Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 9
danybv spune:
miri_mikmie dr de familie saptamana trecuta mi-a zis ca sunt in 31 de saptamani.Vineri la eco mi-a zis ca sarcina este mai mare ca varsta biometrica si ca arata ca o sarcina de 33-34 saptamani si sa ma astept ca voi naste mai repede.Zi si mie pe cine sa mai cred.Mie imi ies la fel ca tine 30 de saptamani.
danybv32Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf
docdecap spune:
Ginnette, stiu ca iti e greu, dar incearca un pic de 'damage control', ca sa nu-ti faci mai mult rau singura decat v-au facut altii!! DD le aranjeaza pe toate, si chiar daca va fi greu, se trece peste asta, dupa o saptamana sau 5, e important sa nu-ti pierzi speranta si puterea de a vedea lumina inainte!! Mai ales pentru bebe, daca deja slabesti nu e o veste buna, nu mai zic de tensiune!!
Ia vitamine, si niste ganduri mai bune (daca se inventau pastilele de a-ti pasa mai putin ramaneam fara job demult!!), ca sunt singurele arme sa te tii bine si fizic, si psihic!!
te tare, tare, si ai incredere ca DD vegheaza asupra noastra!!
ai trecut prin destule sperieturi sarcina asta, te rog frumos ai grija de tine!!
Monica 32+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Ellenuta spune:
neata fetelor,
sa aveti o zi excelenta!!
eu tocmai ce am papat niste miere cu lapte .. yummy .. ce bun a fost!
ieri am chiulit de la job si am lenevit toata ziua, dar spatele tot nu m-a lasat .. deja m-am resemnat ca nu-mi va trece decat dupa ce iese bebe si scade presiunea pe coloana si pe spate.
astazi mergem din nou la eco, la dr meu de data asta .. 4D a fost un moft de al meu si oricum nu a meritat .. dupa 30 de saptamani nu mai vezi nimic .. iar pozuta pe care mi-a facut-o la fatzuca lui bebe e la fel ca aia in 3D ... in fine, asta e .. sper sa se vada colul bine si sa fie ok la lungime!
astazi trimit si contractele la cord blood cell, le-am completat si semnat ieri. daca aveti vreo intrebare in legatura cu prelevare de celule stem si cord blood cell .. here i am ..
va pupik
32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Laura Ioana spune:
Gatta Alina Shose Anandrei Monica-doc Alina-kalos va multumesc mult, nici nu aveti idée cat inseamna pentru mine sprijinul vostru
Sa avem toate sarcini si nasteri lipsite de griji, iar la final san e tzinem comorile sanatoase in brate
Alina merci pt lamuririle despre recoltarea de celule…nush de unde am ramas cu impresia asta, cred ca una din celelalte firme avea specificata treaba asta in contract. E super fain asa, ca acum avem de-a cheltuieli de ma doare capul!
Erena am ras si eu de numa cum te-ai speriat de lustra Cred ca pe moment nu a fost amuzant deloc, dar acum...
Monica drum bun si sa ai grija de tine si de bebe.
Ven eu am primit de la sora mea la sarcina trecuta un cantar digital Tefal. E si acum sigilat si nu am idee cat a costat, dar cred ca-i bun (se poate folosi pana la 20 de kg – se da jos cadita aia in care il cantaresti pe bebe si copilul sta in picioare pe el, cand e mai marisor).
Roxana (ginette) nu te mai panica, iti faci singurica rau! Nu zic ca-i bine treaba cu tensiunea, dar incearca sa te mentii calma si vezi ce-ti spune dr, ce sa faci de acum incolo ca sa tii tensiunea sub control. Bafta pe maine la eco morfologica
Honey mi-l si imaginam pe mosul enervant Bine ca partea asta ati terminat-o si sa dea Domnul sa va gasiti repede casutza in America, sa poti sti ca esti linistita si-l astepti pe bebe in casa noua
Miri felicitari pt bebe grasun.
Elenuta succes azi la dr. Acum am sunat si eu la cord blood si mi-au spus ca au ajuns actele si ma programeaza pt a-mi trimite kitul de recoltare.
Fetelor am 33 de saptamani impliniteeee AMR doar 7 saptamani....aoleo ma apuca toate emotiile
Angi felicitari pentru cele 34 de saptamani implinite azi!
33+ AMR 7 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
miri_mik spune:
danybv, acu pricep. de fapt, asta l-am intrebat pe medic, cica trebe numarat dupa data pe care ti-a dat-o a doua morfologica. atunci au zis 17 ian la mine. si sacha e mai zdravan decat media, capshor de 31 de sapt si 4 zile, iar abdomen de 32-33 de sapt. dar am ramas cu numaratoarea initiala. si mie mi-a zis ca e posibil sa vrea sa vina mai repede, dar la mine,nah, apar alte probleme, de aia tre sa-l tin pe sacha la "regim":) dar atunci am numarat bine, e 30 pana maine, cand o sa scriu 31+:)
ginette... cand dreaq e negru de nu-l vezi, trage-i o dunga verde (eraun banc porcos cu dunga verde, e un fel de mit in familia mea) respectiv, elegant spus - dupa cum se exprima medicul meu "relativizeaza". problema nus e rezolva daca incepi sa ai si tu probleme si sa-l bagi pe bebe in stres. da-te un pas inapoi si prveste-le cu "ochii lu' vecina". poate o sa gasesti ceva ce sa te ajute sa ramai pe linia de plutire:) curaj! bebe e cel mai important acu, si toate se rezolva in timp.
kinderash, de data asta nu va fi ca data trecuta! evident ca nu! si toate stim asta! asa ca, suntem aici sa-ti reamintim ca ne esti draga, foarte draga chiar, si ca suntem convinse ca vei fi cea mai fericita mamica d epe terra cand ai sa iti tii surpriza in brate. pusici! si alunga fantomele, a trecut halloween, vine craciunul!
miri_mik 30+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
ginnette spune:
Multumesc mult fetelor, ca sunteti alaturi de mine si ma suportati
Bune ar fi fost pastilele alea, Monica (doc de cap)!
Mi-am luat markere, Miri; sa vedem ce talent am la trasat dungi.
O sa incerc sa ma gandesc la altceva; cred ca mi-ar trebui o "sapuneala" gen "esti nebuna??!! vrei sa-i faci rau bebelinei?!" sa ma trezesc.
Va tin la curent cu evolutia (in bine, sa speram) a starii de kko!
Pentru toate
Roxana 32+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
AMR 8 SAPTAMANI!
kalosalina spune:
Ellenuta am vazut ca tu vb de cord blood cell. Sunt aceiasi cu cord blood center de la Cluj? Bafta la eco. Te asteptam cu vesti buuuune!
A venit Bebica!!!
29+
Laura Ioana spune:
Miri esti o draguta. Eu nu indraznesc sa ma gandesc cum va fi, cum voi tzine pe bebe in bratze, dar sper din suflet ca va fi bine. De obicei reusesc sa nu ma gandesc la ce-i mai rau, dar uneori parca-s luata pe nepregatite!
Acum vreau sa ma apuc sa-i spal hainutzele
33+ AMR 7 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
ancadragoman spune:
Felicitari Laurici ptr cele 33 de saptamani ....mai ai putin.
Ce culoare au hainutele?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
zeririlouiza spune:
Neata zuzici
Laura, nu-ti face probleme noi suntem aici sa ne sustinem sa ne spunem de toate sa ne sfatuim, sa radem si sa plangem impreuna, totul e sa nu-i faci rau lu bebica din burtic si cred ca aceasta nastere si momentul in care vei tine Kinderul in mainile tale (ca-mi dau si lacrimile acum) te vor ajute sa mai depasesti acelel momente teraite si nu i=uite batene la cap de cate ori vrei
Honey chiar ma gandeam la tine sper ca nu te-ai obosit prea mult sa nu-i faci rau celui mic, si lasa tu ca vine ziua de 19 si curand vei ajunge la texani
Miri-mik , felicitari pentru bebelus de 2 kg si lasa tu ca va fi bine pentru amando isi poate ca bebe nu o sa mai ia asa mult.
Shose si Angelique ma bucur ca sunteti mai bine dar sa aveti grija de voi in continuare ca racelile astea umbla mereu
Ereen nu-mi mai spune de vise ca de cand sunt gravida visez cat na-m visat eu toata viata mea si asta ma obosestye enorm ma scol mai obosita decat ma-m culcat si tot asa numa ciudatenii
Monica doc ar fi timpul sa mai renunti la drumuri ti-am mai spus eu
Ginnette, trebuie sa fii tare si sa vezi ca totul va fi bine
Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin
AMR 10 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara