Mamici de iulie-august 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Bubuleana intepaturi simt si eu atunci cand sunt foarte obosita. Daca ma odihnesc cedeaza.

Dorian
prunca...pruncul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Si eu simt niste intepaturi, mai mult cand sunt obosita. De fapt la mine par ca niste puncte fierbinti locale.
Fetelor eu nu prea am greturi dar sunt foarte sensibila la mirosuri. Adik le simt oricat de slabe ar fi. Plus ca aseara a facut mama friptura de pui si mirosea in toata casa si mi s-a aplecat. Park nu puteam sa respir de atata miros de friptura.

bujo 5+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

deea, alina, bujo: multumesc
m-am mai linistit, asa e sunt foarte obosita si foarte stresata si sub presiune
dar de ce sa nu se intareasca burtik? pt ca la mine s-a intarit putin...asa cred...

bubuleana
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

bubuleana nu cumva la pipait simti uterul? Poate aia e si nu burtica intarita. Lasa presiunea si stresul la o parte ca nu fac bine. Iti zic din experienta. La mine a functionat incercarea de autosugestie, gandirea pozitiva si analiza oricarei situatii din care sa trag concluzia ca nimic nu e mai important acum decat sa fie bb bine.
Pup

Dorian
prunca...pruncul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Eu sunt mai odihnita dim asta s-a trezit fata o sg data la 12 pt laptic si apoi a dormit pana la 6 jumate. Wow ce record.
Bubuleana si eu simt intepaturi in partea stg cand fac mai mult efort si mai simt muschii ca si cand as avea febra musculara in partea de jos a burticii, dar eu stiu ca atata timp cat nu e durerea insuportabila si nu sangerezi nu e nimic grav. E de la efort. Burtica se mai intareste cand esti f f obosita sau ai facut efort prea mare de obicei asta se intampla cand e burtica mai mare dar eu am mai patit si acuma imp e daca simti sa iei o pauza te odihnesti si astepti sa treaca. Vb Alinei trebuie sa iti repeti mereu ca bb e cel mai imp si sa constientizezi cand prea mult este prea mult. Decat Doamne Fereste sa se intample vreo nenorocire mai bine mai iei o pauza.
Restul de fete pe unde umblati?
Mona cum te mai simti?
Ce vreti sa facem pana la urma punem la lista si numele copilutilor care ii avem deja?

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna burtici si mamici!

Ma bucur ca deja sunteti asa de multe si fericite de noua conditie de graviduta. Sper sa avem impreuna o odisee extraordinara si sa auzim numai lucruri de bine.

Sunt deja mamica si de o saptamana am aflat ca Daria, fetita mea de 1 an si 2 luni, va avea undeva in iunie un fratior sau o surioara. asa ca sper sa ma primiti in clubul vostru, chiar daca sunt mai lenesa la scris.

Deci, despre mine: UM: 20.09.2007, DNP: 26.06.2008. Mai o avem si pe Dariuta, minunea mea care s-a nascut pe 06.09.2006. Mada, mi-ar placea in listuta sa fie trecuti si copiii pe care ii avem deja. Nu de alta, dar toate ne mandrim cu ei. Se pare ca Daria si fetita ta s-au nascut cam in acelasi timp.

Ziceau fetele de dureri de cap. Si eu le-am experimentat. in plus sunt foarte obosita si greturile ma incearca (deocamdata nu la fel de tare ca la prima sarcina, cand vomam si pe nas). Zicea cineva de mirosuri, si eui nu-mi mai suport parfumul care pana acum ea preferatul meu. In plus, lenorul de la prima sarcina a intrat in dizgratie. Si, Doamne fereste de un shopping la hipermarket! Daca nu e toaleta aproape, tr sa-mi iau multe pungi dupa mine....

De azi am inceput sa iau Elevit. Stiu ca sarcina trecuta m-a ajutat foarte mult, mi-au trecut starile de oboseala. Voi luati? Sau acid folic?

Vicky, ai dat un site link in care se vorbea despre Dr Iosup si tutunaru. Eu la Iosup am facut eco 4D cand am fost insarcinata prima oara si mi s-a parut super oik. mai ales ca glumea cu noi si ne raspundea la toate intrebarile. dar acum nu mai vreau sa merg la el. o prietena buna, monitorizata tot de el la eco, a nascut un prunc care n-a rezistat decat o saptamana, fiind nascut la 28 sapt, cu o intarziere de 2 sapt in dezv. iar Iosup nu a sesizat nici cea mai mica probl. ulterior, prietena mea a aflat ca era o probl care se putea detecta si care putea fi tratata. asa incat increderea mea in competentele lui a scazut. Nu spun ca altii sunt mai breji, habar n-am.

va pup, sa aveti o sarcina usoara si sa ne auzim cu bine

Roxana, +6sapt & Cocutzel Daria Elena (06.09.06)

http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos

Roxana & cocutzel Daria

Mergi la inceput

Roxana bine ai venit. Fetita mea e nascuta pe 21 august 2006 deci e putin mai mare ca Dariutza ta.
Pai atunci toate fetele care aveti inca un copilas scrieti aici numele si data nasterii la fiecare sa trecem la listutza. Am sa fac un test sa vedem cum iese sa ziceti daca va place, ok?Si eu cu mirosurile la prima sarcina am fost exact ca tine Roxana in supermarlet muream atatea mirosuri ieseam rapid la aer curat ca sa nu dau la rate prin magazin.
Acuma is sensibila la mirosuri dar nu asa rau ca prima oara tot nu pto sa fac nimic in bucatarie uneori nici ce aduce Flo sau ce comandam nu suport mirosul da na tre sa pap ceva. Sper sa nu devina iar mai rau momentan e destul de suportabil.

Mergi la inceput

Roxana bine ai venit. si eu sunt nascuta pe 06.09. Sarbatorim impreuna

bujo 5+
album de nunta

Mergi la inceput

Fetelor am facut niste modificari la lista. Vedeti daca va place si ce nu e bun ziceti si repar. Am scapa de spatiile dintre numele noastre ca o sa ne adunam mai multe si se face lista si mai lunga, daca vi se pare ca e prea ingramadit ziceti si bag spatii din nou. Am pus si nume de bebeii cativa din cate am mai vazut la semnaturi. Restul dati-mi va rog numele complete si datile de nastere si trec acolo, am pus rosu la fetite si albastru la baieteii. Deci astept sugestii si critici!
PS La unele fete lipsesc datele de nastere daca vreti sa le dati sa le scriu acolo va rog frumos. Multumesc!

Mergi la inceput

UM 11.10.2007, DPN 17.07.2008, DN 06.09.1981

bujo 5+
album de nunta

Mergi la inceput