Condica salajencelor [35]
Raspunsuri - Pagina 3
silvana_salajan spune:
Miha, spune-mi cum se manifesta concursu' asta. Vad ca te-au ales sa raspunzi. iti vine PM?
silvana_salajan spune:
quote:
waw,oti ce matinala esti.am visat cu tine .se facea ca ne cafengeam printre torturi si prajituri.

Io ca toanta intotdeauna incep sa citesc de la coada spre cap. Si uite peste ce am dat.

Deci pentru ca previziunea Biancai sa se adevereasca, va invit pe toate sambata viitoare la mine, sa ne cafelim printre prajituri si torturi.
pt toate fetele!
silvana_salajan spune:
quote:Mai gasii ceva...
Otilia, da' tu ti-ai scurtat ziua de marti? Si te-ai apucat de biscuiti? Nu ai stare....
si va doresc o seara linistita.Ps: Miha, supe pozele! Ca de obicei.
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by silvana_salajan
Miha, spune-mi cum se manifesta concursu' asta. Vad ca te-au ales sa raspunzi. iti vine PM?
Nu, la un moment dat iti apare pe pagina pe care o deschizi pe DC. Si ai o rubrica unde sa scrii raspunsul. Ai vazut, eu deja am fost de 2 ori, dar sa ma pici cu ceara daca stiu! Sa ne vezi cum stateam calare pe computere si ascultam...cu totii! Dar degeaba...
Wow, da ce te-ai mai tortulit! Bravo! Eu n-as fi in stare sa am atata rabdare, sincer...de felicit!
Ce rau imi pare ca nu poci veni sa vad si eu casutza ta si sa gust din biscuiti...ce sa mai spun de povesti...

Eu incerc sa lucrez la Hobby in fiecare zi, am multe poze de postat, numai timp si inspiratie sa am!
Va pup, somn usor!
Mihaela si fetele mele
Hobby
silvana_salajan spune:
BIA, UNDE ESTI? Iar fac monologul? Si azi m-am vopsit neagra... Nici macar blonda nu's....
silvana_salajan spune:
quote:Si mie....
Ce rau imi pare ca nu poci veni sa vad si eu casutza ta si sa gust din biscuiti...ce sa mai spun de povesti...
mihaela_s spune:
cred ca ai plecat deja...io m-am mai invartit pe alte site-uri...
Las' ca vin la vara si atunci musai sa va vad!
Bia numa' se uita de dupa canapele ![]()
Mihaela si fetele mele
Hobby
Bimilit spune:
iote ca aparui.
mai sunteti?
bey, oti io as veni sapt viitoare la tine sa ne cafengim , da ma tem ca ma supui la tortUri
.
giulia, inca nu ne-am mutat ca mai avem de lucru in casutza.io sper ca in primavara..........
mihaela ,deci la vara ne "calcati"?ioi, ca am emotzii .hai ca nu mai e asa mult.ce-ti face socru?cum se descurca?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
o ca uitai sa va spun.am 2 catelusi bestiali.sunt baietei:Codru si Negrutz[care-i alb ca spuma laptelui]mor de dragul lor.abia astept sa ma mut la casa sa-i pot avea sub "priviri".
deci fac monologul blonei? mno, bine lasa ca ma fac si io bruneta.
oti poate daca ma brunetesc devin si gospodina
? ce zici se ia de la vopsea?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi