Mamici de iulie-august 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
MissJJ spune:
Biribu multumesc mult de raspuns!
Ce mai face fetitza? Tot plange? La gradinitza nu ti-au zis astia ce poti face sa se adapteze mai usor? Ca pp ca au mai vazut copii asa mici doar nu e ea prima.
Nati, mama mis da ce scoruri v-au trantit aia. Da ce au astia frate cu portugheza? Deci daca vreau sa vin in vizita ar fi bine sa invat portugheza?
Aici in uk is multumita ca nu tre sa platesc si sunt tratata cum trebuie si in Irlanda mai am niste prieteni si ea a nascut o data acolo si acusi tre sa nasca din nou si tot asa platesti tot pana si ambulanta
daca vine sa te duca la spital tre sa o platesti. Is belea ce scoruri au.
Bubuleana fugi si stai intinsa stai linistita si ia medicamentele, speram sa nu fie nimic grav.
Ai sunat medicul sa intrebi ce parere are?
Eu sunt happy am dormit chiar bine azi noapte, minune. Fata mea a dormit de la 7 seara pana pe la 2 jumate cand s-a trezit rapid pt laptic si apoi s-a pus la loc si a dormit pana la 7 jumate.
Deci incet, incet revenim la normal.
Atata mi-e frica de weekend ca suntem invitati la o prietena e ziua fetitei ei implineste 4 ani si tre sa ne imbracam bine ca o sa faca si gratar si usa afara o sa fie deschisa mai mereu ca mai sunt si care fumeaza si mie sa nu ne ia iar raceala pe amandoua ca nu suntem 100% vindecat niciuna.
Uff sper sa fie ok si sa n racim mai rau. Mai ales ea ca eu m-oi descurca nu ca imi face placere sa fiu bolnava dar decat sa sufere ea si sa nu se poata odihni si sa nu pape cum trebuie, mai bine eu.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
mcoca spune:
Mada, nu stiu data nasterii. Imi calculasem eu pe site dupa data ultimului ciclu, dar cum ovlulatia a avut loc mai devreme si doctorita inca nu mi-a zis nimic, am preferat sa nu zic nimic. AStept pana la urmatorul consult.
Biribu am prietene care au nascut naturat. Asa e aici te tin mult. Ca sa fie siguri ca totul e ok pentru mama si bebe din toate punctele de vedere. Tot la maternitate te invata cum sa ai grija de bebe.
Vicky
8+
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by Aalina
tuchi123 bun venit.Nu te panica, fiecare sarcina difera chiar si la aceeasi mamica dar de la una la alta. Simptomele clasice pot sa apara de la inceput, pe parcurs sau deloc.
boticelina trebuie sa fii mai atenta daca ai pisicuta, din cate am citit eu.
Alina Maria pe mine la faza cu mancarurile ma termina doar chestia cu maioneza. Dar ce nu fac eu pentru o cauza nobila. De nascut eu as prefera daca nu sunt probleme sa nasc tot natural. Data trecuta am avut travaliu de 3 ore si jumatate.
jjovana80 incearca sa iti iei ceva haine mai confortabile ca sa nu te mai jeneze.Eu nefiind din Bucuresti nu va pot ajuta la medici.
Mikicris ma bucur ca esti bine.
mcoca felicitari pentru intalnirea cu bb.
alinuscha te pupam si iti tinem pumnii.
Irda ma bucur ca ai reusit sa gasesti medicamentul. Te consider curajoasa. Eu fug de injectii cat pot. Si pe mine ma dispera dimensiunile burticii, mult mai evidente ca la prima sarcina. Ori din cauza faptului ca e a doua, ori pentru ca am mai multe kg decat atunci. Haioasa povestea cu nasterea...desi atunci cred ca tie nu ti se parea asa.
danangie pari destul de suparata cu listuta. Eu recunosc ca am fost de acord cu adaugarea copiilor pentru ca suntem multe si imi e greu sa retin totul despre fiecare, inca.
Mihaelaaa bun venit si sarcina usoara.
Pupici
Dorian
prunca...pruncul
oana silvia
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by Aalina
tuchi123 bun venit.Nu te panica, fiecare sarcina difera chiar si la aceeasi mamica dar de la una la alta. Simptomele clasice pot sa apara de la inceput, pe parcurs sau deloc.
boticelina trebuie sa fii mai atenta daca ai pisicuta, din cate am citit eu.
Alina Maria pe mine la faza cu mancarurile ma termina doar chestia cu maioneza. Dar ce nu fac eu pentru o cauza nobila. De nascut eu as prefera daca nu sunt probleme sa nasc tot natural. Data trecuta am avut travaliu de 3 ore si jumatate.
jjovana80 incearca sa iti iei ceva haine mai confortabile ca sa nu te mai jeneze.Eu nefiind din Bucuresti nu va pot ajuta la medici.
Mikicris ma bucur ca esti bine.
mcoca felicitari pentru intalnirea cu bb.
alinuscha te pupam si iti tinem pumnii.
Irda ma bucur ca ai reusit sa gasesti medicamentul. Te consider curajoasa. Eu fug de injectii cat pot. Si pe mine ma dispera dimensiunile burticii, mult mai evidente ca la prima sarcina. Ori din cauza faptului ca e a doua, ori pentru ca am mai multe kg decat atunci. Haioasa povestea cu nasterea...desi atunci cred ca tie nu ti se parea asa.
danangie pari destul de suparata cu listuta. Eu recunosc ca am fost de acord cu adaugarea copiilor pentru ca suntem multe si imi e greu sa retin totul despre fiecare, inca.
Mihaelaaa bun venit si sarcina usoara.
Pupici
Dorian
prunca...pruncul
Iti multumesc pentru raspuns..........in week end o sa merg sa-mi cumpar niste pantaloni mai largi.....ai grija de tine...pupici
oana silvia
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by tuchi123
Buna dimineata fetelor! DN 18.09.1973 UM 07.10.2007 DPN 13.07.2008,dar nu cred ca mai are sens sa fiu trecuta pe lista caci, in dimineata asta, am constatat ca nu ma mai dor sanii, singurul simptom pe care-l am de cand sunt insarcinata. Sunt f. speriata fetelor, ce ma fac, daca este sarcina oprita in evolutie; este primul copil dupa mari batai de cap. Multumesc pt. amabilitatea de a ma asculta.
Scumpa fii curajoasa si in primul rand optimista
Ai incredere in Dumnezeu .
Ai grija la efort la frig la strs....fugi de toate astea....in viata ta acum trebuie sa fie numai roz....roz...si iar roz....te rog fii optimista.....si asa jumatate din problema e deja rezolvata. Pentru bebe....te rugam..Pupici. Sa ne tii la curent
oana silvia
MIKYCRIS spune:
BUNA FETELOR!
MADA,multumesc asemenea!![]()
ma bucur ca acum simtomele sunt mai calme ca sa zic asa!,si de asemenea multumesc pt. grija pe care mi-o porti!
.
ANKA LAURA,multumesc si tie pt. grija pe care mi-o porti!ai grija de tine!
am numarat si am vazut ca suntem 34 de gravidudze,waw!si asta deocamdata!
restul fetelor,ce mai faceti?sper ca din ce in ce mai bine

MIKYCRIS
ella81it spune:
Buna ziua fetelor!
Nu am chef sa fac nimic!As sta toata ziua in pat!Ma bucur ptr mult ptr MONA ai incredere ca o sa fie totul bine!Am primit si eu rezultatele analizelor e totul ok.
Miercuri am fost la eco am vazut
are 11mm si am vazut cum ii batea inimioara!A fost super!Dar am aflat si ceva ce ma preocupa!Am pe ovarul stang un chist de 6 cm doctorul a zis ca se absoarbe pana in luna a 3! Voi ce parere aveti.va pup
7+
MissJJ spune:
Mikycris nu ai pt ce. Ma bucur ca te simti mai bine.
Stefany welcome to the
! Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios! Ceva date despre tine sa te putem trece la listutza? Data nasterii, data ultimului ciclu si DPN-ul please.
Fetelor in afara de Vicky care nu stie inca DPN-ul si din cauza asta nu am scris-o inca ca nu stiu unde sa o pun pe lista momentan si tuchi123 mai este cineva care nu e pe lista?
Eu am reusit sa dorm cu fata si vad ca azi greturile is mai nasoale, na am si eu zile si zile sper sper sa nu mearga si mai rau, ca am greata nu pot manca da ma doare si stomacul de foame, na combinatie.
Si ma dispera poftele astea sarcina trecuta am fost cat de cat ok cateva fructe ce imi trebuiau da nu urgent da acuma in fiecare zi tot imi vin in cap tot felul de idei. Ma enerveaza deja...
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
stefany_p spune:
dn: 15.12.1979
dpn: 5 iulie 2008
data ultimului ciclu n-are relevanta ca l-am avut cam neregulat, asa ne-a dus bb in eroare