Condica salajencelor [35]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Somn usor si voua...Ce frumos... Pacat ca noi nu avem astfel de obiceiuri.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Buna dimineata
va invit la o cafeluta
va doresc tuturor o duminica frumoasa sa aveti
am o intrebare, pe 9 decembrie avem 10 ani de cand suntem impreuna, si nu prea stiu ce cadou sa ii fac sotului.Ce ma sfatuiti?

+38 si Alexandru Marius

Mergi la inceput

Multumesc de cafeluta....La multi,multi ani! impreuna. Olim, orice cadou i-ai face sunt sigura ca va fi din inima si va fi apreciat. Sfaturi nu pot sa dau ca la ora asta nu am nici o idee.Poate o surpriza cum i-a facut Adriana sotului sau... Dar la voi s-ar putea ca surpriza sa fie bebelusul! Hei! TREZIREA! Somnoroaselor, pe unde umblati?

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Da, surpriza e bebelusu, cred ca nu am calculat bine data si ne-am cam grabit, ca de mai statea un pic era chiar un cadou perfect la 10 ani, dar sa vina odata ca nu mai am rabdare
oricum, mai sunt 2 saptamani asa ca astept idei de la voi, nu musai sa fie azi.
va doresc o zi faina sa aveti

+38 si Alexandru Marius

Mergi la inceput

Draga Olim stii bine ca perioada de sarcina e de 40-42 saptamani.S-ar putea ca bebe-ul sa mai vrea sa stea 2 saptamani, asta daca nu doresti sa nasti provocat.O zi faina iti doresc si tie si celor "plimbarete" care n-au dat azi raportul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutare fete
Noi, constiinciosi , am fost la Biserica azi...
Dupa ce se trezeste Luca mergem in vizita, si ....gata, programul de duminica...
Am cotrobait prin arhiva si am gasit o poza faina cu feciorii mei

OLIM-cum maninci tu faina goala???
E chiar bizar
Eu am avut pofte "domestice" compot de ananas si icre de peste :))
BIA-pe unde umbliiiiiiiiii?
ADRIANA-uf, chiar ca unele lucruri ar face bine sa ma iastept, sper sa va descurcati cu fetele...
MIHAELA-mai , eu nici nu-ti mai pot scrie de invidie
Aveti o viata super interesanta, felicitari
OTI-vad ca te pregatesti de Craciun:)

Duminica placuta in continuare , tuturor

Mergi la inceput

stiu ca e 40-42, dar de cate ori am fost la eco imi spuneau ca am 3 saptamani mai mult, adica ca mi-ar fii venit ciclu peste sarcina.Si asta mi-au zis si aici si in Romania cand am fost, deci eu pun 38de la ultimu ciclu, si cu alea 3, pe joi as avea42 de saptamani, iar la eco 4 d mi-au spus ca pe 21 sigur.
Sa vedem ce zice maine ginecologul.
o zi faina sa aveti

38 si Alexandru Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Hej, hej!
Eu am facut mancare dimineata, acum am terminat de mancat si imi savurez cafelutza. Poftiti si voi! O sa iesim putin la plimbare, desi imediat e intuneric...e innorat si apasator, am fost fara chef toata ziua. Sper sa-mi prinda bine putina plimbare, o sa mergem pana la mare, ca nu bate vantul si nu e rece. Sunt vreo 6-7 grade.

olim, daca vine bb pana la aniversare, n-o sa mai ai timp de surprize decat "loco", adica acasa. Daca nu, poate o cina romantica...stii tu, cu lumanarele, papa bun si depanat povesti...
La cadouri pentru barbati nu prea ma pricep, io merg cu sotul sa-si ia ce-i place, de multe ori gusturile noastre nu se potrivesc...
Multi ani fericiti inainte!

otilia, te pregatesti de Craciun? Si io, si io.... Dar numai dupa ce trece saptamana viitoare, ca avem altele de sarbatorit .

ioana, eu ma uit cu drag la pozele cu feciorii tai si de fiecare data imi dau lacrimile si mi se pune un nod in gat...tu esti puternica! Te admir.
Distractie placuta in vizita!

Noa, mai vin dupa plimbare...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput