Mamici de iulie-august 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 20
vias spune:
TextText
Buna Irinuca..si eu sunt noua
..bine ai venit!
eu in mesajul anterior nu am scris, dar scriu acum:
DN:21.09.1980
DPN:18.07.2008
Camy
5+
tuchi123 spune:
FELICITARI IRINUCA!
Ai 6 sapt. si nu spui nimic de atata vreme? Mult noroc in continuare cu sarcina si ai grija de tine si de bb. tau; daca n-ai facut-o pana acum, mergi la un medic sa vezi cum sta treaba sa fie totul in regula.Ai motiv sa
(glumesc, nu ai voie)
tuchi123 spune:
CAMI PUS, bine ai venit printre noi toate viitoare mamici cu burtici

-cat mai multe sa dea Dumnezeu! sa ai grija de tine si de bb. si sa auzim de bine.
Tuchi123
6+1 zi
MissJJ spune:
Buna fetele!
Am citit din urma dar nu reusesc acuma sa raspund la fiecare ca sunt cam pe fuga. Am deschis capitol nou dar asteptam sa fie moderat asa ca pana e moderat mai scriem aici. Capitol nou aici. 
Am modificat si in listutza.
Ankalaura fetita e pe lista si am modificat si numele la spital.
Ralu79, Irinuca_81 si Camy_pus sunteti pe listutza. Bine ati venit va urez sarcina usoara si bebe sanatos si papacios!

Noi ieri am fost de dim la shopping sa mai luam cate ceva pt plecat acasa haine la fata ca deja trecem la cele de 18-24 luni si pt mine ceva sa ma imbrac pt petrecere ca nu prea ma mai incap hainele, la a doua sarcina parca e mai mare burta
, si oricum nu aveam nimic pulovar mai grosutz ceva sa imi tina cald. Apoi am venit acasa am ambalat cadoul si fuga la petrecere ca intarziam aseara ama juns tarziu a fost frumos fata s-a distrat alerga pe acolo in legea ei mai era un baietel de varsta ei da ea nu prea l-a bagat in seama era busy cu ale ei eu am fost destul de ok am reusit sa pap cate ceva.
Gata tre sa fug ca mnergem sa cautam body-uri la fata ca nu mai are si nu am gasit ieri unde am fost revin mai pe seara. Pupici la toate!
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
vias spune:
..multumesc mult dragalaselor..m-am vazut in lista...si abia astept sa-i arat si sotului meu cand se intoarce...(e plecat in Franta in interes de serviciu)...
...sa vada ce frumosi suntem pe lista..
...acum va las...trebuie sa merg sa pap....dar revin..![]()
pustai