Mamici de iulie-august 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 17
anaxena spune:
quote:
Originally posted by monalac
felicitari si bun venit gravidutelor noi!sa dea dumnezeu sa fim sanatoase si sa ramanem toate pana la sfarsit,apoi sa continuam sa ne impartasim din experienta cresterii copiilor!
eu azi am fost la dr,mi a facut eco si desi sarcina s a vazut mai tarziu la ecograf,acum e dezvoltat conform saptamanii a 9 a.azi n am mai sangerat aproape deloc.sunt f obosita,azi l am carat pe cris dupa mine si m a terminat.noapte buna!9+
Mami deCris
Poze Cris
tu in ce zi implinesti sapt??
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
9+ sper la o
!!!AMR 31saptproiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb
Biribu spune:
mcoca scuze nu era o critica dar m-am mirat, mi se pare asa de mult, sincer eu de-abia asteptam sa ajung acasa in patul meu si baia mea si zau ca in spital conditiile erau f bune. dar eu sunt satula de spital oricum.
stefany bine ai venit
mada tot mai plinge dar parca nu tot asa intr-una. ei se poarta frumos cu ea, e mereu in brate la cineva dar ce sa faca saraca daca ea vrea acasa cu mami
annababy si eu fac la fel cu cintarul, crede-ma ca merita, cind am venit acasa de la maternitate cu 85 de kile de la 62 a fost cumplit. ma gindeam numai la toate dulciurile pe care le-am infulecat ca nesimtita fara sa pot sa dau vina pe nush ce pofte macar
pupici la burtici
8+
Mami de Anna (5.02.2007)
ankalaura spune:
Salutare fetele - moaamaaaa, ce de am de citit!
Intai sa va spun ca am fost ieri la medic. Nu sunt foarte fericita, pentru ca se pare ca am o infectie pe la nas-gat si mi-a dat antibiotic 5 zile la 8 ore. Cica nu e un antibiotic periculos pentru sarcina, deci nu asta ma ingrijoreaza ci faptul ca 3 zile am avut febra peste 37 si am luat pana la 4 paracetamol-uri pe zi si in loc sa scada, crestea.... Acum sper sa nu fie nici o problema (sicer, m-am incarcat cu starea asta nasoala vorbind tot ieri cu o prietena a mea care tot are probleme cu bebe inca de cand a nascut - are 10 ani copilasul - si nici nu va mai spun ce probleme ca va pica si voua moralul...)
Asaaaa. La eco s-a vazut inimioara palpaind. Mi-a zis asa "embrion cu RL=5mm cu ACF prezente. Vezicula ombilicala aspect normal 0.5mm. Sac gestational 1.5 cm - 6s+5z"
Mi-a dat un pomelnic de analize dar ma apuc sa le fac dupa antibiotic (probabil sambata viitoare).
Inca nu am nici un greata si nici u sensibilitate la mirosuri. Sper sa continue starea asta ![]()
Iau si eu, de ieri, Elevit
Copila noastra - Eliza Maria - 26.08.2003
Mada_mxm - ma gandesc acum ca nu e exclus sa fi scris eu aiurea
Oricum, am modificat. Acum vad ca spitalului ii spune CLINIC Cf2 nu universitar....
Roxana01 / Boticellina / Stefany - bun venit in club
Alina Maria - la prima sarcina, fix intre saptamanile 2-5 eu am luat Ciprofloxacin pentru o infectie urinara. Nu am avut nici o pb. In prospect scria ca nu s-au efectuat teste si ca nu e recomandat in timpul sarcinii, dar nu pentru ca se stie ca face rau, ci pentru ca nu se stie. Nu am fost fericita cand am aflat ca l-am luat peste sarcina. Acum insa, cu infectia asta, doctorita mi-a spus ca mai mult rau poate face infectia decat un medicament pe care sarcina il tolereaza. La ce iau eu acum (cefaclor) scrie acelasi lucru - nu s-au facut teste. Eu zic sa stai linistita (si eu sunt ca si tine acum, cu o gramada de semne de intrebare) pentru ca in cel mai rau caz se va vedea la morfologia din sapt 12. Dar nu cred ca trebuie sa ne facem griji. Aa, si am mai luat antibiotic prin luna a 5-a, tot recomandat de medic.
Mada_mxm - la prima nastere, hazbandu nu a fost prezent. Sincer, nici n-as fi vrut ca am facut un scandal imens! Eram cat o balena iar momentul nasterii nu e ca in filme, asa ca mai bine nu, nici la a doua! Nici n-ar vrea - cre' ca ar lesina acolo! Am incercat sa ii povestesc pitoresc cum a decurs (asta dupa ce mi-am revenit si am putut vorbi) dar a zis ca mai bine nu vrea sa auda. Asa ca nu l-am stresat - am luat-o ca pe un semn de iubire ![]()
Tuchi123 - eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji - poate esti printre norocoasele fara "semne". Daca nu, o sa afli in curand cand cel mai misto Chanel o sa ti se para gretos! Mai, cand ai zis ca .... ESTI MAI INAINTATA IN VARSTA am zis ca ai fo' patruj'de ani asa... Si cand colo, suntem cam tot "pe acolo".... crezi ca suntem cele mai babe de aici?
Chiar daca nu te mai dor sanii, nu stiu daca e un criteriu. Nici pe mine nu ma dor. Iti doresc sa fie totul bine si sa iti faci griji degeaba.
Boticelina - nu mai am animal, dar am avut un motan, care era cam tembel, oricum. Dupa ce m-am gandit si razgandit, frica de toxoplasmoza a invins asa ca l-am dat cumnata-mii care il are si acum. Am decis de atunci sa nu mai am animal in casa (si zau, ce bine e fara par de pisica pe bluze...)
Maria - eu am evitat doar carnea in sange. Si, evident, fructele si legumele le spal zdravan de tot. Despre restul (oua,m ficat,...) stiu ca e ok, atata timp cat nu faci abuz. Acuma, desigur, un risc exista, dar cred ca e mic.
Irda - unde ai facut analizele? Cam tot astea mi le-a dat si mie, plus cateva pentru hazband... Am socotit prin telefon cu operatoarea de la Medlife... vorba ta... fond de castiguri... urca pe la 4 bulioane si jumatate Ura! Sincera sa fiu, ma intereseaza asa de tare sa ma pot duce sambata, in loc de a sta pe holuri de spital, incat accept scorul. In 2003 am facut analizele la St Nicolau (ola stat) si tot atata m-a costat. Singurele gratuite au fost analizele alea de trei lulele la sange...
Biribu / Mihaelaa - eu recunosc sincer ca dupa prima sarcina m-am dus glont la centrul de planificare si mi-am luat contraceptive, iar dupa cateva luni (eram al naibi de ocupata cu serviciul si tot luam aiurea pastilele!) m-am dus frumusel sa imi instalez un sterilet, ca mi-era groaza de inca o sarcina
Inca nu mi-a trecut complet groaza, mai ales cand vad hainele astea care nu mai mai incap, dar imi fac curaj
Macar acum ma inteleg cu Eliza, ma mai ajuta, nu mai plange din orice... Da' cre' ca ma eu fitilul scurt, ca am o prietena care pana sa faca fie-sa un an a aflat ca o sa mai aiba o pereche de gemeni, ambii baieti! Deci se poate!
Nati - SUPER TARE!!!! Mai, daca nasti fix la miezul noptii nu poti sa ceri discount???? Am murit de ras!!! Acuma... vorba fie-mii - "mami nu mai rade ca m-ai speriat! Si nu e de ras, e de plans!"
The Andreea - mie mi-e o greata de servici..... Si eu astept vacanta cu mare nerabdare. Nici eu nu am anuntat inca, si am de gand sa mai stau - or sa pice pe spate!
Gata ca m-am lungit cat o zi de post, dar am vrut sa nu imi scape nimic ![]()
Anca, la o zi distanta de 7s
tuchi123 spune:
Ankalaura, multumescu-ti si tie pt. incurajare, sunte-ti cu toate dragute si-mi place mult pe aici si sper din tot sufletul sa ramanem impreuna pe lista cu mamici de iulie 2008 dar, cine stie, Dumnezeu e mare si poate ne ajuta sa ne implinim visul. Azi, am plans intr-una si nu stiu ce sa mai fac, nu am rabdare nici pana maine sa vad rezultatul hCG-ului, ba mai mult, mi-e frica de un rezultat negativ si ce sa fac? Probabil va spuneti ca nu sunt normala, dar, un astefl de vis care pana la o varsta nu s-a implinit, o mai iei si pe campii...Astept raspunsuri si impresi de la voi.
+ maine 4 saptamani de la conceptie
mcoca spune:
Biribu, no problem, stai linistita. Asta e fain pe forum ca fiecare pove cum e pe la el :). Francezii au un sistem diferit de anglo-saxoni si sunt tare mandrii de el. Cred ca inainte de 4 zile nu ti-ar da drumu .... si in plus marea majoritate a mamicilor (mai ales cele cu copii acasa) prefera sa stea maxim (vre-o 7).
In rest bun venit noilor burtici 
_Vicky
8+
stefany_p spune:
am crezut ca am scapat de greturi pt ca azi mi-a fost foame...da de unde..au aparut catre seara..e normal sa ai si stari de greata si de foame??
Ralu..bun venit
Ralu79 spune:
Eu sunt inca printre norocoasele fara gretzuri- sper sa ma tina si in continuare.
Am fost la echo si avem prima poza cu bebe (de fapt cu sacul gestational) care masoara uriasele dimensiuni de 8.8/4.5 mm. Oricum, sotul a ajuns la concluzia ca seamana cu mine![]()
Mi-am facut si o lunga serie de analize si astept cu nerabdare urmatoarea vizita la doctor sa vad cum ii bate inimioara. De abia astept.
Din pacate inca nu m-am lasat de tot de fumat (inainte fumam cam un pachet pe zi si acum am redus la 5-6 tigari). Doctorul mi-a spus sa nu ma las brusc ci sa le reduc, voi ce ati auzit de fumatul in timpul sarcinii? Oricum intentionez sa ma las de tot cat mai repede, dar am ceva mustrari de constiinta cand imi aprind cate o tigara....
Off ca mult mai vorbesc (scriu)
Pupici si sa aveti grija de voi
Nati spune:
Buna fetele,
Azi ma simt mai bine, am fost la cumparaturi,a dat sfantu de am gasit aici niste ardei tocmai buni de umplut, asa ca am trantit azi niste ardei umpluti si o ciorba de pui, abia astept sa mananc ardeii.
Mada, in zona unde este clinica e o comunitate destul de mare de portughezi, de aceea aveau si formulare in limba asta. Cum la japoneza nu ne pricepem, am ales portugheza, le-am tradus ieri toare cele 195 de intrebari.
Iar daca vrei sa vii in Japonia, iti urez succes sa gasesti pe cineva care vorbeste engleza,atunci cand ai nevoie de informatii,ei nu prea stiu engleza,cu toate ca au studiat in scoli ani buni.
ankalaura, vb ta, rasu plansu referitor la orele si pretul nasterii, ca pe noi ne bufnise rasul, da nu era al nostru
. Asta e, clinica e foarte faina, vb cuiva, te cauta si-n fund, numa sa-ti fie bine la pretul pe care il plateste clientul.
La spitalele de stat, cred ca nasterea ajunge undeva intre 2000-3000$, ieftin cat de cat.
Dar la clinica asta rezervele sunt in sistem hotelier, ai cartela la usa, in loc de cheie, interfon daca vin asistentele, medicul si vor sa te vada, ai dush ,toaleta, tv,dvd, pat, canapea,frigider,totul arata ca o camera de hotel, de asta si pretul asta nesimtit
.
La clinica asta am facut inseminarea, ei au dosarul meu, stiu tot ce este de stiut despre noi, ma simt mai in siguranta la clinica asta de cat la un alt medic sau maternitate.
Pt juniorul/a facem orice, ca tare asteptat/a a mai fost.
Sanatate tuturor, sarcina usoara si fara probleme va doresc.
Numai bine!
Poze
Animalutele mele

Cris