Mamici de iulie-august 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 18
uricarudiana spune:
salut fetelor!
am poposit si eu aici la mamici de iulie-august ca asa a vrut bebe al meu. cred ca ii place vara
am vazut ca si bujo e aici. ma bucur tare mult pt tine bujo!
pup la toate fetele si greturi cat mai putine!!!!
http://tt.lilypie.com/EoTgp3.png
Ralu79 spune:
Ankalaura- iti tin pumnii- eu sunt convinsa ca bebe e puternic si totul va fi bine.
Uricarudiana-bine ai venit.
Pupici tuturor
tuchi123 spune:
Fetelor, am fost azi si am repetat beta Hcg-ul si are valoarea 7819 iar acum 5 zile am avut 4120.Sunt f. bucuroasa ca s-a mai marit dar nu s-a dublat asa cum se spune la 48h; oare sunt probleme? Multumesc pt. rabdare.
Irda spune:
Salutare gravidutze, dragi!
Noi suntem cu greturile in top...cu burta de zici ca's in 17 saptamani ...nu in 9...of of , mai mai!
Anka, felicitari pentru inimioara! Nu stiu ce sa-ti zic cu febra...Sper sa-ti treaca de la antibiotic...tu ai facut o antibiograma sa vezi la ce e sensibil....ce ai tu acolo? Ca poate nu-i antibioticul adecvat....
Eu la Medlife am facut analizele!
Tuchi...stai mama linistita ca e ...aproape dublu...o sa fie bine...au si bebeii momente in care cresc mai mult sau mai putin in 48 de ore![]()
Nati...moaaama ce scoruri frate.....ar fi bine daca ar naste si pentru tine in pretul asta![]()
![]()
Irda
Bebe
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
bubuleana spune:
Buna fetele gravidutele!!!
Pupici la noile burtici 

eu am in continuare acea secretie bejulie-maronie dar m-am linistit, am zis ca ce-o fi o fi...vineri, pe 23 am programare la eco si atunci voi vedea cum stau. Oricum atata timp cat n-am dureri mari de burtik si nici sange rosu-rosu stau cumintica. iau utrogestan, no spa si magne B6. Mai mult de atat nici dr n-are ce sa imi faca...
La mine nici urma de greturi sau de stari nasoale. Ceea ce ma bucura si ma ingrijoreaza in acelasi timp. Dar sanii "urla" din ambele sfarcuri, adik sunt durerosi si sensibili, macar atata semn de sarcina sa am si eu ![]()
ankalaura: eu stiu ca temperatura de 37 e normala, mai ales la gravide care au temperatura corpului mai mare. Uite de curiozitate mi-am luat-o si eu acum si am 37,1 si sigur nu sunt racita sau bolnava. Pupici si ai incredere ca totul o sa fie bine 
bubuleana
5+
anaxena spune:
quote:
Originally posted by bubuleana
Buna fetele gravidutele!!!
Pupici la noile burtici
eu am in continuare acea secretie bejulie-maronie dar m-am linistit, am zis ca ce-o fi o fi...vineri, pe 23 am programare la eco si atunci voi vedea cum stau. Oricum atata timp cat n-am dureri mari de burtik si nici sange rosu-rosu stau cumintica. iau utrogestan, no spa si magne B6. Mai mult de atat nici dr n-are ce sa imi faca...
La mine nici urma de greturi sau de stari nasoale. Ceea ce ma bucura si ma ingrijoreaza in acelasi timp. Dar sanii "urla" din ambele sfarcuri, adik sunt durerosi si sensibili, macar atata semn de sarcina sa am si eu
ankalaura: eu stiu ca temperatura de 37 e normala, mai ales la gravide care au temperatura corpului mai mare. Uite de curiozitate mi-am luat-o si eu acum si am 37,1 si sigur nu sunt racita sau bolnava. Pupici si ai incredere ca totul o sa fie bine
bubuleana5+
din partea mea sa aveti toate sarcina cum am avut eu pana acum
fara greturi,somnolente,voma ,dureri
de temp ce sa zic eu o am normala 36,1..cand am fist racita am avuto o singura data 37,1,asha ca nu shtiu ce sa zic
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
9+ sper la o
!!!AMR 31saptproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
monalac spune:
ANKALAURA,sanatate multa!
BUBULEANA,BAFTA LA ECO!
si salutari tuturor gravidutelor!
eu azi n am sangerat deloc si mi am facut curaj sa ies din casa la cumparaturi si pe la bunicii mei.m a cam durut burta dupa aia si am luat un nospa.acum ma incearca o senzatie de greata,dar suportabila.nu prea am pofta sa mananc nimic,adica mananc putin si nu mai am chef.parca dulciurile nu le as refuza.fetelor,pana la ce varsta a sarcinii luam acid folic?eu mi am cumparat elevit,dar pt ca sunt f mari nu le pot lua acum,astept sa mi treaca senzatia de voma,adica o sa incep sa iau pe la 3 luni,incolo.asa am luat si la sarcina cu cris.
Mami de
Cris si
9+
Poze Cris
tuchi123 spune:
Bubuleana, eu am 37-37,1-37,2 si iar 37, cam asa tr. sa stea in primul trim. de sarcina, mai mult nu caci este stare febrila, deci, dupa parerea mea este bine numai ca nu-i un criteriu asta; eu de ex. am fost si mai sunt inca speriata caci nu am semne de gravi. caci nu ma deranjeaza decat f. slab sanii, in rest absolut nimic, cine stie asa o fi la mine, sper din toata inima sa nu fie altceva. Sanatate multa si sa auzim de bine.
anaxena spune:
mey fetelor eu am o mare problema
cum DD gasesc eu un dr bun si in primul rand unde nasc...de nascut vreau la Bucuresti,dar cum aflu unde e mai bine si cu cine e mai bine
shtiu ca tre sa gasesc dr cat mai repede ca unii sunt fff ocupati si nu mai au timp,iar altii dc nu te supravegheaza de la inceput nu te mai baga in seama
voi ce si cum faceti?
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
9+ sper la o
!!!AMR 31sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
ache spune:
Buna seara, fetelor! Scuze ca ma bag ca musca-n lapte, vroiam sa va linistesc in legatura cu temperatura ca si eu am trecut prin spaimele astea, varia intre 36.5 si 37.4 f rapid, imi luam temp. la 15 min. si dadea de fiecare data altceva...doctora mi-a explicat ca asta nu temp, e de la hormonii sarcinii si e normal, numai sa nu treaca de 37.5 ca atunci e alta cauza.
Si pentru cele cu aciditate mare la stomac, laptele receface minuni.
Sarcina usoara si frumoasa in continuare!
anca
11+