Gravidutze si mamici de CLUJ-34
Raspunsuri - Pagina 4
CristinaGoji spune:
Ramo - bine ati revenit acasuca! E tare scumpa Bea si mi s-a facut si mie dor e bb mic
Chiar, cu Bex n-ati mai vorbit niciuna?
Mami 18+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
dpop spune:
fetelor, legat de pusul la san. multumesc de sfaturi.
eu ziceam de pompa pt ca atunci cand e satula doarme 4 ore, sio voiam sa ma mulg in interval, ca sa stimulez lactatia.
eu daca ii dau sa pape, la 5 min dupa ce adoarme se trezeste si cauta din nou tzatza. azi am reusit sa dau supliment doar dimineatza, apoi cat de cat la o ora-doua sa o hranesc, insa daca nu se trezeste, nu o trezesc eu.
inca nu stiu exact cum e cu pediatrul.
medic de familie avem, a zis ca la o luna face control.
dar pediatru, cum e exat procedura? cum te inscrii la el? iti vine acasa, periodic?
ramonella felicitari pt puiutul tau! ce tari is manusile ce i le-ai pus! sa va traiasca si sa fie cumintica!
http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png
Raluca spune:
frumoasa foc BEA, ce ochi expresivi.....
Oana vz aici:
http://www.parentingweb.com/lounge/bf_basics/position_pics.htm
redai spune:
Alex draga am toate medicamentele posibile.I-au si antibiotic.dar e o chestie mai urata.
Toate mi-au mers prost azi si am fost tare plangacioasa.Cand am mers la dentist am parcat masina si cand m-am intors nu mai aveam oglinda.
Ramo , asha mama asha fata. E o scumpa. Imi aminteste de david cum scotea limbuta cand era mai mic.Sa iti creasca mare si sanatoasa.
De Bex nu se stie nimik?
Lore, mamicutza lui David
POZE
soanso spune:
Ramonella,sa-ti traiasca printesa,Doamne ce scumpica e?????asa micuta si delicata ,ochisori superbi.......ce melancolie ma cuprins.refacere rapida si laptic mult ,sa cresteti mari.
sa va zic de Sorana,e ragusita.......a dormit trei ore si asa s-a trezit! stici cumva ce sa-i dau?
in rest nu are febra,nu tuseste,nu stranuta(deocamdata)e vesela.
sper sa nu o iau de la capat cu rosu in gat,raceala,febra (data trecuta ne-a tinut trei saptamani)
redai,un pupic sa-ti treaca supararea si durerea de dinti!daoncolo de oglinda ,sanatatea-i mai importanta .
SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA
Ioana13 spune:
Ramonella ce dulce e fetita voastra...si ce manusi are... Pare tare cumintica
Ioana mama Patrick (01.06.07)
nrl spune:
Buna seara
Ramonella, bine ai venit acasa! Ma bucur ca ai nascut usor!
E foarte dulce fetita ta.
Nu stie nimeni nimic de Bex?
Nicoleta 38+
Gabriela77 spune:
Ramo bine ai venit acasa! Sa iti traisca frumoasa printesa. Doamne Doamne cat e de frumoasa!Iar tie, refacere grabnica!
Bex ce face scumpa? Nu a primit nimeni mesaj?
Slava Domnului, nici eu nici Sara nu am venit cu nici o infectie din maternitate. Desi, la ce conditii erau, ma si mir….Groaznic.
Andreea, mie la Gine 1 nu mi-au cerut decat buletinul.
Lore, imi pare rau de durerea de dinti. Cu plecarea sotului, te inteleg, eu sint tot timpul singura….El ajunge seara tarziu acasa si pleaca des in delegatii.
Ioana, felicitari! Si eu sint pro, dormit bebe in patutul lui. Sint convinsa ca le e mai bine asa.
Oana si eu tot sezand alaptez. Tare m-am chinuit la inceput culcat!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
carrie spune:
off ca abia am asteptat sa intru pe forum da acuma m-am linistit cu fetele
am avut traininguri azi si am schimbat cel putin 10 sms-uri cu Bex.
s-a internat dimineata cu dilatatie 2-3 cm, dar la amiaza nu progresase prea mult insa durerile erau suportabile.
Muresan e de garda, la fel si moasa care ii e prietena.si Sorin e de garda.
ultimul mesaj a fost pe la 15 ca au inceput dureri mai mari dar nu se dilata.
am sunat-o pe la 19 dar nu mi-a raspuns, asa ca l-am sunat pe Sorin sa-i spun de ea si mi-a zis ca nu nascuse inca saracutza de dimineata
sper din suflet sa nu se chinuie mult si astept cu telefonul langa mine sms-ul ei
Ramo, bine ai venit acasa, Bea e o scumpa si o frumoasa iar tu cu siguranta o mamica super fericita!sa fiti sanatoase amandoua!
Sofia azi noapte mi-a plans doua ore intr-una, prima data de cand e ea asa mult, azi a facut febra si-i curge nasul.poate fi o viroza usoara si durerile+febra de la dinti dar oricum maine ma duc sa o vada dr.
asta din ciclul viroze fara sfarsit...ca tocmai ii trecuse Theodorei
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
carrie spune:
Ioana, sa mai vii si la capsunele de mai iunie 2007
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia