Mamici de iulie-august 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 19
Ralu79 spune:
Monalac- mie doctorul mi-a spus sa iau acid folic pana in saptamana a 13-a si am mai citit pe net ca atat ar fi suficient (apoi urmeaza probabil alte pastile).
Pupici la toate si la cat mai putine gretzuri
bubuleana spune:
anaxena: daca stai bine cu "punguta" am auzit ca la Euroclinic e super! Dar te si costa...O prietena tocmai a nascut saptamana asta acolo si am fost la ea in vizita. Inainte de nastere au stat 2 luni in dubii daca sa nasca sau nu la Euroclinic, certuri cu sotul ca e prea scump, ca inainte femeile nasteau pe camp
dar pana la urma s-au hotarat si acum cand am fost la ei cred ca ne-au zis de 10 ori cat de buna a fost alegerea si ca a meritat fiecare banut. Acum au o amintire foarte frumoasa despre nastere... nu stiu ce sa zic: conteaza confortul fizic si psihic mai ales daca esti si la prima nastere, conteaza foarte mult si doctorul...
mona: merci
ce ma bucur ca ti-au trecut sangerarile!!!
Eu nu m-am omorat niciodata dupa dulciuri si se pare ca nici acum nu imi fac pofta, ceea ce ma bucura ca asta imi mai lipsea, si-asa sunt
daca mancam si dulciuri cred ca eram asa: 
![]()
tuchi: poate e prea devreme sa ai semne de-astea sau poate n-o sa ai deloc iar bebe e bine merci. Fiecare sarcina e diferita si fiecare organism reactioneaza diferit la sarcina! 
ache: multumim 
bubuleana
5+
ankalaura spune:
Salutare
Am mai tot citit, dar nu gasesc mare lucru despre povestea asta cu temperatura. Atata am gasit si eu, ca in primele luni temperatura e putin ridicata - nu zice nimeni insa ce valori pot aparea, sau de unde trebuie sa incepi sa te ingrijorezi.
Daca ziceti acuma ca si unele dintre voi stati pe la 37, ma mai linistesc...
Acum am gasit alta bazaconie. Cica semnalmentele astea care uneori pot semana cu o viroza pot fi semn de citomegalovirus! Mai, mai bine sa nu citesti!
Azi citeam si in carnetul de gravidoasa pe care l-am primit. Voi ati citit? Nu il cititi, zau! Bai nene, trebuiau sa faca doua feluri de carnete! Unul pentru mamici normale si unul pentru homeleshi. Sau, habar n-am cum dar chiar ti se ridica parul in cap.
De ex, cica daca ai mai avut copii. Tre' s amentionezi acolo sexul si greutatea la nastere - lungimea nu. Dar in tabel sunt vreo 15 casute, care mai de care - redau, in ordine:
Capitolul se cheama "date despre nasteri anterioare"
- data 9luna/an)
- terminare precoce a sarcinii - avort spontan / avort provocat / sarcina ectoptica
- VG (sapt) - cica VG - varsta gestationala
- nastere - pe cale vaginala ne d atrei variante / prin op cezariana / ne da 5 variante
si FITI ATENTI AICI:
- nou nascut 0 greutate / sex / data decesului / malformat
Bai nene, si asa o tine tot carnetul....
Acuma, eu imi dau seama ca ei vor sa aiba un control asupra problemelor, nu? Dar mie mi se pare sinistru. Auziti, si capitolul se cheama "date despre nasterile anterioare" nu sarcinile anterioare sau altfel....
Brrr
Irda spune:
Anka chiar ca e de Brrr si de Doamne fereste!!
Eu la sarcina cu Dar n-am avut asa ceva (carnet adica) nu ca s-ar fi invrednicit care va sa scrie in el....ca tare ma indoiesc de asta!
Bun venit noilor burtici!

Bubule...pe mine m-au lasat culorile curcubeului skittles (maro-bej) abia dupa 3 sapt si cateva zile de la "debut" ....eu zic ca o sa fie bine!
Incearca sa te odihnesti mult intinsa...la mine asta a ajutat!
VA pup
Irda
Bebe
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
bubuleana spune:
anka: dr. mea la sarcina trecuta mi-a zis ca nu se mai da pe nicaieri carnetele de gravida, ea avea totul notat despre mine intr-un dosar al ei. Dar na! asa cum am avut carnete de elev, carnete de student, trebuia sa existe si carnete de burtoase ![]()
Irduta: asa e, ai dreptate cu statul intinsa dar uite eu am lucrat azi toata ziua si inca mai sunt la birou si lucrez 
e o perioada mai aglomerata acum la mine
dar cred ca o sa spun stop aici si continui maine dimineata
M-ai linistit daca spui ca si tu ai avut "curcubei bej-maronii" si bebe e bine 
bubuleana
5+
Alina Maria spune:
Buna seara fetelor , vad ca ati fost harnicute si ne inmultim simtitor . Mi se pare super ! macar de am ramane jumate , asa s-a intamplat si la odiseea de dinainte . Asa e viata plina de suprize .
Cat priveste temperatura am avut ieri seara 37,4 grade dar cared ca a fost un pic raceala sau de la gatul care ma durea .
Acum e o.k.
In rest la mine nu trece starea de oboseala , imi este des greata , inca nu am vomitat deloc , am pofte dar rar .
Multumesc de raspunsuri la antibiotice . Si eu sper sa fie o.k.
Astazi nu am facut nimic deosebit sper ca mani sa iesim la o plimbare ceva .
Acu ma duc sa culc fata .
Alina
8+ si
Mandy Stephanie 2,10 ani
bujo spune:
Buna fetele, eu am lipsit ca am fost in delegatie la Bucuresti.
Celor cu greturi va doresc sa scapati de ele iar celorlalte va urez sa va bucurati un pic de ele daca asta va linisteste.![]()
FETELE NOI CARE SUNTETI INGRJORATE CA NU VA VEDETI MESAJELE SI CA NU VA RASPUNDEM STATI LINISTITE. PRIMELE 10 MESAJE PE CARE LE SCRIETI SUNT MOITORIZATE SI DE ACEEA APAR MAI TARZIU. SA NU CREDETI CA NU VREM SA VA RASPUNDEM.
Va pup si va doresc in continuare un weekend placut.
bujo
5+
album de nunta
ankalaura spune:
Mai, nici eu n-am avut carnet la sarcina trecuta (era in 2003) dar acuma mi-a dat dr de familie. Dr gineco mi-a lasat de inteles ca o lasa rece carnetul ala, si ca trebuie sa imi fac dosar cu analizele si restul, ca ea in ala se uita - ceea ce mi-am si facut (si am avut si randul trecut).
Edit - scrie 2006 pe el, deci e de "conceptie" noua
vias spune:
Buna fetelor,
eu sunt noua...sper sa ajunga acest mesaj acolo unde trebuie...ideea este ca si eu am un
in burtica ...UM a fost pe 12.10...iar joi pe 22 nov am programare la ginecologie.
Sunt extraordinar de fericita...odata pt ca am bebe si a doua oara pt ca am reusit sa intru pe forum..:)
pustai
irinuca_81 spune:
Buna,
ma treceti si pe mine pe listuta?
DN:30.06.1981
UM:06.10.2007
DPN:12.07.2008
Multumesc.