Condica salajencelor [35]

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

' neatza de la capitala !!!
Eu am dormit vreo 3 ore numai azi-noapte , m-am culcat dupa ora 23 , m-am trezit la ora 3.30 , am plecat spre Cluj la ora 4 , la 5.30 eram in aeroport , la 6.45 am zburat spre Bucuresti , iar la ora 7.35 eram deja pe aeroportul henri Coanda .... am avut asa un sentiment de placut , a fost prima data in viata mea cand am zburat .... e o senzatie ... nu stiu cum sa descriu in cuvinte ... nu bine ne-am asezat in scaune , ne-au servit cu sandwich-uri,apa,sucuri , cand deja anuntau ca aterizam .... mno .... e ceva extraordinar ... cel putin pentru mine asa a fost ....

Ioana iti soun eu mai multe despre intalnire .... am stabilit ca saptamana viitoare , sambata mai exact , sa ne intalnim . Otilia a fost dragutza , ca de pbicei , ne-a invitat la ea acasa , acum ramane sa stabilim cine vine la intalnire . Daca doresti , ma ofer eu sa te duc cu masina la intalnire , oricum cred ca voi merge doar eu , eventual o duc si pe Andreea ca sa aiba si Andrei cu cine sa se "intretina" .... daca e si oti de acord !!! Dar mai vorbim pana in week-ul viitor !

Olim iti doresc sa nasti in pace , fara greutati , sa fiti aman2 sanatosi si asteptam pozici !!! Pana va fi sorocul te mai asteptam la cafelutza cu noi !

Mihaela , mersi ! Nu am mai reusit sa intru ieri pe forum . dar din cate ai citit , de abia azidimi am plecat spre Bucuresti ! Oricum , mersi de rrari , trebuie sa recunosc ca ama vut niscaiva emotii !!!

Pup restul fetelor ... incerc sa mai intru si mai tarziu !!!

" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "

Mergi la inceput

Am uitat sa o felicit pe Claudia pentru sarcina !
Doamne ajuta sa duci pana la termen cu bine !!!

Te asteptam si pe tine la povesti !!!

" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutareeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

OLIM,bine ai reveit.iti doresca o nastere usoara,un bb sanatos,papcios si necolicos.sa ne dai de stire cand mergi sa nasti ca sa-ti facem galerie.

ioana, te anunt eu cum sta treaba cu plecatu la oti.vin si te iau , stai linistita.amu-s in cautare de TIR.

oti, baga niste poze cu biscuitii ca sa ne inciti.

mihaela abia astept sa ne spui procedeul de fabricare a nustarului.

claudia, sa ai o sarcina usoara .sper ca o sa mai intri pe la noi .ce zice rebeca de bb2?
adriana , sa ne dai vesi de la capitala.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

adriana si fetele cu cine le-ai lasat?

cami , pe unde umbli? hai baga 2-3 randuri .sau ne faci o surpriza si vi cu colinda in ro?

va tzuc si mai vin.......

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fete cucuiete!!!! Ioana deci problema cu transportul e rezolvata! Va astept cu biscuiti si mai vad eu cu ce. Cine se mai inscrie? Giulia pe unde esti? la toate fetele!!!! Claudia, sarcina usoara!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

eu ma inscriu la biscuiti, ca am vreo 2-3 saptamani ca as manca orice dulce, si zahar cu lingura daca trebe
cred ca o fii alex ca sotu, ca mie nu imi place dulcele.In vara am ajuns sa manac lebenita si nectarine, eu care nici nu le gust de obicei
Claudia, sa ai o sarcina usoara
va pup pe toate si va doresc o zi faina

+38 si Alexandru Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Portie dubla pentru Olim!!!! Eu ador cafeaua, insa pe perioada sarcinii pana si sunetul cu care iese din preso imi facea greata. Sa nu mai vorbim de miros!!! Asa e in sarcina, toate sunt pe dos.. Si as fi mancat in nestire nisip.... Noroc ca m-am putut abtine pana in final, ca de nu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

multumim pentru portia dubla de biscuiti
mie nu imi vine sa manac nisip, eu manac faina alba cu lingura, vreo 3-4 pe zi.Si asta de vreo 3 saptamani, si imi trebe de nu mai pot, sigur e o lipsa de ceva la mine, ca altfel nu imi explicSper sa imi treaca dupa ce nasc.

+38 si Alexandru Marius

Mergi la inceput

Bianca , fetele au ramas cu Laura , dar , tot atunci vine cate ceva cand nu te astepti , tatal ei a venit in urgenta , am inteles ca are probleme cu inima si ca i s-a facut rau ... noi ajungem numai luni seara acasa , poate va merge soacra mea sa stea luni cu fetele ... o sa vad maine care e treaba ... asta e viata , ce poti face !!!

Va doresc noapte buna !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Saluti!
Pana la urma azi n-am mai facut mustar, asa ca nu va pot spune procedeul. In schimb am invatat cum se fac coronitele acelea care se pun pe usi, aici e un obicei bine inradacinat, toata lumea isi pune coronita pe usa. Am facut vreo 5 coronite si apoi am ornat vreo 3, iar Ovi a facut 4 coronite si m-a ajutat sa le ornez pe cele 3. Foarte interesant, totul e facut din plante, nu stiu ce fel de plante lungi, ca niste ferigi uscate din care am confectionat coronitele, apoi le-am ornat cu verdeata-crengute mici de pin, ceva fel de bradut cu ace mici mic de tot dar foarte stufos si intepator , iedera cu frunze mari si cate o funda rosie pe care le-am confectionat din panglica. Diana a facut inimioare de turta dulce. A fost tare frumos, parintii toti au fost draguti cu noi, majoritatea s-au prezentat, am cunoscut mamicile fetelor care tot au venit pe la noi, am mai povestit cu cate una, mi-au laudat munca, ce mai...m-am simtit bine de tot. Silvia s-a alergat cu fratiorul unei colege de-a Dianei, care e in cl.I si a mancat aluat de turta dulce . N-am avut grija ei. Am primit si cate un hot dog de mancare, facut de copii...asta a fost contra-cost, tot pentru bugetul clasei.
Mustarul era aproape gata cand am ajuns, lucrau deja intens la el, asa ca nu ne-am mai bagat. Poate data viitoare...

ioana, mersi mult. Si fotografiile tale sunt frumoase, mai intru si eu sa le admir, sa stii!

adriana, cum e Bucurestiul? Ce ai facut azi? Cumparaturi, plimbare? Hai spune-ne cate ceva...

va pup, somn usor!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput