Mamici de iulie-august 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ACTIVIA mananc foarte mult. Si-nca de ala de prune. Am zile cand mananc si cate doua pe zi.......dar vad ca nu are efect. De fructe, cum spuneam le mananc dupa amiaza....la distanta de masa principala....oh...nu mai pot.....

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

In ultima instanta ia un laxativ usor. Mie mi-a recomandat Forlax, dar deocamdata nu am luat.

Vicky 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

quote:
Originally posted by Mihaelaaa

Buna ziua gravidute...vin si eu sa intreb daca mai primiti o graviduta in clubul vostru...
Datele mele:DN 5.03.1982 , UM 15.10.2007,DPN 18.07.2008.
Mie inca nu mi-e rau,si poate am noroc sa-mi fie ca-n sarcina cu David...fara greturi,dureri si altceva,....
La dr inca nu am fost.si cred ca o sa mai astept o sapt-doua,ca acum nu mi-ar spune mare lucru,doar ca sunt gravida si aia stiu deja.
Am si eu 2 teste.Primul pe care l-am aruncat daca in primul min nu era numai o linie,si mi-am zis ca poate luna viitoare o sa fie mai cu noroc.Dupa cateva ore am bagat mana dupa el in gunoi,ca ma rodea curiozitatea....si erau 2 liniute!!!!....Am mai facut unul luni tot 2...

Mihaela,4+

si de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mihaela bine ai venit te-am trecut pe listutza. Sarcina usoara si bebe sanatos!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Uh...ligamentele sunt naspa....nu e o operatie usoara. Si eu am fost operata anul trecut le genunchi. aveam o bucata de cartilaj hai hui.....Cand aveam 16 ani si eu am fost la un pas de a mise rupe ligametele....dar am facut doar intindere.....naspa tare.....

mult asteptat

Mergi la inceput

Florin a venit azi mai devreme acasa asa ca am profitat si eu si am facut un nani de pranz fara monitorul de ascultat bebe si am reusit sa ma odihnesc.
Irda ma bucur sa aud ca ti-ai gasit medicamentul care iti trebuia. Curajoasa chiar ca iti faci sg injectiile, mie nu mi-e frica de ele da nu pot sa fac sg. Ai nascut rapid prima oara la mine a durat de ziceam ca nu se mai termina. dar imp e ca bebe a fost bine in final.
Vicky tu ce DPN ai?
Aici cand nasti ai o camera numai pt tine asa sunt toate camerele cu un sg pat si apoi cand te muta la maternitate sunt camere cu 4 paturi si au perdele intre ele ca sa ai si ceva intimitate. oricum aici nu te tin mai deloc daca ai nasut natural si amandoi sunteti bine poti merge in aceeasi zi acasa sau stai o sg noapte depinde cat de repede ajung medicii sa verifice pe bebe si pe tine ca sa poata da unda verde ca e totul ok si puteti pleca. Eu ma bucur ca nu am stat in spital ca era greu cum zicea si Alina Maria plang bebeii plange si al tau tu vrei sa dormi sau sa te odihnesti celelate mamici au musafiri si tot asa.
Dana imi pare rau sa aud ca te simti rau si ca esti si balonata, naspa senzatia, speram sa treaca mai repede si sa nu suferi prea mult.
Ref la listutza eu zic ca e destul de lata pagina si incape si un carutz acolo ca oricum nu e mare. Dar na asta este parerea mea. Nu vreau sa ma cert cu tine , multe fete au zis ca vor si ele si li se pare o idee buna sa fie si bebeii actuali pe lista si am incercat sa vad daca le place. Oricum daca lumea nu e de acord se poate schimba fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Salutare, gravidutze!

Am intrat si eu cu maxima mandrie in grupul celor care asteapta bb. Sper sa ma primiti in clubul vostru.

Mi se pare super ideea cu acest forum- asa chiar putem sa ne convingem ca ce ni se intampla noua li se mai intampla si altora.

Pupici si sa aveti grija de voi si de bebelusi

Mergi la inceput

Mikycris chiar ai fetita mare. Sa iti traiasca. Ms de intrebare binisor greturile ma mai chinuie oricum nu asa nasul ca la prim sarcina dar destul cat sa simt ca is acolo. Sper sa nu se faca si mai rau ca nu prea astept asta cu nerabdare. Om vedea ce o fi.
Aalina si eu am chiar pofta de pate mai ales ca mergem acasa in ro si printre preferatele mele sunt ouale umplute cu pate. Acuma nu stiu ce sa zic faza e ca sarcina asta stau mai nasol cu poftele adik is mai intense si chiar imi curge efectiv din gura. Oi vedea cum m-oi desccurca acasa la faza asta. Numai greata sa nu imi fie.
Tuchi123 care is datele tale complete? Sa te putem pune la listutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

tuchi123 bun venit.Nu te panica, fiecare sarcina difera chiar si la aceeasi mamica dar de la una la alta. Simptomele clasice pot sa apara de la inceput, pe parcurs sau deloc.

boticelina trebuie sa fii mai atenta daca ai pisicuta, din cate am citit eu.

Alina Maria pe mine la faza cu mancarurile ma termina doar chestia cu maioneza. Dar ce nu fac eu pentru o cauza nobila. De nascut eu as prefera daca nu sunt probleme sa nasc tot natural. Data trecuta am avut travaliu de 3 ore si jumatate.

jjovana80 incearca sa iti iei ceva haine mai confortabile ca sa nu te mai jeneze.Eu nefiind din Bucuresti nu va pot ajuta la medici.

Mikicris ma bucur ca esti bine.

mcoca felicitari pentru intalnirea cu bb.

alinuscha te pupam si iti tinem pumnii.

Irda ma bucur ca ai reusit sa gasesti medicamentul. Te consider curajoasa. Eu fug de injectii cat pot. Si pe mine ma dispera dimensiunile burticii, mult mai evidente ca la prima sarcina. Ori din cauza faptului ca e a doua, ori pentru ca am mai multe kg decat atunci. Haioasa povestea cu nasterea...desi atunci cred ca tie nu ti se parea asa.

danangie pari destul de suparata cu listuta. Eu recunosc ca am fost de acord cu adaugarea copiilor pentru ca suntem multe si imi e greu sa retin totul despre fiecare, inca.

Mihaelaaa bun venit si sarcina usoara.
Pupici

Dorian
prunca...pruncul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Buna burtici!

Aalina, Ankalaura, Mada multumesc pt incurajari fetelor, incercam sa ne descurcam cumva cu bebelina plingacioasa.

Aalina sa dea DD sa fie bb ce vrei tu! eu personal imi doresc un bietel de data asta iar barbatu-meu si mai si,chiar ma ameninta cu bb3 daca avem tot fata

Mada as vrea si eu sa pot sta cu ei acasa dar nu se poate. Ti-am vazut pozele si ai o scumpete de fetita, mai si m-a apucat o nostalgie dupa Londra

Anca stiu ca-ti raspund un pic cu intirziere, scuze, dar nu sta cu febra peste 38, ia paracetamol ca e ok in sarcina, poti lua 500gr la fiecare 4-6 ore.

bubuleana nu te teme ca intepaturile alea sunt de fapt niste structuri care se intind pe acolo, nu e bb.

Irda stai tu linistita ca e loc sa iasa bb, mai ales al doilea iese mai usor, nu te repezi in ceza degeaba.

roxana01,boticelina, Mihaelaaa, Tuchi123 bine ati venit!!

Mihaelaaa vad ca si tu ai bb tare mic ca mine, nu stiu cum esti dar eu am emotii cum ne vom descurca cind ii apuca suspinele pe amindoi

mcoca 4-5 zile pt nastere normala??? sa vezi ce o sa vrei sa ajungi acasa dupa o zi de spital...

dana nu mai minca prune ca te baloneaza mai tare. ceaiul de musetel cu miere e un laxativ excelent, incearca

AlinaM ampicilina e ok in sarcina, in general toate antibioticele din grupul penicilinelor si cefalosporinelor sunt safe.

si eu as fi pentru sa punem si ceilalti copii din dotare pe lista nu cred ca e chiar asa un inconvenient major pt lista si stim un pic mai multe despre fiecare

8+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Biribu,asa e ,chiar m-am uitat in listuta si cred ca pana acum numai noi 2 suntem cu bebei nascuti anul asta.Asa mici...mi si mie frica de ce ma asteapta,mai ales cand vor creste ca sunt de-o seama,si ce prostii vor face amandoi...mama,mama.
Da las ca ne descurcam noi...curaj gaina ca te tai!
Tu ai vrut sau s-a intamplat?

Mihaela,4+

si de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput