Mamici de iulie-august 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by Alina Maria
Buna fetelor , speram sa fii gasit si pt. mine un raspuns in privinta antibioticelor pe care le iau . Nu-i nimic poate nu ati vazut . I-au amoxicilina 500 pch de 3 ori pe zi timp de 7 zile . Mie imi pare rau sa iau medicamente in timpul sarcinii dar cica au gasit totusi o infactie in urina .
Voi ce stiti despre asta ? care ati mai luat ?
Fata mea e nascuta pe 17 ian. 2005 .
Mona succes in continuare ai dreptate ce o fi o fi doar nu o sa stai asa stresata toata sarcina . Multa putere si rabdare iti doresc . Citi dincolo de Cris , ce sensibil e dragul de el .
Mandy nu e asa daca ma fac ca plang imi da doar un pupic .
Alina7+ si
Mandy Stephanie 2,10 ani
Alina,medicamentele banuiesc ca ti le-a recomandat medicul!
nu le-ai luat tu asa dupa ureche?!
daca da,atunci eu zic sa nu-ti faci griji pt ca medici stiu ce fac....
imi amintesc ca si eu am luat un antibiotic in timpul primei sarcini(dar nu mai retin in ce perioada-posibil tot in primele 3 luni,ca mi-a descoperit ceva dupa analize si mi-a recomandata un antibiotic atunci)...si eu n-am fost ingrijorata din pricina asta...
si-ti spun ca fi-meu nu a avut nimic... daca nu se pune faptul ca e zgubilitic rau
pupici,
Vio
7+ mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
MissJJ spune:
Alina Maria adaugat data la listutza.
Monica esti si tu pe listutza.
Aalina eu mereu purtam la mine batoane din alea Kellogs de cereale si fructe pt cand ma lovea foame ca erau dulci si au si numai 90 de calorii unul. Alea cu mar si para si alea cu piersica is preferatele mele. In maternitate dupa ce am nascut cu alea m-am delectat ca nu imi trebuia mancare mancare ci ceva dulce sa ma mai umple de energie si dadeam cu batoane kellogs si apa. Mancare am mancat o sg data cand mi-a aduc Flo niste mazare facuta de vecina aaa si imediat dupa ce am nascut ca era dim mi-au adus micul dejun si au fost dragutze moasele si au comandat si pt Florin ca saracul a stat cu mine non stop si era si el rupt.
Chiar fetele care sunteti la bebe 2 ati avut sotul alaturi la prima nastere? Si fetele care sunt la bebe 1 vreti sa fie sotul acolo?
Florin a fost cu mine non stop, ba mint o sg data a fugit pana la aer afara cand imi faceau epidurala ca mirosea a toate minunatiile cum mi-a sterlizat tanti aia pe spate locul si a facut anestezia. Cu ocazia asta m-a si exfoliat pe spate
ca mi-a pus o folie pe tot spatele si cand a zis vezi ca ii gata si o scot am zis ca na am fost si la salonul de infrumusetare cu ocazia asta.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
boticelina spune:
va multumim pentru primirea calduroasa!
Mada multumim
pentru trecerea pe listuta, sunt foarte mandra 
Monica
5+
pisici si floricele
"If you are unware of your choices, then you have none"
Aalina spune:
Eu dimineata bag iaurt cu cereale de obicei si apoi fructe (mere, pere, kiwi, grape) si ceai cu lamaie.
La prima nastere sotul meu nu a fost cu mine. De fapt de la internare si pana cand mi-a rupt medicul membranele am stat pe holuri si ne-am hlizit. Dupa faza aia nu mi-a mai trebuit ca incepusera durerile asa ca l-am trimis acasa. Si ne-am mai vazut noaptea dupa ce am nascut si ma duceau in salon.
Atunci stiu ca am povestit cu el si era ingrozit la gandul sa ma vada in suferinta. O sa il intreb daca nu si-a schimbat pararea :D Tin minte ca dupa ce am iesit din sala i-am spus ca al doilea bb sa il faca cu cine stie ca la mine nu mai are intrare.
Dorian
prunca...pruncul
tuchi123 spune:
quote:
Originally posted by jjovana80
Salut!
Este prima data cand va scriu. Pentru prima data in viata am un test de sarcina pozitiv. Mi-e si frica sa ma bucur parca nu-mi vine sa cred. Sper sa fim alaturi una de alta pe parcursul celor 9 luni si sa fie totul bine.....sa ne ajute Dumnezeu pe toate. Nu stiu unde sa scriu datele astea asa ca le scriu aici...... ultima menstruatie 05.10.2007. Voi aveti ceva dureri ca pe mine ma cam doare burtica ?? E normal ? Pe 14 11 2007 merg la ecografie poate se vede ceva.
oana silvia
Buna JJonona!si la mine UM a fost 07.10.2007 si la fel ca si tine am si eu dureri de burta dar mai mult de spate. Spre deosebire de tine, eu am obtinut sarcina prin IUI si am o varsta destul de inaintata ca sa spun asa dar... asta este. Problema mea ce-a mai mare, este aceea ca nu am simptomele unei gravide, inafara unor usoare dureri de sani, altceva nimic, nici tensiune in sani, nici greturi sau deranj la unele mirosuri; ei bine, astea pe mine ma impacienteaza, deoarece stiu sigur ca bebe este acum acolo, caci am fost la medic si mi-a facut eco intravaginal si mi-a dat si poza cu el, stresul meu este maxim fiindu-mi frica sa nu pierd bebele atata timp cat nu am simptomele unei viitoare mamici; cateva fete mi-au scris ca este cam devreme pt. simptome dar, cine stie...!Asteptam sa auzim de bine si felicitari!!

MissJJ spune:
Lui Florin ii era frica sa nu lesine pe acolo ca el daca vede ceva la tv gen o persoana care face injectii deja il ia cu lesin. Dar a rezistat eroic si a zis ca nu a fost asa rau a vazut si cand au scos fetitza si era tare mandru de el in final ca nu a lesinat. Pe mine m-a ajutat f mult ca a fost acolo, imi aducea apa cand aveam nevoie ma mai ajuta sa ma ridic sa ma misc si din astea. Plus mai faceam haz de necaz o gluma alta ma mai mangaia pe frunte ma mai dadea cu balsam ca mi se uscau buzele intr-un hal de ziceai ca is in desert si na maruntisuri din astea.
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
bujo spune:
Mie mi-a zis dr de fam sa nu iau nici o pastila in primul trimestru ca are loc organogeneza. Dar daca este cu recomandare banuiesc ca e ok.
Eu nu cred ca o sa vreau sa fie taticu langa mine. Inainte mi-ar fi placut dar acum... La sarcina trecuta care era oprita in evolutie am fost la eco amandoi si i s-a facut rau. Cred ca de griji ce-si facea pt mine. Asa ca la nastere nici atat nu cred ca rezista. Si nu cred ca o sa ma simt ok sa stiu ca ma vede suferind si isi face griji.
bujo
5+
album de nunta
MissJJ spune:
Monica nu ai pentru ce. Cu placere!

Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
boticelina spune:
Fetelor, am si eu o intrebare: are vreuna dintre voi acasa animale de companie?
Ce fac eu?, am un motan minunat la care nu pot si nu vreau sa renunt cu niciun chip. Voi stiti ceva?
Monica
5+
"If you are unware of your choices, then you have none"
Alina Maria spune:
Multumesc fetelor , am mai citit si eu si tocmai vorbi cu o prietena care a terminat medicina si mi-a spus ca e catusi de cat o.k. de fapt amoxicilina e singurul antibiotic care este dat in sarcina .
Prietena mea mi-a spus ca pt. infectie urinara e bine sa fac aburi de coji de ceapa . Mai ales ca pe timpul sarcinii putem face de mai multe ori infectie urinara .
Monica eu am un motan persan , singura problema e ca nu mai pot sa ii fac curat la locul cu nisip fara manusi si de obicei il las pe sotul sa o faca . El il perie si gata . In rest nu e mare pericol .
De asemenea nu lucrati in gradina fara manusi .
Nu mancati branzeturi moi , branza telemea , motorela , etc .
Nu aveti voie pateu caci contine ficat care are prea multa vitamina A care e periculoasa pt. bb.
Galbenusul si albusul de ou prajitile sau fierbetile bine sa nu aiba moale deloc .
Maioneza facuta din oua crude nu e buna .
Daca imi mai aduc aminte ceva va spun .
Alina
7+ si
Mandy Stephanie 2,10 ani