbare am fost de la 2 saptamini), la 3 saptamini si la o luna am stat pe terasa... era vara. Dar am auzit de bebei plimbati la 4 zile...
In legatura cu batista bebelusului, am folosit 3 luni pompita manuala, la care urla, dar nu mai mult decit o foloseam si nu a patit nimic de la urlete... am luat si batista bebelusului, dar nu am folosit-o numai o data, a fost ok, dar mi se pare prea complicat sa tot pun in fct aspiratorul, dar o tinem pentru zile mai grele...
Ce draguta e fetita lui BEX! Cind ii vezi ce frumosi sint iti vine sa faci 10 .
GAta, e hotarita treaba, bebeul meu adoarme singur in patutul lui... si a inceput si sa se trezeasca numai de 2 ori noaptea( de la 6-7 ori/nopate pina la 5 luni)... deci se poate... sa vedem cum scapam de dintisori

Ioana mama de bebe Patrick (01.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

va multumesc de sfaturi legate de pozitiile pentru alaptat!

ramonella - ce frumoasa e bea!

bex - felicitari pentru carina! refacere grabnica si sa va aduca numai bucurii!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput