Condica salajencelor [35]
Raspunsuri - Pagina 7
dianaiulie2009 spune:
' neatza de la capitala !!!
Eu am dormit vreo 3 ore numai azi-noapte , m-am culcat dupa ora 23 , m-am trezit la ora 3.30 , am plecat spre Cluj la ora 4 , la 5.30 eram in aeroport , la 6.45 am zburat spre Bucuresti , iar la ora 7.35 eram deja pe aeroportul henri Coanda .... am avut asa un sentiment de placut , a fost prima data in viata mea cand am zburat .... e o senzatie ... nu stiu cum sa descriu in cuvinte ... nu bine ne-am asezat in scaune , ne-au servit cu sandwich-uri,apa,sucuri , cand deja anuntau ca aterizam .... mno .... e ceva extraordinar ... cel putin pentru mine asa a fost ....
Ioana iti soun eu mai multe despre intalnire .... am stabilit ca saptamana viitoare , sambata mai exact , sa ne intalnim . Otilia a fost dragutza , ca de pbicei , ne-a invitat la ea acasa , acum ramane sa stabilim cine vine la intalnire . Daca doresti , ma ofer eu sa te duc cu masina la intalnire , oricum cred ca voi merge doar eu , eventual o duc si pe Andreea ca sa aiba si Andrei cu cine sa se "intretina" .... daca e si oti de acord !!! Dar mai vorbim pana in week-ul viitor !
Olim iti doresc sa nasti in pace , fara greutati , sa fiti aman2 sanatosi si asteptam pozici !!! Pana va fi sorocul te mai asteptam la cafelutza cu noi !
Mihaela , mersi ! Nu am mai reusit sa intru ieri pe forum . dar din cate ai citit , de abia azidimi am plecat spre Bucuresti ! Oricum , mersi de rrari , trebuie sa recunosc ca ama vut niscaiva emotii !!!
Pup restul fetelor ... incerc sa mai intru si mai tarziu !!!
" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "
dianaiulie2009 spune:
Am uitat sa o felicit pe Claudia pentru sarcina !
Doamne ajuta sa duci pana la termen cu bine !!!
Te asteptam si pe tine la povesti !!!
" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "
Bimilit spune:
salutareeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
OLIM,bine ai reveit.iti doresca o nastere usoara,un bb sanatos,papcios si necolicos.sa ne dai de stire cand mergi sa nasti ca sa-ti facem galerie.
ioana, te anunt eu cum sta treaba cu plecatu la oti.vin si te iau , stai linistita.amu-s in cautare de TIR
.
oti, baga niste poze cu biscuitii ca sa ne inciti.
mihaela abia astept sa ne spui procedeul de fabricare a nustarului.
claudia, sa ai o sarcina usoara .sper ca o sa mai intri pe la noi .ce zice rebeca de bb2?
adriana , sa ne dai vesi de la capitala.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
adriana si fetele cu cine le-ai lasat?
cami , pe unde umbli? hai baga 2-3 randuri .sau ne faci o surpriza
si vi cu colinda in ro?
va tzuc si mai vin.......
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Buna fete cucuiete!!!! ![]()
Ioana deci problema cu transportul e rezolvata! 
Va astept cu biscuiti si mai vad eu cu ce.
Cine se mai inscrie? Giulia pe unde esti? ![]()
la toate fetele!!!! Claudia, sarcina usoara!!!!
olim spune:
eu ma inscriu la biscuiti, ca am vreo 2-3 saptamani ca as manca orice dulce, si zahar cu lingura daca trebe
cred ca o fii alex ca sotu, ca mie nu imi place dulcele.In vara am ajuns sa manac lebenita si nectarine, eu care nici nu le gust de obicei![]()
Claudia, sa ai o sarcina usoara
va pup pe toate si va doresc o zi faina

+38 si Alexandru Marius
silvana_salajan spune:
Portie dubla pentru Olim!!!!
Eu ador cafeaua, insa pe perioada sarcinii pana si sunetul cu care iese din preso imi facea greata. Sa nu mai vorbim de miros!!! Asa e in sarcina, toate sunt pe dos.. Si as fi mancat in nestire nisip....
Noroc ca m-am putut abtine pana in final, ca de nu....![]()
![]()
olim spune:
multumim pentru portia dubla de biscuiti![]()

mie nu imi vine sa manac nisip, eu manac faina alba cu lingura, vreo 3-4 pe zi.Si asta de vreo 3 saptamani, si imi trebe de nu mai pot
, sigur e o lipsa de ceva la mine, ca altfel nu imi explic
Sper sa imi treaca dupa ce nasc.
+38 si Alexandru Marius
dianaiulie2009 spune:
Bianca , fetele au ramas cu Laura , dar , tot atunci vine cate ceva cand nu te astepti , tatal ei a venit in urgenta , am inteles ca are probleme cu inima si ca i s-a facut rau ... noi ajungem numai luni seara acasa , poate va merge soacra mea sa stea luni cu fetele ... o sa vad maine care e treaba ... asta e viata , ce poti face !!!
Va doresc noapte buna !!!
mihaela_s spune:
Saluti!
Pana la urma azi n-am mai facut mustar, asa ca nu va pot spune procedeul. In schimb am invatat cum se fac coronitele acelea care se pun pe usi, aici e un obicei bine inradacinat, toata lumea isi pune coronita pe usa. Am facut vreo 5 coronite si apoi am ornat vreo 3, iar Ovi a facut 4 coronite si m-a ajutat sa le ornez pe cele 3. Foarte interesant, totul e facut din plante, nu stiu ce fel de plante lungi, ca niste ferigi uscate din care am confectionat coronitele, apoi le-am ornat cu verdeata-crengute mici de pin, ceva fel de bradut cu ace mici mic de tot dar foarte stufos si intepator
, iedera cu frunze mari si cate o funda rosie pe care le-am confectionat din panglica. Diana a facut inimioare de turta dulce. A fost tare frumos, parintii toti au fost draguti cu noi, majoritatea s-au prezentat, am cunoscut mamicile fetelor care tot au venit pe la noi, am mai povestit cu cate una, mi-au laudat munca, ce mai...m-am simtit bine de tot. Silvia s-a alergat cu fratiorul unei colege de-a Dianei, care e in cl.I si a mancat aluat de turta dulce
. N-am avut grija ei. Am primit si cate un hot dog de mancare, facut de copii...asta a fost contra-cost
, tot pentru bugetul clasei.
Mustarul era aproape gata cand am ajuns, lucrau deja intens la el, asa ca nu ne-am mai bagat. Poate data viitoare...
ioana, mersi mult. Si fotografiile tale sunt frumoase, mai intru si eu sa le admir, sa stii!
adriana, cum e Bucurestiul? Ce ai facut azi? Cumparaturi, plimbare? Hai spune-ne cate ceva...
va pup, somn usor!
Mihaela si fetele mele
Hobby