Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 11
ancadragoman spune:
Mie mi-a pus gheata pe burta dupa ce am nascut ca sa se stranga uterul.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
creata2008 spune:
Nu stiu ce magazin super "smensi-fensi" de haine deschide prima reprezentanta in Cluj, inaintea Bucurestiului.
Eu n-am venit, ca iti dai seama ca te intrebam daca vrei sa bem o cafea! Pentru ca sotul meu a plecat azi-noapte pe la 1.30 din casa si are un tur de forta si azi si maine. La 11.30 a fost conferinta de presa, apoi va dormi si el putin, iar seara e receptia. Care tine pana in nopate tarziu. Si maine dimineata vine spre casa. Asa ca era prea mult pentru mine... Din pacate... Ca faceam o intalnire si in Cluj.
Next time...?
quote:
Originally posted by NataliaS
Creata - ce lansare???? Tu nu vii?
Ven spune:
Iarna la Bistrita-1 si 2
Venera 33 sapt. , mama lui Markus
Bebe Mathias, te asteptam!
Markus e mare!
rlc_sandor spune:
"neata fetelor!de abia ieri v-am ajuns din urma ,sunteti f harnice!am si eu o intrebare:e normal ca la 25+ sa curga sanii?e adevarat ca daca curg asa devreme inseamna ca nu voi avea lapte destul sau "de calitate"?se poate stopa cumva?eu nu ajung la dr decat sapt vitoare va rog daca ati trecut prin asa ceva sa imi spuneti.va pup
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by rlc_sandor
"neata fetelor!de abia ieri v-am ajuns din urma ,sunteti f harnice!am si eu o intrebare:e normal ca la 25+ sa curga sanii?e adevarat ca daca curg asa devreme inseamna ca nu voi avea lapte destul sau "de calitate"?se poate stopa cumva?eu nu ajung la dr decat sapt vitoare va rog daca ati trecut prin asa ceva sa imi spuneti.va pup
Este bine ca iti curg ,oricum acum este colostru si sunt sigura ca mai incolo nu o sa ai probleme.
poze
creata2008 spune:
Pai e bine ca are aproape 2 kg la 30+3. Din cate stiu, dar o sa mai verific pe net inca o data, in perioada asta ia cam 30 grame pe zi. Deci pe la varsta echografica a fetelor care tocmai au fost la echo, la 32 saptamani, si Sacha ar avea cam la fel, ca si greutate. Poate putin mai mult, intr-adevar, dar mie mi se pare ok.
Cat despre cezariana... aia e! Daca ceva trebuie sa se intample, se intampla oricum!
Pupam!
quote:
Originally posted by miri_mik
sara buna!
sa-mi trag si eu sufletul, ca iar ati scris de-am innebunit:)
scriu doar atat: am fost la medic, l-am vazut pe sacha. are aprox 2kg la 30 de sapt si 3 zile, e cam marishor...inca nu e panica, dar trebuie sa continui regimul. despre insulina, vesti abia peste 2 sapt la eco de trim3. la masuratoare, am o inaltime uterina care corespunde unei sarcini de 38 de sapt...si e muuult lichid pe dinauntru. se prefigureaza cezariana. nu e din start stabilit, dar...sansele sunt mari. orishicum ar fi, nu prea ma intereseaza ca orishicum tre s aiasa in vreun fel sau altul. tot ce vreau sa stiu e ce se intampla cu bruno atunci. dar asta n-am cum s-o stiu:)))
pusici
miri_mik 30+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
kalosalina spune:
Creata multumesc de sfaturi . Stiu ca nu este bine sa se faca spalaturi interne, dar ma cam chinui cu o candidoza de care nu reusesc sa scap, desi am facut 2 tratam. pana acum, si am zis sa mai scap de secretia asta nesuferita cu "un pic de deget "...
A venit Bebica!!!
29+
Ereena spune:
ancadragoman, sper sa nu ma insel dar parca tu spuneai ca ai avut microcalcificari pe placenta pe la 30 sapt . Ellenuta parca era ingrijorata , dar astazi merge la medic si o lamureste .
29+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
creata2008 spune:
Andrew John! Wow! Foarte frumos, Honey. Ne bucuram pentru voi... mult. Si fii cu capu' sus, ca ce-a fost mai greu, a trecut! Luni plecati si nici nu poti spune cand a trecut timpul, nu-i asa??
Fii increzatoare, viseaza la viata de peste ocean si totul va fi excelent, o sa vezi!
Ai grija de voi si sa ne auzim cu bine, de peste mari si tari!
quote:
Originally posted by honey79
Buna seara zuzici si bine v-am regasit.
Mi-a fost dor dor de voi..
Noi am terminat cu nebunia impachetatului.Au fost 2 saptamani de cosmar, in care pur si simplu am innebunit. La un moment dat imi venea sa las totul balta si sa fug de-acasa.
Au venit baietii saptamana trecuta si-au impachetat mobila, lucruri, totul....au sigilat, au trimis totul peste Ocean.Apoi am adus o firma de cleaning... care mi-a scos peri albi... caci era doar un mosulet pensionat.... si care..dupa ce s-a invartit prin apartament vreo 3 ore...aiurea, fara sa faca nimic, doar sa dea din gura... vroia s-o ia la fuga. M-am supi rau de tot.Intr-un final, sotul a trebuit sa inchirieze un camion, sa-l incarce de vreo 2 ori cu lucruri pe care nu le-am luat/vrut si sa le duca la gunoi. Am angajat 3 baieti care ne-au ajutat.
Ieri in sfarsit am predat apartamentul vechi, iar acum stam intr-un apartament inchiriat gen hotel...platim 100 euro/zi. Thank God ...ca Luni pe 19 plecam. Asa m-am saturat de Nemtia asta.Sa nu mai zic ca si vremea e de tot jeleul..... ploua, e vant si frig... a trebuit sa merg sa dau 70 euro pe-un palton...ca sa pot iesi din casa, caci nu ma mai cuprindea nici o haina din cele ce le aveam.Si singurul pe care l-am gasit e dintr-un material aiurea, lana...care aduna toate scamele posibile si imposibile.Trece si-asta. Acum chiar nu mai dau doi bani pe cum arat.
Astept sa ajung in SUA, sa imi gasesc casuta si sa imi incep noua viata.
Va pup pe toate si va imbratisez cu drag.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 26+ Andrew John
Vali
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Ereena
ancadragoman, sper sa nu ma insel dar parca tu spuneai ca ai avut microcalcificari pe placenta pe la 30 sapt . Ellenuta parca era ingrijorata , dar astazi merge la medic si o lamureste .
29+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Asa mi-a zis la 32 de saptamani ,dar nu am avut probleme si sper sa nu aiba nici ea,bb s-a dezvoltat normal.
poze