Mamici de iulie-august 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

fetele mi-au venit analizele:
calciu 9,8
anticorpi la rubeola si la ceva cu c
nu am anticorpi la toxoplasma
si nu am facut inca urocultura,dar in sumarul de urina ar fii aparut ceva semne de infectie urinara
aaa si sunt anemica,nimk nou
tre sa iau un medicament care n-am inteles cum se numeshte dar contine fier+acid folic

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
9+ sper la o!!!AMR 31sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Stefany esti pe listutza.
Anaxena si eu am luat fier sarina trecuta si la inceput si pe la mijlocul sarcinii iar mi-a facut analize si a zis ca iar trebuie sa iau. Bine eu toata viata mea am avut si lipsa de calciu si de fier si de toate, cu toate ca am luat mai mereu vitamine.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mada, pune-ma la iunie. Dupa calcule complicate, cred ca DPN este 26.06.2008. Merci

Vicky 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Salutare, viitoare mamicutze

Am tot incercat ieri sa va trimit un mesaj sa vad daca ma primiti si pe mine in grupul vostru, dar nu am primit nici un raspuns.

Mai jos sunt si datele mele si va rog sa ma treceti si pe mine pe lista (please please please):
DN: 11.08.1979
UM: 11.10.2007
DPN: 17.07.2007

Pupicei si sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna seara fetele si mi-am luat analizele azi si sunt in limitele normale toate,astept ca abia luni am programare la medic sa vad ce imi mai zice si sa vad cand imi face prima eco ca sunt nerabdatoare.

5+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Vichy gata esti pe listutza daca se modifica ceva dupa ce mergi la medic spui si corectam sau poti corecta tu daca vrei.
Tuchi eu te-am trecut si pe tine pe listutza daca cumva nu e bebe de data asta zici si modificam. Eu sper sa fie bine si sa fii alaturi de noi la odisee.
Dara ma bucur ca ti-au iesit bine analizele.
The_Andreea nu ai pt ce. Mesajele tale apar mai tarziu pt ca inca sunt moderate. Dupa ce treci de 10 mesaje vor aparea atunci cand le scrii ca scapi de moderare.
Ca sa va dati seama ce nasol e cu poftele ca sunt tare puternice sarcina asta vad, am visat ieri seara mancare. Adik ceva ce nu am mancat de mult nu tare sanatos da oricum si acuma am dat comanda la Flo ca eu asta vreau. Nu va zic ca poate mai sunteti si voi pofticioase si va fac mai rau. Ce naspa e cu poftele astea, sarcina trecuta nu am fost asa si ma gandeam eii nui asa rau cu poftele da acu vad ca ma termina.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lety_33 spune:

Buna seara, fetelor! ma bucur sa ma alatur voua, caci lunile trecute scriam la subiectul "durerea pierderii unei sarcini" am avut o sarcina oprita in evolutie la 9 sapt. si un chiuretaj in 20 iunie
dar zilele trecute mi-am facut testul si a spus ca sunt insarcinata
in 12 octombrie am avut ultima menstruatie, deci cam in 19 iulie ar trebui sa nasc! sincer, mi-e cam frica.......
nu vreau sa mai trec prin ce am trecut....
dar ma rog si am credinta!
ma cam doare burtica, dar stiu ca asa a fost si prima data
mi-e frica sa-i anunt pe cei dragi...
doar sotul si parintii stiu!
va pup dulce pe toate si am o intrebare: oare daca ma duc doar in 13 dec. la control, cand e liber medicul meu, e prea tarziu? a zis ca vrea sa imi dea tratament de la inceput cand raman a 2-a oara, dar e ffff aglomerat si doar in 13 dec. ma poate primi
nu stiu ce sa fac? sa astept pana atunci sau sa merg la altul inainte?
sper sa raman la acest subiect pana in iulie 2008!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna seara fetelor. Le urez si eu bun venit noilor colege de odisee si tuturor un week end placut. Slava domnului ca s-a mai terminat o saptamana. Si cu ocazia asta azi implinesc si eu 5 saptamani. Inca nu au inceput greturile sau poftele ci doar foamea. Imi vine tot timpul sa rontai ceva. Aseara mi-am cumparat cantar ca sa ma monitorizez indeaproape.
Ma bucur ca ne inmultim pe zi ce trece.

Anna 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Nu mai este nimeni din Bacau? As fi vrut sa ma sfatuiesc cu cineva despre medicii de aici.

Anna 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

felicitari si bun venit gravidutelor noi!sa dea dumnezeu sa fim sanatoase si sa ramanem toate pana la sfarsit,apoi sa continuam sa ne impartasim din experienta cresterii copiilor!
eu azi am fost la dr,mi a facut eco si desi sarcina s a vazut mai tarziu la ecograf,acum e dezvoltat conform saptamanii a 9 a.azi n am mai sangerat aproape deloc.sunt f obosita,azi l am carat pe cris dupa mine si m a terminat.noapte buna!
9+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput