Mamici de iulie-august 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
Aalina spune:
Dorian e pe 4 mai 2003. Eu am D.N 2.11.1973
Buna treaba mada. Mama ce multe suntem :)) La cat mai multe si cu sarcini cat mai usoare!!
Roxana bun venit.
Dorian
prunca...pruncul
MissJJ spune:
Bujo esti pe listutza. 
Aalina ms
ma duc acuma sa modific si la tine. Ma bucur ca iti place.
Restul fetelor pareri, opinii, critici ceva?
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
MissJJ spune:
Aalina deci luna asta a fost ziua ta. La Multi Ani sa fii fericita si sa ai sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si papacios!

Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
monalac spune:
MADA,trece si data de nastere a lui cris,3 ianuarie 2005.si faptul ca eu merg la dr pacu,spitalul pantelimon.
pe mine azi ma cam doare burta,in plus si aseara si azi dimineata ,dupa ce am urinat,am gasit pe hartia igienica cate un cheag de sange,de dimensiunea unui cm.maine voi merge iar la dr,probabil imi va face iar eco.nu stiu daca v am spus dar luni cand mi a facut eco nu mi a mai facut transvaginal,ci eco abdominal si bebe s a vazut perfect.inca mai am greturi,dar suportabile.azi mi am schimbat progr de la dr iosup,am pus o mai devreme ,cand voi avea 12 saptamani.nu de alta,dar daca doamne fereste nu e in regula,macar sa aflu mai devreme...
ANKA LAURA,prima eco morfologica ar tb facuta la 12 saptamani,atunci se masoara pliul nucal,care releva un eventual sindrom dawn,doamne fereste.
IRDA,SILVYUTA,LOUANA ME,CE MAI FACETI?DANA,TU?
AALINUSCHA,tu n ai mai dat de mult niciun semn de viata,sper sa fii bine.
NATI,KLA,VOI CE MAI FACETI?
MARYANNE,tu ce hotarare ai luat pana la urma?
Mami de
Cris
Poze Cris
violeta69 spune:
Mada,e f bine cum ai scris...
doar ca la fi-meu cred ca i s-ar potrivi mai bine un moticiclist decat un BB ![]()
DN a lui Mihnea este 08.06.2000!
multumesc,
pup toate fetele 

si-mi cer scuze ca luna asta o sa scriu mai putin pt ca tb sa termin un proiect si nu mai am timp!
Vio
7+
mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
boticelina spune:
Buna ziua fetelor! Ne primiti si pe noi?
Am aflat cu mare bucurie acum o saptamana ca suntem doi/doua
Datele pentru listutza sunt:
DN: 04.03.1976
UM: 12.10.2007
DPN: 15.07.2008
V-am citi cu emotie in ultimele doua saptamani inca de cand a inceput sa infloreasca banuiala si ma bucur tare mult ca ma pot alatura voua.
Monica
5+
pisici si floricele
"If you are unware of your choices, then you have none"
Alina Maria spune:
Buna fetelor , speram sa fii gasit si pt. mine un raspuns in privinta antibioticelor pe care le iau . Nu-i nimic poate nu ati vazut . I-au amoxicilina 500 pch de 3 ori pe zi timp de 7 zile . Mie imi pare rau sa iau medicamente in timpul sarcinii dar cica au gasit totusi o infactie in urina .
Voi ce stiti despre asta ? care ati mai luat ?
Fata mea e nascuta pe 17 ian. 2005 .
Mona succes in continuare ai dreptate ce o fi o fi doar nu o sa stai asa stresata toata sarcina . Multa putere si rabdare iti doresc . Citi dincolo de Cris , ce sensibil e dragul de el .
Mandy nu e asa daca ma fac ca plang imi da doar un pupic .
Alina
7+ si
Mandy Stephanie 2,10 ani
MissJJ spune:
Ok fetelor facut modificari, iar, deja tre sa verific de doua ori sa vad pe ce id is de cat tot am modificat azi in lista.
Mona trecut la listutza, Violeta la fel. Spor la proiect.
Mona sper sa fie ok ma bucur ca ai vazut bebe la eco. Stai si te odihneste cat poti.
The_Andreea esti si tu pe listutza. 
Monica bine ai venit
, fug sa te trec si pe tine. Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios.
Fetele care nu sunteti pe lista sau la care am gresit sau care mai aveti date please trageti-ma de manecutza. Ca eu ma chinui sa fie toti acolo da na uit si eu cate una alta.
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
MissJJ spune:
Alina Maria stiu ca fetele de la fosta odisee au mai luat amoxicilina ca aveau nu stiu ce infectii sau pb. Acuma daca doctorul ti-a prescris cred ca e ok, stiu ca sunt multe antibiotice permise in sarcina nu stiu care sunt insa, totusi pe net am cautat prospectul de la amoxicilina si acolo scrie ca nu se recomanda in prim trim de sarcina, asa am citit eu, acuma nu vreau sa te sperii sau ceva daca el ti-a dat inseamnaa ca e ok plus ca mai sunt fete care au luat si bebeii au fost ok. Pupici si multa sanatate si sa fie totul ok.
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Aalina spune:
Alina Maria eu nu stiu ce sa iti spun pentru ca nu am luat medicamente. De aia nu mi-am dat cu pararea. Sper doar din tot sufletul sa fie bine.
Boticelina bine ai venit.
violeta69 bafta la proiect.
monalac sa fii bine!
mada multam de urari
Azi trebuie sa fac ceva suplimentare la lucru si am un elan...Plus ca de azi dimineata bag una alta si acum tot imi e foame si mai e mult pana ajung acasa.
Pup
Dorian
prunca...pruncul