Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 10
Ellenuta spune:
kalosalina .. da cord blood cell sunt din cluj-napoca si au reprezentat medical si in bucuresti. plus staff care se ocupa de transportarea singelui prelevat!
abia astept sa vad ce mai face bebe .. poate nu mai doarme ca luni cand am facut 4D .. dormea cu manutele sub caputz .. e asha scumpik! dar, avand in vedere ca de azi dimineata se tot zbenguie .. s-ar putea s-o ia somnicu mai incolo ..
aha .. si am uitat sa va intreb .. la eco de luni mi-a spus ca are cordonul ombilical esarfa la gatut .. ce inseamna asta, aveti idee? nu a spus ca-l are in jurul gatului .. Doamne fereste!!
fetele
32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Ellenuta spune:
laurici .. au si ajuns actele? eu le trimit azi prin posta dar pun plicul recomandat .. nu normal ..
32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
Nour spune:
Buna ziua la toate burticutzele si sa dea Dumnezeu numai copilasi sanatosi!
Primiti un incepator alaturi de voi? Am si eu 29 de saptamani si incerc sa tin pasul cu voi... dar e greu, plus ca intotdeauna cand accesez de la odiseea sarcinii nu imi arata ultimul capitol... trebuie sa o iau pas cu pas, sau cred ca nu ma pricep eu Poate ma puteti ajuta un picutz va rog.
De asemenea, cum fac sa scrie la semnatura in cate saptamani sunt si care este AMR-ul?
[align=center]
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]
[/align]
Laura Ioana spune:
Ancutzule tot nu stiu culoarea Dar va anunt eu la nastere Pupici micutei tale
Luiza multumesc pt incurajare. Tare-mi place grupul pe care-l formam
Elenuta esarfa inseamna ca are cordonul prin fatza gatului pe umar, deci nu e in jur.
33+ AMR 7 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
kalosalina spune:
Ellenuta nu stiu la ce s-a referit ca a spus "esarfa" la gat, dar stiu ce bebelina mea a avut cordonul in jurul gatului la una din eco (prin sapt. 21) si dr m-a linistit - a spus ca nu este nici o problema pana la nastere. Doar dc il are in jurul gatului la nastere, atunci tb facuta cezariana. Dar pana atunci mai e timp si poate sa scape de el din jurul gatului cum i s-a intamplat si bebelinei mele pana acum. Sper ca te-am lamurit...
A venit Bebica!!!
29+
Ellenuta spune:
multumesc fetelor pentru lamuriri! o sa vad ce-mi mai spune azi dr .. sper ca numai de bine!!
32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
greta4you spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Eu acum doua zile am avut tensiunea 12/6 si azi 11,5/8
Greta, cate saptamani de sarcina ai?
Pupici,
Angelique 33+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
...am 31 de saptamani...joi implinesc 32...
AMR: maxim 7 saptamani!
Cristina
creata2008 spune:
Simona & Laura - nu sunt babisme... Asta e si rolul pachetului cu gheata pe burta, ca sa se contracte uterul si sa se retraga. Plus ca trebuie matele, intestinele, burta, uterul si tot ce e pe acolo, sa se retraga in locatiile stabilite initial. Iar centura, chilotul sau pur si simplu un brau, cum iti punea mama pe vremuri cand te durea spatele sunt foarte bune!
Iar muschii si ligamentele trebuie sa isi revina, de asemenea.
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Laura Dimitris , eu am vazut un fel de centura elastica de unica folosinta de la Tigex , care se pune peste burta sa ti-o tina strans , uite aici
Vreau sa-mi iau si eu un set , sa vad daca sunt bune la ceva.
31+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
creata2008 spune:
Poate nu in prima saptamana, dar ma indoiesc ca oricum o sa-ti arda atunci.
Oricum, pe langa gheata, se pune si un saculet cu nisip pe burta, pe acelasi principiu, ca uterul sa se retraga.
Iar cezariana e jos, n-are treaba cu burta.
quote:
Originally posted by zeririlouiza
Fetelor daca fac cezariana credeti ca voi putea sa port si eu centura din aceea pentru burta?
Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin
AMR 10 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
creata2008 spune:
Da, colul este puternic vascularizat in perioada sarcinii si este posibil sa te fi zgariat putin.
E bine ca nu era sange proaspat, rosu aprins. Dar daca mai apare, neaparat fuga la doctor.
Si lasa "acrobatiile" interne, ca d-aia avem secretiile, ca vaginul sa se curete automat. Sa nu fie nevoie sa iti faci spalaturi (contraindicate) sau sa umbli cu degetul pe acolo!
Si oricum... chiar daca te speli, in jumatate de ora, flora vaginului e la loc. Deci e inutil sa te speli in interior.
Ai grija!
quote:
Originally posted by kalosalina
Buna fetele!
Am mai intrat si eu in fuga pe la voi...De citit , v-am citit mereu, dar nu am mai scris ca nu am avut noutati.
Felicitari mamicilor cu bebei grasunei!!!
Referitor la bagajul pt spital si eu sunt "flu-flu". Nu am cumparat aproape nimic...
Ginette pana la urma m-am hotarat cu cine fac recoltarea de celule stem - Cord blood center. Din cate tin minte si Laura Ioana a facut tot cu ei. Laura tu cum ai luat legatura cu ei? Eu m-am inregistrat pe site-ul lor si am inteles ca ma vor cauta ei.
Sambata am tras o sperietura si bineinteles un bocet...m=am trezit cu o pata pe chilot crem-maronie. Inca nu am vb cu dr despre asta, ca de atunci nu am mai avut nimic. Inainte sa-mi apara pata m-am spalat la fofo si m-am spalat putin si cu degetul in interior. Credeti oare ca m-am zgariat? Eu nu am simtit nimic...Sau sa fii fost pata de la altceva?
Hai ca m-am intins...
toate zuzicile!!!
A venit Bebica!!!
29+