Condica salajencelor [35]
Raspunsuri - Pagina 5
silvana_salajan spune:
Ole, ola! Ma apuca bucatareala! 
Ca tot voiam sa ma apuc de scris poezii!!!Soo, ramane stabilit sambata viitoare la mine!!!! Iupi, iupi!!!Nu ma faceti sa fac biscuitii degeaba! ![]()
![]()
![]()
Cine se mai inscrie?
www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate
mihaela_s spune:
Saluti!
giulia draga, multa sanatate si tie si mamei, am inteles ca si tu ai ceva probleme...
adriana, cu cea mai mare placere, trimit si pe mai departe. La mai primesc si eu, le mai gasesc pe forum si le " adu mai departe"...
bia draga, de cand am venit aici, n-am vazut nici o Dacie
Au astia masini mai vechi, poate ca una din ele seamana...
Si uite-o pe Iby! asa-i zicem noi dragei noastre masinute. Sta acasa de 3 zile ca a nins. Apoi s-a stricat ventilatorul si se abureste geamul, asa ca Ovi i-a dat o pauza pana o duce la reparat.
otilia, eu impart portia mea echitabil intre restul fetelor care merg, ok? ![]()
Noa, mai vin sa "gust" din biscuiti!
Mihaela si fetele mele
Hobby
silvana_salajan spune:
Fetelor s-a terminat concursul, s-au castigat banii!!!Auzi Miha, ata dentara era raspunsul!!! Ha, ha. Am facut biscuitii. De post de data asta. Buni, buni.
mihaela_s spune:
Otilia, am vazut ca era ata dentara! Mama, numa' la asta nu m-am gandit, desi ai vazut, ceva cu un capac care se deschide si se inchide am intuit si eu, dar nu stiam ce e sunetul dintre ele...stiam ca nu e de la medicamente, dar nu am stiut ce altceva si de asta am raspuns asa.
Pofta buna la biscuiti!
bia, ca am uitat sa-ti raspund...socrul e bine, il ingrijeste d-na care ma ajuta pe mine la curatenie, merge de 2 ori pe saptamana la el si ii face mancare, ii spala vasele, hainele, face curat...iar noi trimitem banii :)). Nu stiu cat e de multumit, dar ingrijit sigur este, pentru ca doamna e foarte meticuloasa si ingrijita, e maniaca cu curatenia si cred ca si gateste bine. Ea a fost atat de fericita ca ramane sa-l ingrijeasca...nu-si gasise altceva de lucru si era cam suparata, pana socrul meu a zis clar ca nu vine cu noi.
In vara sigur ca venim in Ro, o data ca trebuie sa vindem apartamentul daca va fi OK cu ramasul aici, apoi si sa ne vedem cu mama si cu matusa, cu nasii de la Cluj...si cu voi!
giulia, cum mai e mama ta?
Ioana, nu ne mai vizitezi?
Cami, tot cu munca de dimineata pana seara?
Diana a inceput repetitiile pentru Sfanta Lucia, e o sarbatoare mare aici, in data de 13 Decembrie si copii canta cntecele. Fetele sunt imbracate cu niste rochii lungi albe(azi i-am cumparat Dianei si noi una), legate la mijloc cu un cordon rosu si fetita care are rolul Sfintei Lucia poarta o coronita cu lumanari pe cap. E un fel de sarbatoare a luminii, o celebrare a solstitiului de iarna, cand soarele se intoarce si ziua incepe sa se mareasca. Noa, atat am aflat eu, o sa mergem la serbare si am sa va spun atunci mai multe.
Mihaela si fetele mele
Hobby
silvana_salajan spune:
Miha ce fain... sa ne povestesti cum a fost la serbare.Fetelor dormiti deja?
Noapte buuna.............
mihaela_s spune:
io inca nu...ca e mai tanara vremea pe aici...
Am culcat fetele si mai stau putin la computer...
Tocmai ne-a sunat tatal fetitei cu care se intelege Diana cel mai bine de aici de la viitoarea ei scoala, sa ne spuna ca se face o activitate colectiva cu copiii si parintii timp de 2 sambete-asta si viitoarea, in care se pregatesc-am sa va spun cum i-a zis el lui Ovi-mustar, clatite uriase si turta dulce-iar acum sambata se va face mustar. Cum, nu ma intrebati, am sa aflu sambata
. Noi trebuie doar sa ne prezentam cu copila si cu 3-4 borcane ca sa avem in ce pune mustarul. Toate astea se vor vinde la standul scolii sau al clasei, n-am inteles foarte bine, la Targul de Craciun din 2 Decembrie, in Piata Mare a orasului. Sambata viitoare se vor face turtele dulci si clatitele uriase. Sunt foarte curioasa de toate cele, mi se pare o actiune interesanta. Banii stransi sunt pentru copii, vor merge in primavara intr-o excursie. La Targul de Toamna, care a fost la inceput de octombrie, au avut iar stand, insa nu stiu ce au vandut. Atunci au strans niste bani frumusei si de asta vor acum sa continue. Ok, am sa va dau mai multe amanunte sambata, dupa ce vin de la facut mustar
.
Pupi si de la mine, noapte buna!
Mihaela si fetele mele
Hobby
dianaiulie2009 spune:
Cafelutza e servita !!!
Va astept cu biscuiti de-ai Otiliei de Post , ca tot e vineri azi !!!
Mihaela chiar is si yo curioasa cum va fi intalnirea si in ce consta prepararea mustarului .... bineinteles , asteptam poze , ca de obicei ...
Mai vin !!!
" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "
mihaela_s spune:
Heeeeelloooooo....se aude pana in Salaj????![]()
adriana, drum bun, desi cred ca ai plecat deja.
Din pacate, poze de la operatiunea "mustarul" nu voi avea, nu vreau sa fac pe paparazzi acolo, mai ales ca nu-i cunosc pe parinti...
otilia, azi ce faci? Mai prajituresti ceva?
Eu azi am facut lasagna dupa reteta de pe culinar, a "sefei" de acolo, a iesit un deliciu! Am gasit si foi proaspete de lasagna aici in magazin, bulion cu busuioc si cascaval mozzarela si de pizza...foarte bune combinatii! Site-ul ala e minunat!
Bia? pe unde umbli?
O seara minunata va doresc!
ps. la noi e intuneric deja, daca va surprinde urarea ![]()
Mihaela si fetele mele
Hobby
silvana_salajan spune:
Buna fetelor! Sigur ca se aude. insa eu abia am intrat in casa. de la 7 fara 10 de dimi.
Sunt asa de obo....La 14 am iesit de la scoala si am mers la Zalau cu sora mea si o prietena la sopingareala... M-am intalnit cu Ioana in Kaufland. Era cu Luca, se dadeau pe jucariile alea la intare. Am vb cu ea de intalneala, vezi Bia ca i-am zis sa ia leg cu tine.
Am cheltuit azi o gramada de bani si tot nu mi-am luat ce am vrut. Nu gasesc nicaieri fulgi de migdale. Si mi-e o ciuda... Intr-un singur loc nu am cautat nici in Simleu: la plafar. Azi m-a lovit asa ca un flash si abia astept pana luni sa merg sa vad. Acolo au tot felul de fulgi, poate, poate...Si apropo de decoratiile de Craciun, in K sunt de toata jena... Aici la noi s-a deschis un magazin cu astfel de chestii, dar faine, faine merita sa le vedeti. Sunt superbe!!! Eu mi-am luat cu 6 lei decoratii de pom facute din paie. Ingerasi, stelute, braduti.... Si sunt tot felul de alte decoratii dar superfaine ni kitch-uri ca in K....Va
si mai vin. A, daca am ajuns Vlad o vrut clatite. Si i-am facut aluatul asa ca acum coace pe ele.... ![]()
diplodocus spune:
Daaa...cum aud de intilneala, cum apar si eu...
Nu stiu prea multe detalii, dar o sa aflu
sunt sigura
Vine si Mihaela ?:)
Pe mien ma doare gitul de numaaaaaa
Luca e mucos si tuseste en gros...
Mno, va dati seama ce chef de viata :(
Aaaaa..poate voi stiti...sau nu...
Claudia mai asteapta un bb (Claudia cu Rebeca, nu Sandana :)
De OLIM ce se mai aude,,,a venit bb?
Diana-Laura a mai intrat la povesti aici?
Va pup, vin miine sa vad ce mai faceti...