Mamici de iulie-august 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
jjovana80 spune:
Salut gagici!.....mai dar ce multe suntem.....pe mine nu ma mai doare burtica......in schimb am ceva probleme cu hainele....ma stang blugii, cred ca m+am ingrasat....ma ingrozeste gandul ca o sa devin o mare bila.....dar orice pt bebe...nu+i asa ?
Scumpa mada mxm ....cred ca as fi si mai nervoasa si agitata daca ar fi sotul cu mine la nastere.....sigur nu mi-ar alina durerea ...saracutu....cum ar putea ?
Gagici voi pe la ce doctori mergeti ? Eu sunt pierduta la capitolul asta....momentan o sa merg la Indiana Pelin . Mai merge cineva la ea?
Va pup
oana silvia
MIKYCRIS spune:
buna fetelor!
dar ce mult a-ti scris!![]()
eu ma simt mult mai bine de cand doctorita mea a avut stralucita idee de a-mi propune metoclpramid? injectabil!vreau sa spun ca nu a mai fost nevoie sa ajung la spital pt. internare si sper sa nici nu fie nevoie pe parcursul sarcinii!![]()
voi ce mai faceti fetelor? scuze dar a-ti scris atat de mult incat am aruncat un ochi in mare si mare lucru nu am inteles!![]()
MADA,cred ca eu sunt cea mai veterana cu primul copil!![]()
fetita mea-DELIA-nascuta in 07 februarie,anul 1997.
sper ca esti bine cu sarcina!
6+
MIKYCRIS
tuchi123 spune:
quote:
Originally posted by AnnaBaby
Viotela m tmbine ai venit si sarcina usoara iti doresc. Iti inteleg nerabdarea pentru ca si eu am fost la doctor imediat cum am facut testele, adica la inceputul saptamanii trecute. Bineinteles ca era prea devreme si nu s-a vazut nimic la eco. Asa ca mai astept 2 saptamani pana voi face eco transvaginala. Mult succes si sanatate4+
Buna! ma sscuzi pt. indrezneala dar sunt noua pe aici si am atatea curiozitati si intrebari fara rasp. ca nu stiu de unde si cu ce sa incep; cand ai avut tu ultimul CM? eu am avut 07.10.2007 si-l am deja pe bebe in poza dar, nu am simptome si asta ma ingijoreaza tu cum esti? Tuchi123
boticelina spune:
Alina Maria multumesc de raspuns, m-am mai linistit. Am citit pe diverse site-uri si parerile sunt impartite, site-urile romanesti recomanda mai degraba renuntarea la animalute, iar cele straine doar grija la ingrijirea lor.
Monica
5+
"If you are unware of your choices, then you have none"
tuchi123 spune:
Bafta tuturor graviutelor, fiti cuminti si sa auzim de bine.
Tuchi123.Atept cu nerabdare vesti de la voi!
AnnaBaby spune:
Chiar nu avem voie sa mancam ficatei si pate? Asta e nasol ca mie imi plat tare mult.
Plus ca organele de obicei sunt recomandate in alimentatie si mai contin si acid folic.
Anna
4+
mcoca spune:
Buna fetelor,
Azi-dimineata m-am sculat cu noaptea in cap sa merg in sfarsit la doctor. Bebele e bine, are 8s (ar fi trebuit 7s+5, dar e un pic mai mare) si 16mm. Ii bate inimioara si e tare dragalas.
Mi-a dat o gramada de analize de facut (sifilis, HIV, plachete si multe altele, dar inca nu am trimiterea ca secretarea era bolnava; mi-o trimite maine). Mi-a zis ca trebuie sa ma gandesc la o maternitate, peste o luna trebuie sa fac prima eco morfologica si cam atat. A si mi-a dat sa iau vitamine.
Bun venit noilor gravidutze!
A si datele mele : DN : 31.10.1975 UM : 23.09.2007
Eu vreau sa vina sotul cu mine la nastere. Aici se obisnuieste. Sper sa reusesc sa am o camera singura, ca asta depinde de disponibilitatile din ziua respectiva :((((. Nu de alta dar o sa o stresam pe biata femeie de langa cu palavragitul nostru in romana :).
Vicky
8+
bujo spune:
Vciky ma bucur tare mult ca ai vazut bb si ca e bine. Sa-mi tii si mie pumnii luni.
bujo
5+
album de nunta
Alina Maria spune:
Mcoca nu stiu cum o fii in Franta dar stiu ca aici la noi nu se da o camera la o singura persoana , dar ma rog , cine stie , mi se pare un lux cam mare .
La spitalul la care am nascut eu era camera de 4 persoane , cele care nasteau natural plecau in cateva ore acasa , eu cu cezariana am stat 2 zile . Se putea si 5 insa nu am vrut , nu ma puteam odihnii cu atatea venite si plecate si bb. plangaciosi care o faceau pe Mandy sa planga . Cum am ajuns acasa cum n-a mai plans fata mea .
Sotul a fost tot timpul langa mine , 24 de ore , era si el terminat saracul . Si in timpul cezarianei a fost tot langa mine , am impartasit amandoi toate momentele si de data asta va fii la fel .
Diferit va fii faptul ca de data asta cer cezariana de la inceput .
Voi cum vreti sa nasteti ?
Alina
8+ si
Mandy Stephanie 2,10 ani
alinushca spune:
Danutza si Alinele, la apel!
CE mai faceti fetelor?
Cum va merge? CUm va simtiti! Am intrat sa va salut. Am trecut peste perioada mai grea si merg asa catinel catinel inainte. Vroiam si sa stiu ca sunteti toate bine si bucuroase.